Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronnyp (RSKa) 22.07.08 15:41
« Re: Brno je zlatá loď
to je fakt 50ku sme neprekrocili ani jednou >:D a 90 a 130 vzdyt sme prece nebyli mimo mesto!!!jinac ten frajer co jako patril k tem motokaram tak ten si zaslouzil fakt pres pysk sme s Mateem jen po sobe koukali a nevericne kroutili hlavou :-| -
"-- skrytý --" 22.07.08 15:32
Brno je opravdu zlatá loď. Jen je v té lodi docela draho, takže bohužel jsem se nemohl z finančních důvodů přidat k vám na motokárách. Prostě bez peněz do hospody nelez. Využil jsem však nejmenované společnosti, která mi zapůjčila hotovost na pozdní oběd a brzkou večeři. Bohužel ani ta mrzká suma nestačila a musel jsem platit stravenkami a to ještě falešnými, ale naštěstí nikdo nic nepoznal.
Dále bych rád vyvrátil všem příslušníkum PČR, kteří čtou toto vlákno, že já jsem nikdy nepřekročil ve městě, mimo obec či na dálnici max. povolenou rychlost v daném úseku. Obecně se pohybuju v rozmezí 50-90-130km/h.
Sraz byl fajn, ale příště bych si měl dříve zajistit sponzora :-) Nejlepé Shell či jinou fuel company! -
Hanss (MoDo Team) 22.07.08 14:16
no je fakt, že mi s.r.a.l. už vod pohledu a pak jak byl důležitej a když jsme se ho na něco ptali, tak odpovídal, jak kdyby jsme byli úplný de-bilové, že se na něco ptáme - jsme mu řikali, že jedeme skoro prvně!! nevim, možná timhle jednánim dost lidí odradí a příště jdou někam jinam.......... :no: :no: