Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  18:03

« Re: Majku

spravny tvar je "ja gavarjů", ale jinak rad prijimam. Rustina mi uz pomalu opousti hlavu a tuhle jsem zjistil, ze nektery znaky z azbuky uz si ani nevybavim. Ale vitez olympiady v ruštine opravdu jsem. Akorat ze se tehdy psal rok 1984.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.08  17:43

Ja rusky neznaju, ja gavarim len rodnou rečou, tak sa k nej prosím vrátte ;-) :-P
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  17:09

hmmm.. málčik! Já pabjedíl v olimpiádě po rússkom jazykjé v parách, kagdá ty ješčjó njébyl vozraždjón!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  16:59

akurat som Ta isiel opravit ze to nie je uz ale uze >:D mas stastie stihol si to ...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  16:51

jj. Mam pocit, ze se tomu rika Ruska Trojka.. nebo se tak rika necemu jinymu?? Užé něznáju >:D
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  16:47

matriosku? >:D myslis ze sa budeme na striedacku zasuvat hej? >:D buheh keby nas tak pocula...

mateo: ale velmi nam ich mlatit nemusis... staci ked ich nejako rozumne presvedcis ...
    najlepsie nejakym benefitom ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  14:26

matej

matrjosku? na co? tu tady mame za rohem u zelene kocky. Spis dovez vodku. Hodne vodky, i pro matrjosku

mateo

navrhuji upravit tve know-how takto:
    Zavolám, vyzvednu, ukážu, vrazím, přikážu no a pak, jak ji budu posilat do Brna, vzkážu ahoj Mikovi (a pripadne i Matejovi)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  13:44

no zas az tak uzasne sa nemam :-) daleko radsej by som nic neriesil, max tie sms ..

ty si tiez povodom odtial ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.08  12:41

Ty jsi v Moskvě? Tak to se máš....mám tam tolik kamarádů a známých a zatím to nevypadá, že bych se tam dostal v nejbližší době. :no:

To si děláte srandu pávové...vy si SMSkujete s blondýnou jako chlapečkové na základce? >:D
    Zavolám, vyzvednu, ukážu, vrazím, přikážu no a pak vzkážu ahoj. :yes:
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  12:24

jj male problemy ... tak sme tam s otcom narychlo museli :-(
    chces matriosku? :-) ??? napr kombinaciu putin-bush-binLadin? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  12:22

ja to tady nechci rozebirat..

a kam si odletiel?? Moscow?

jinak ted valím na obidek. Vsem, kterym se to v tuto dobu taky podari, preju dobrou chut!
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  12:17

mne to velmi nemusis ukazovat >:D ja uz som sa dostal na hranicu 100 sms >:D viem ako velmi je to zabavne :-)

len malu otazku? :-) aj ty si citujem "moc moc moc fajn" a chce Ta spoznat ?? :-D

skoda ze som musel narychlo odletiet prec... inak by som sa asi zase zastavil v Brne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  12:16

neboj Maťo, tvoje inovativni know-how stejne jako lokalitu nikomu dalsimu neprozradim.. ;-)

pak az se zas uvidime, ti ukazu vyvoj me komunikace s blondgirl.. velmi zabavne! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08  12:10

s-mike : sledujem ze kauza "blondgirl" je zaujimava >:D
    nie ze prezradis sposob ako sa k nej dostat, pocujes?
    lebo inak neviem neviem ci v jej diary nebude malo
    miesta. Myslim ze my dvaja stacime :-)

Mateo : ze ma vsetko umele ? :-) informovali sme sa na nu rovno
    v podniku... Je pravda ze niektore pociatocne info co
    sme tam zistili dotycna sama vyvratila. Ale otazka jej
    "prednosti" ostala pravdiva a potvrdena :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 24.07.08  11:04

« Re: Stáří vozu

>:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.07.08  10:53

« Re: Stáří vozu

Robe, diky. Tady se jedna bohuzel o neco jinyho, nez o debatu, kde proti sobe stoji dve strany pouzivajici racionalni a konzistentni argumenty..

Zmineny uzivatel jednou veku auta vahu priklada, podruhy ne (dal jsem si tu praci a prosel si jeho hodnocení). Modifikací znamek presunuje poradi recenzí v toptenu a dalsimu uzivateli znamky snizoval tak dlouho, az ho z toptenu odsunul s tim, ze do nej proste nepatri.. u fotek postupuje podle pravidla "čemu nerozumim, k tomu se vyjadrim" a asi nejusmevnejsi je jeho kadrovani v oblasti pisemneho popisu aut ostatnich recenzentu.

sam nevim, jestli tady takovy typy maji misto nebo ne. Nekomu tady škodí, ale zase svou "odbornou" argumentaci slouzi k verejnymu pobaveni ostatnich. Takze asi spis, at tady jsou..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.08  09:47

« Stáří vozu

pro after99: někde tady jsem zaznamenal, že píšeš cosi o tom, že vozidlo není nejmladší. No a? Moje 4 roky stare subaru je nyní daleko lepsim vozem nez bylo pred 4 lety. Samozřejmě to imaginární jak jsi ty zrovna nejvíc řval a poznal jsi to ze 2 fotek podle jiných kol, že ;-) A k jízdním vlastnostem 996 Turba. Jel jsem jak v 966 Turbo tak 997 Turbo a rozdíl je minimální, spíš záleží na řidiči. Ale rozhodně kvalitu auta nelze odvíjet od stáří vozu. Viděno tvoji optikou by F40 nebo F50 muselo byt horsi jak F430...což a to není pouze můj názor jesou dvě nejlepší ferrari všech dob - i přestože nejsou nejmladší.

A poslední věta moje na delší dobu. Mikeho porsche jede neuvěřitelně dobře a zrychlení má daleko větší jak já tzn. když mike bude chtít, tak já pojedu max tak jako doprovodné vozidlo
    Takže tolik z mé strany ke kauze stáří vozu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.07.08  23:35

ronnyp

tak zrovna v tomto pripade se na to auto dotycnyho odbornika podivej. K majiteli mi naprosto presne sedi!!

mateo

sraz se mi taky moc libil Edgárku, jen jsem dopredu nevyresil ten fakt (v teto hospode pravdepodobnej), ze nebudeme moci sedet vic pohromade a vic mezi sebou moct pokecat. Ale aspon mame namet na zlepseni v budoucnosti..

s blondynou par dni pockej a mozna se dozvis vic. A mozna i od nekoho jinyho, nez od Mateje >:D . Specialne pro tebe mam navic info, ze uz existuji ty umelecky fotky s modelkou. Takze ne jen ty dokumentarni, ktery mam v galerii, ale uz ty finalni!

Ale jiste tusis, že ze sestyho mista je prezentovat nebudu. To by nebylo dustojny! ;-) Hned potom ale půjdou na světlo a budou predhozeny vasim chlipnym zrakum :-) :-) :-)

dobrou!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 23.07.08  22:44

chlapi nema to cenu resit vetsinou se do nas tady navazi lidi kteri tu sice profil maji ale nikdy na zadnem srazu nebyli takze se o nic hvlasne nic nevi dokonce zda vubec sou majitelem toho auta o kterem tady napsali nejaky ten radek :-|
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.08  21:30

Michale, už to neřeš, stejně to je jedno...hlavně, že máme povedené srazy. :yes:
    A ještě jednou se ptám, co ten Ivanuška Matěj mi vlastně chtěl říct ohledně té blondýnky....psal mi nějaké SZ, že má všechno umělé, ale nenapsal jak to zjistil...je to záhada..zrovna v kinech je Akta X
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…