Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.07.08  18:58

« Re: VYZVA

to si mi velmi nepomohol :-) ale dakujem pekne :-) mne by skor pomohlo keby sa nasiel zodpovedny vodic a ja mu dam auto...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.07.08  18:20

« Re: VYZVA

Matej, klasicky, ak sa mas ako dostat do PU, tak odtialto to nie je problem.
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.07.08  18:14

« ucastnici SRAZu

nikdo zatim ucast nezrusil, jen Matej I. ma problem s dopravou.. dnes navic ucast zacal zvazovat Admin. Ricardo by navic mozna mohl stihnout vecerni hospudku..

cajsi
    Feferonka
    Vladimir
    Ivanuska Matej
    Martin944S2 + volejbalistka
    4 Matic
    Vette93
    jmurjr
    s-mike
    kaa
    švihák lázeňský + švihákova snoubenka + švihákův plod
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.07.08  17:55

« VYZVA

nejaky dobrovolnik z okolia VT?? nechce sa mu ist na zraz?

samozrejme zodpovedny a skusenejsi vodic
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 16.07.08  17:54

« Re: SRAZ SRAZ SRAZ - PODROBNOSTI..!

pripajam sa k matejovi, mozes napisar, ze kto pride?
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.07.08  17:49

no ako to je s tym zrazom ... kto kazdy tam nakoniec bude? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.07.08  17:31

jiste, s nejvetsi radosti! Cislo posilam
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.08  16:27

Ahoj, mohu se zúčastnit vašeho srazu? Shodou okolností budu v tuto dobu v Brně, Fusionem. Pošli mi prosím na xjadmin@auto.cz tvoje číslo na mobil, ještě bych pak svoji účast potvrdil.
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.07.08  14:53

« SRAZ SRAZ SRAZ - PODROBNOSTI..!

tááákže, vážení.. jeste vam vsem (z prezencni listiny) navic poslu SZ, ale vseobecne info je nasledujici:

tuto nedeli 20.7.2008 se sejdeme v Brne, primo u M-paláce na Heršpické ulici, v 15 hodin. Vsechny, kdoz nevlastni navigaci, odkazuji na www.mapy.cz, kde se vam zjevi podobny obrazek, jako je ted na profilove fotce.. akorat tam nebude ta vysvetlujici cervena sipecka, odkazujici na pristup k motokaram.. ;-)

motokary samotne jsou domluvene na 16:00, 16:15 a 16:30. Cas mezi 15tou a 16tou vyuzijeme k vzajemnemu predstaveni tech, co se jeste neznaji a ku hromadnemu focení na prilehlem parkovisti..

pokud mate chut a cas posleze nekam zajit na obžerstvení (jest doporuceno), neprodlene mi to, prosim, sdelte, at zarezervuji prislusny pocet mist v restauracnim zarizeni..

za organizacni vybor S-mike
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 16.07.08  10:57

« Re: Foto

jj diky ja taky pouzivam PS ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 16.07.08  10:19

Ale zvratky jsou mírně kyselý takže by mohly na karoserii vyčistit to co normálnímu způsobu umývání odolává >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.07.08  09:45

ten ochotny samaritán se jmenoval s-mike.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 16.07.08  09:39

hehe, ten opilec je dobrej >:D mám rád takový noční kamarády... zvlášť když jako držátko používá zrcátko mého auta případně mi leští kapotu něčím, co před tím vypili... toho nočního taxika si zavolal sám nebo byl někdo jiný tak ochotný? >:D
    já když vím, že bych dopadl podobně tak radši nejdu domu a jdu rovnou do Hiltonu, páč tam za stejný peníze jak na záchytce mám i snídani v ceně pobytu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.07.08  08:44

hothatch

asi pouzivas nejaky SW, kde jsou postupy pro vyslednou upravu fotky sdruzeny do jedne, typicky pojmenovane, funkce..

to ale ja nepouzivam. Je to zpracovany opet v photoshopu a kroku je tam udelano hned nekolik.. selektivne je ztlumena intenzita barev (pozadi vic..), je pouzito rozostreni pozadi, o neco malo pridan kontrast a s ohledem na destivy pocasi jsem na svetlo na snimcich pouzil i difuzni filtr (takze je rozptylenejsi, imituje mlhu).. vis?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  22:40

« Re: Opice

Matej: nevím nevím. Už jsem se s Mikem domluvil že pokud bych to mohl stihnout (třeba večerní část :-) ) tak se mu ozvu a někde se připojím ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 15.07.08  22:37

« Foto

ahoj ta fotka kde jsoiu 4fotky Ibizky a A5 tak to je Odbarveni ze?kdyz ne tak jak se tomu rika a jak jsi to udelal?diky :P
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  22:34

Možná by se hodilo vysvětlit že opice z nadpisu není opice jako opice ale opice jako opice - tak jak jsou americký auta od nich sto let pozadu >:D
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 15.07.08  22:34

jee kolka velkodusnost :-)
    ricardo: co nove inak s tym zrazom?
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.07.08  22:32

Jasně..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  22:29

Tak my klidně ještě chvilku počkáme
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…