Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08 20:54
« Re: Mé hodnocení
jeste si dovolim neco napsat.kdyz si rikal tedy psal aftere ze bodujes spravedlive tak ty si myslis ze fotogalerie tady a fotogalerie u Raddika a jeho Giulia jsou na stejne urovni?nebo snad maji stejny pocet fotek? >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D kavalita fotek je pravda u obou je skvela ale ma mnoooooooooohem meene fotek raddik takze v tom pripade by mnel dostat za galerii aspon tak za 5bodu >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
s-mike (RSKa) 23.07.08 20:33
« Re: Majku
mily Filipe
ja si s dovolenim na svym fóru budu delat a rikat, co ja chci. Pokud s tim mas nejaky velky problem, mas vysostny pravo ho nenavstevovat.. tolik pratelska rada na uvod.
chces (a das si praci o tom napsat), abychom s necim prestali poté, co jsem v minulym prispevku navrhl, abychom se o tom prestali bavit.. no, omlouva te tvuj vek..
svou praci tady prezentovanou nemas, tezko muzes pochopit, oč tu běží. Vysvetlovat to nebudu, muzes si celou kauzu nastudovat v historii prispevků. Anebo pockat, az v blizke budoucnosti vypukne znovu..
končim debatu.. -
Filip . 23.07.08 19:56
Neviem ale ja ked tomu chapem tak miku ty si mu dal 1 1 1
After ti dal tak ako chcel teraz si nemysli ze dostanes 10 od kazdeho tak uz s tym prestante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ak som pochopil tak ti dal 8 9 10 bol si prvz teraz 1 1 1 tak cus uz sa k tomu nevyjadrujem ale je o tvoja vina... uz si ho nemal buzerovat tak ti treba -
s-mike (RSKa) 23.07.08 19:34
ahoj Dave
ja se nerozciluju. Tyhle lidi jsou vsude kolem nas. Čapek o tom (a o nich) napsal velmi peknou alegorickou povidku. Mam pocit, ze se jmenuje "O muži, který přestal umět létat"..
takze tentokrat jen krcim rameny..
sam jsem ted prisel z motokar, takze vam jeste zpocenej preju prijemny vyblbnuti. A nenechte zahalet fotak. Jo, a fotky pak prosim te nijak neupravuj!!
ostatnim dekuju za moralni podporu. Chobotuv navrh o ignorovani se mi jevi jako idealni
:yes: -
"-- skrytý --" 23.07.08 18:03
« Majku
Zdravím Tě z Práglu a preju pevny nervy s afterem. Radim zachovat moralni prevahu - pamatujes, jak jsme se bavili ze na tyhle lidi plati inteligence a klid. Rozcilovanim niceho nedosahnes. Krome jinyho, majitele stribrne Octavky v kombiku bez radia a s gumovym volantem zajima nejvic VELIKOST kufru a ty ho tady ani nemas vyfocenej >:D Nech to bejt, sam vis, jaky je Turbo uzasny auto, tak se nech tim pocitem hrat a kasli na to. Je to muj sen, kterej si doufam jednou splnim. My jdem dnes s klukama na motokary, tak se vyblbnem, doufam ze nejmin tak dobre jak vy v M palaci ;-) Opatruj se :yes: -
Chobot 23.07.08 17:41
Asi nejde o to jestli je porsche za 10 bodů či za 8. Samozřejmě každej na něj může mít jiný pohled, to se dá pochopit. Už nejde ani o ty fotky. Myslim, že celkově tu jde o to, že mr After své hodnocení mění co týden dle toho jak se zrovna vyspí. V tom Majka chápu že je rozhořčen a zcela ho v jeho tahu podporuju a být on tak radši nebudu první a budu mít jistotu stálého postu s tím že to může být už jen lepší, než se tady zbytečně stresovat.... -
Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08 17:35
no nevim jetsli je ferove dat 9b za Porsche ktere nema konkurenci proste zadne auto od konkurence na neho nema a dat 8 za fotky ktere jsou v perfektni kvalite a je jich hodne?!?!?!?!?!? :-O :-O :-O :-O tomu rikas ferove hodnoceni? :-O :no: :no: :no: :no: 8-s 8-s :no: :no: :no: :no: -
s-mike (RSKa) 23.07.08 16:34
« Re: Pozdrav od admina
ok. Na fotky se budu tesit.. zatim jsou v galerii ke skouknuti ty moje..
o cele kauze Subaru vim.. Pokud je to v te rovine, ze se sice stala chyba, ale vsichni se za ni omluvili, pak se domnivam, ze je vse v poradku a povazuju to za adekvatne vyreseny. Rob ma sanci si recenzi znovu zverejnit, at v soucasne nebo ve vylepsene verzi. Je to jeho rozhodnuti.. :yes: -
Novic (Porsche team/GT-R team) 23.07.08 16:32
« Re: Pozdrav od admina
ahoj hele nechtel by jses 27.7 nebo 29.7 sejit?bracha prijede z prahy do ostravy tak bysme vyjeli treba o hokdu drive(mamce by t nevadilo to uz jsem se ptal) a mohli bysme pokecat atd. jsem celkem zvedavy na Fusiona ale kdyby bylo pekne by jsi mohl vzit XJ pokud jeste neni prodany :-( -
"-- skrytý --" 23.07.08 16:10
« Pozdrav od admina
Ahoj, mám nějaké foto ze srazu v Brně, ale z technických důvodů jej nemohu uploadovat, jsem mimo domov a mám zde velmi pomalé připojení, které navíc často vypadává. Koncem tohoto týdne budu opět "úřadovat". Ad. kauza Subaru - pokud dotyčný chce, mohu mu recenzi obnovit. Tenkrát jsem udělal chybu, jeho recenze byla natolik nevyhovující, že budila dojem fake. Zanedlouho jsem ji aktivoval a poté ji sám a dobrovolně z databáze MA odstranil sám uživatel Fakeor - nevím tedy, zda vůbec stojí o návrat... Ještě jednou díky za pozvání na sraz a příště budu počítat i s motokárama, musel jsem odjet do Krpole. :-(