Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 16.07.08 18:14
« ucastnici SRAZu
nikdo zatim ucast nezrusil, jen Matej I. ma problem s dopravou.. dnes navic ucast zacal zvazovat Admin. Ricardo by navic mozna mohl stihnout vecerni hospudku..
cajsi
Feferonka
Vladimir
Ivanuska Matej
Martin944S2 + volejbalistka
4 Matic
Vette93
jmurjr
s-mike
kaa
švihák lázeňský + švihákova snoubenka + švihákův plod -
s-mike (RSKa) 16.07.08 14:53
« SRAZ SRAZ SRAZ - PODROBNOSTI..!
tááákže, vážení.. jeste vam vsem (z prezencni listiny) navic poslu SZ, ale vseobecne info je nasledujici:
tuto nedeli 20.7.2008 se sejdeme v Brne, primo u M-paláce na Heršpické ulici, v 15 hodin. Vsechny, kdoz nevlastni navigaci, odkazuji na www.mapy.cz, kde se vam zjevi podobny obrazek, jako je ted na profilove fotce.. akorat tam nebude ta vysvetlujici cervena sipecka, odkazujici na pristup k motokaram.. ;-)
motokary samotne jsou domluvene na 16:00, 16:15 a 16:30. Cas mezi 15tou a 16tou vyuzijeme k vzajemnemu predstaveni tech, co se jeste neznaji a ku hromadnemu focení na prilehlem parkovisti..
pokud mate chut a cas posleze nekam zajit na obžerstvení (jest doporuceno), neprodlene mi to, prosim, sdelte, at zarezervuji prislusny pocet mist v restauracnim zarizeni..
za organizacni vybor S-mike -
Sienn 16.07.08 09:39
« Re: Foto
hehe, ten opilec je dobrej >:D mám rád takový noční kamarády... zvlášť když jako držátko používá zrcátko mého auta případně mi leští kapotu něčím, co před tím vypili... toho nočního taxika si zavolal sám nebo byl někdo jiný tak ochotný? >:D
já když vím, že bych dopadl podobně tak radši nejdu domu a jdu rovnou do Hiltonu, páč tam za stejný peníze jak na záchytce mám i snídani v ceně pobytu >:D >:D >:D -
s-mike (RSKa) 16.07.08 08:44
« Re: Foto
hothatch
asi pouzivas nejaky SW, kde jsou postupy pro vyslednou upravu fotky sdruzeny do jedne, typicky pojmenovane, funkce..
to ale ja nepouzivam. Je to zpracovany opet v photoshopu a kroku je tam udelano hned nekolik.. selektivne je ztlumena intenzita barev (pozadi vic..), je pouzito rozostreni pozadi, o neco malo pridan kontrast a s ohledem na destivy pocasi jsem na svetlo na snimcich pouzil i difuzni filtr (takze je rozptylenejsi, imituje mlhu).. vis?