Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08  20:54

« Re: Mé hodnocení

jeste si dovolim neco napsat.kdyz si rikal tedy psal aftere ze bodujes spravedlive tak ty si myslis ze fotogalerie tady a fotogalerie u Raddika a jeho Giulia jsou na stejne urovni?nebo snad maji stejny pocet fotek? >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D kavalita fotek je pravda u obou je skvela ale ma mnoooooooooohem meene fotek raddik takze v tom pripade by mnel dostat za galerii aspon tak za 5bodu >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.07.08  20:33

« Re: Majku

mily Filipe

ja si s dovolenim na svym fóru budu delat a rikat, co ja chci. Pokud s tim mas nejaky velky problem, mas vysostny pravo ho nenavstevovat.. tolik pratelska rada na uvod.

chces (a das si praci o tom napsat), abychom s necim prestali poté, co jsem v minulym prispevku navrhl, abychom se o tom prestali bavit.. no, omlouva te tvuj vek..

svou praci tady prezentovanou nemas, tezko muzes pochopit, oč tu běží. Vysvetlovat to nebudu, muzes si celou kauzu nastudovat v historii prispevků. Anebo pockat, az v blizke budoucnosti vypukne znovu..

končim debatu..
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 23.07.08  19:56

Neviem ale ja ked tomu chapem tak miku ty si mu dal 1 1 1
    After ti dal tak ako chcel teraz si nemysli ze dostanes 10 od kazdeho tak uz s tym prestante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ak som pochopil tak ti dal 8 9 10 bol si prvz teraz 1 1 1 tak cus uz sa k tomu nevyjadrujem ale je o tvoja vina... uz si ho nemal buzerovat tak ti treba
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.07.08  19:34

ahoj Dave

ja se nerozciluju. Tyhle lidi jsou vsude kolem nas. Čapek o tom (a o nich) napsal velmi peknou alegorickou povidku. Mam pocit, ze se jmenuje "O muži, který přestal umět létat"..
    takze tentokrat jen krcim rameny..

sam jsem ted prisel z motokar, takze vam jeste zpocenej preju prijemny vyblbnuti. A nenechte zahalet fotak. Jo, a fotky pak prosim te nijak neupravuj!!

ostatnim dekuju za moralni podporu. Chobotuv navrh o ignorovani se mi jevi jako idealni
    :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.08  18:03

« Majku

Zdravím Tě z Práglu a preju pevny nervy s afterem. Radim zachovat moralni prevahu - pamatujes, jak jsme se bavili ze na tyhle lidi plati inteligence a klid. Rozcilovanim niceho nedosahnes. Krome jinyho, majitele stribrne Octavky v kombiku bez radia a s gumovym volantem zajima nejvic VELIKOST kufru a ty ho tady ani nemas vyfocenej >:D Nech to bejt, sam vis, jaky je Turbo uzasny auto, tak se nech tim pocitem hrat a kasli na to. Je to muj sen, kterej si doufam jednou splnim. My jdem dnes s klukama na motokary, tak se vyblbnem, doufam ze nejmin tak dobre jak vy v M palaci ;-) Opatruj se :yes:
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08  17:50

i kdyz neni nejnovejsi porad muze konkurovat dnesnimu Gallardu SE napr.
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 23.07.08  17:43

Stresovat? To bych nepřeháněl... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.07.08  17:42

« 3333

3333
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.07.08  17:41

Asi nejde o to jestli je porsche za 10 bodů či za 8. Samozřejmě každej na něj může mít jiný pohled, to se dá pochopit. Už nejde ani o ty fotky. Myslim, že celkově tu jde o to, že mr After své hodnocení mění co týden dle toho jak se zrovna vyspí. V tom Majka chápu že je rozhořčen a zcela ho v jeho tahu podporuju a být on tak radši nebudu první a budu mít jistotu stálého postu s tím že to může být už jen lepší, než se tady zbytečně stresovat....
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 23.07.08  17:40

Všechno je umělé...Ať nafotí běžné fotky bez úprav...
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 23.07.08  17:38

Jeho Porsche neni nejnovější...
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 23.07.08  17:35

ferove? o co horsie su fotky Michala ako inych ktorym si dal za ne 10?
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08  17:35

no nevim jetsli je ferove dat 9b za Porsche ktere nema konkurenci proste zadne auto od konkurence na neho nema a dat 8 za fotky ktere jsou v perfektni kvalite a je jich hodne?!?!?!?!?!? :-O :-O :-O :-O tomu rikas ferove hodnoceni? :-O :no: :no: :no: :no: 8-s 8-s :no: :no: :no: :no:
  • 00 Reagovat !

foto after99

after99 23.07.08  17:28

« Mé hodnocení

Musíš mi dát 1-1-1, když tě férově ohodnotim? :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 23.07.08  16:55

« Re: 1-1-1

Neviem preco ho nenechas na pokoji mas svoje honotenie mas tak neries ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 23.07.08  16:54

8-s zas ...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.07.08  16:34

« Re: Pozdrav od admina

ok. Na fotky se budu tesit.. zatim jsou v galerii ke skouknuti ty moje..

o cele kauze Subaru vim.. Pokud je to v te rovine, ze se sice stala chyba, ale vsichni se za ni omluvili, pak se domnivam, ze je vse v poradku a povazuju to za adekvatne vyreseny. Rob ma sanci si recenzi znovu zverejnit, at v soucasne nebo ve vylepsene verzi. Je to jeho rozhodnuti.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08  16:32

« Re: Pozdrav od admina

ahoj hele nechtel by jses 27.7 nebo 29.7 sejit?bracha prijede z prahy do ostravy tak bysme vyjeli treba o hokdu drive(mamce by t nevadilo to uz jsem se ptal) a mohli bysme pokecat atd. jsem celkem zvedavy na Fusiona ale kdyby bylo pekne by jsi mohl vzit XJ pokud jeste neni prodany :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.08  16:10

« Pozdrav od admina

Ahoj, mám nějaké foto ze srazu v Brně, ale z technických důvodů jej nemohu uploadovat, jsem mimo domov a mám zde velmi pomalé připojení, které navíc často vypadává. Koncem tohoto týdne budu opět "úřadovat". Ad. kauza Subaru - pokud dotyčný chce, mohu mu recenzi obnovit. Tenkrát jsem udělal chybu, jeho recenze byla natolik nevyhovující, že budila dojem fake. Zanedlouho jsem ji aktivoval a poté ji sám a dobrovolně z databáze MA odstranil sám uživatel Fakeor - nevím tedy, zda vůbec stojí o návrat... Ještě jednou díky za pozvání na sraz a příště budu počítat i s motokárama, musel jsem odjet do Krpole. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 23.07.08  15:35

aj ja suhlasim :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…