Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 21.07.08 10:19
« setkání v Brně 20.7.2008
• ano, tak jeste nez jsem stacil opravit predchozi prispevek, ze musim dale podekovat Ricardovi, ze ackoli nebyl fyzicky pritomen, dusevni ucast projevil nekolika sms a posleze telefonickou zdravici do centra deni, tak se ozyva sam.. je to pekne, a je to telepaticke ;-)
jeste kratce "top five" v motokarach:
1. kaaFr
2. Hanss
3. Ronnyp
4. 4Matic
5. jmurjr
gratulujeme!
fotky budou pribyvat s ubyvajici bolesti hlavy..
-
s-mike (RSKa) 21.07.08 10:11
« setkání v Brně 20.7.2008
• vážení
všem ucastnikum bych chtel podekovat za hojnou ucast. Nekteri projevili pri snaze o setkani s kolegy z MACZ az heroicke usili, ktere mi velmi imponuje. Jeste jednou pred nimi skladam hold. O to vice by se meli zamyslet ti, kdož ucast zavazne prislibili, ale bez omluvy se nedostavili..
Rad jsem si precetl, ze jste vsichni dorazili do svych domovu ve zdravi a ze jste nas sraz zhodnotili jako povedeny. Dava nam to silu a inspiraci pro akce budouci!
Ja osobne tu silu budu urputně hledat, protoze ji po vcerejsi zaverecne "jizde" s Matejem, jaksi, postradam.. viz. foto uctenky v galerii..
nechť zije pristi sraz MACZ!!
-
s-mike (RSKa) 21.07.08 09:42
« Re: Miku, díval jsem se na fotky ze srazu k Vettemu a Mateovi
poustnik
to není krčení, to není málo sebevědomí.. to je takova ta skromnost ve stylu "my kdybychom chteli, tak bychom i mohli!". To neni ze me, to panove Bouvard s Pécuchetem..
svihak
i me to mrzi. Ucast byla hojna, pocasi alespon na foceni uchazejici, zabava nevazla a reakce, jak je sleduji, veskrze kladne.. takze, snad priste..