Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 21.07.08 13:33
« Re: setkání v Brně 20.7.2008
kluci, zase to s tim chvalenim neprehanejte. Ta "organizace" srazu nebyla zadnou extra vysilujici cinnosti. Rezervace hospody, motokar a par prispevku v diskuzi..
hlavne, ze jste v tom nasli prijemne straveny nedelni odpol. v Brne s lidmi se stejnym "postizenim"!! :yes: -
s-mike (RSKa) 21.07.08 13:29
4Matic
prosim te, hlavne si Roba a ostatni, kteri vcera mozna nejeli uplne podle vyhlasky, neber pro svoje budouci ridicsky zacatky za priklad. Bylo to ojedinely a melo to souvislost s tim, ze vedle sebe stalo hodne koni.. i tak je to slaba vymluva a nemelo by se to stavat.. -
kaaRS 21.07.08 12:57
« Re: setkání v Brně 20.7.2008
Taky zdravim vsechny. A omlouvam se ale driv nez ted se mi nepodarilo napsat. Jak pisou vsichni sraz se povedl, motokary super, jidlo bylo taky dobre az na tu hnilu obsluhu to slo. S jmurjr tam kde jsme se rozdelili jsme dojeli dobre. A pak mi jeste jmurjr psal sms ze dojel dobre a ze uz je v naruci sve mile.;-) A dik s-mike za organizaci!! :yes: :yes: -
"-- skrytý --" 21.07.08 12:55
« Re: setkání v Brně 20.7.2008
jo sraz se povedl, taky sem rád, že sem vás mohl poznat >:D
jel jsem s Mikem v Turbu, s Edgarem v A5 a nakonec mě Rob s STi hodil skoro domů což bylo nějakejch 10 km jízdy s STi, na místech kde my jezdíme 60 on jel 160 >:D fakt super kára :yes: ale Turbo a A5 mají taky něco do sebe :-) -
Hanss (MoDo Team) 21.07.08 12:10
« Re: setkání v Brně 20.7.2008
Rob (* STI) je středem pozornosti už když nastartuje, pak jak se rozjede, pak když řadí dvoju a "blow-off" si odfoukne, pak když jede do zatáčky s pištěním gum, které je slyšet přes půl Brna, no prostě je to vážně nejzábavnější auto - ale jak píše Mike - musíš mít ty správný fondy........ :yes: :-) :yes:
Jinak mi Mike vezl v jeho turbu od motokár do restauračky a zrychlení je naprosto famozní, jak to chytne drobet otáčky, tak se nikdo nechytá !! :-! -
Ronnyp (RSKa) 21.07.08 11:36
« Re: setkání v Brně 20.7.2008
fakt se to vydarilo byl sem hodne rad ze sem vsechny mohl poznat aj bych rekl ze ten pocet vyhovoval aspon sem s kazdym mohl prohodit par slov!!!
mike:jak budu v brne urcite se ozvu a doufam ze skocime na jedno a doufam ze bude aj jizda po brne ale teda pokud to nejede lip nez to 350ti konove subo tak to asi nema cenu >:D >:D >:D

som rad, ze som nazivo stretol vsetkych ucastnikov a som takisto rad, ze som sa 5.5.07 zaradil medzi clenov MACZ.
Mike: este raz dakujem, ze si to zorganizoval a ze si sa po mna vratil, ked som zostal stat na cervenu.
kaaFr: ta cesta... no to bolo nieco. dohodneme este to kino v TN.
pre vsetkych: nabuduce si zoberiem lahsie topanky a kratke nohavice, plus budem trocha sportovat, kazdy gram dole zlepsi cas >:D a asi zacnem trenovat, takze nabuduce budem lepsi ako 37,188s.