Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 24.07.08 14:26
« Re: Majku
matej
matrjosku? na co? tu tady mame za rohem u zelene kocky. Spis dovez vodku. Hodne vodky, i pro matrjosku
mateo
navrhuji upravit tve know-how takto:
Zavolám, vyzvednu, ukážu, vrazím, přikážu no a pak, jak ji budu posilat do Brna, vzkážu ahoj Mikovi (a pripadne i Matejovi) -
"-- skrytý --" 24.07.08 12:41
Ty jsi v Moskvě? Tak to se máš....mám tam tolik kamarádů a známých a zatím to nevypadá, že bych se tam dostal v nejbližší době. :no:
To si děláte srandu pávové...vy si SMSkujete s blondýnou jako chlapečkové na základce? >:D
Zavolám, vyzvednu, ukážu, vrazím, přikážu no a pak vzkážu ahoj. :yes: -
Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08 12:17
mne to velmi nemusis ukazovat >:D ja uz som sa dostal na hranicu 100 sms >:D viem ako velmi je to zabavne :-)
len malu otazku? :-) aj ty si citujem "moc moc moc fajn" a chce Ta spoznat ?? :-D
skoda ze som musel narychlo odletiet prec... inak by som sa asi zase zastavil v Brne :-)
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 24.07.08 12:10
s-mike : sledujem ze kauza "blondgirl" je zaujimava >:D
nie ze prezradis sposob ako sa k nej dostat, pocujes?
lebo inak neviem neviem ci v jej diary nebude malo
miesta. Myslim ze my dvaja stacime :-)
Mateo : ze ma vsetko umele ? :-) informovali sme sa na nu rovno
v podniku... Je pravda ze niektore pociatocne info co
sme tam zistili dotycna sama vyvratila. Ale otazka jej
"prednosti" ostala pravdiva a potvrdena :-) -
s-mike (RSKa) 24.07.08 10:53
« Re: Stáří vozu
Robe, diky. Tady se jedna bohuzel o neco jinyho, nez o debatu, kde proti sobe stoji dve strany pouzivajici racionalni a konzistentni argumenty..
Zmineny uzivatel jednou veku auta vahu priklada, podruhy ne (dal jsem si tu praci a prosel si jeho hodnocení). Modifikací znamek presunuje poradi recenzí v toptenu a dalsimu uzivateli znamky snizoval tak dlouho, az ho z toptenu odsunul s tim, ze do nej proste nepatri.. u fotek postupuje podle pravidla "čemu nerozumim, k tomu se vyjadrim" a asi nejusmevnejsi je jeho kadrovani v oblasti pisemneho popisu aut ostatnich recenzentu.
sam nevim, jestli tady takovy typy maji misto nebo ne. Nekomu tady škodí, ale zase svou "odbornou" argumentaci slouzi k verejnymu pobaveni ostatnich. Takze asi spis, at tady jsou.. -
"-- skrytý --" 24.07.08 09:47
« Stáří vozu
pro after99: někde tady jsem zaznamenal, že píšeš cosi o tom, že vozidlo není nejmladší. No a? Moje 4 roky stare subaru je nyní daleko lepsim vozem nez bylo pred 4 lety. Samozřejmě to imaginární jak jsi ty zrovna nejvíc řval a poznal jsi to ze 2 fotek podle jiných kol, že ;-) A k jízdním vlastnostem 996 Turba. Jel jsem jak v 966 Turbo tak 997 Turbo a rozdíl je minimální, spíš záleží na řidiči. Ale rozhodně kvalitu auta nelze odvíjet od stáří vozu. Viděno tvoji optikou by F40 nebo F50 muselo byt horsi jak F430...což a to není pouze můj názor jesou dvě nejlepší ferrari všech dob - i přestože nejsou nejmladší.
A poslední věta moje na delší dobu. Mikeho porsche jede neuvěřitelně dobře a zrychlení má daleko větší jak já tzn. když mike bude chtít, tak já pojedu max tak jako doprovodné vozidlo
Takže tolik z mé strany ke kauze stáří vozu :-) -
s-mike (RSKa) 23.07.08 23:35
ronnyp
tak zrovna v tomto pripade se na to auto dotycnyho odbornika podivej. K majiteli mi naprosto presne sedi!!
mateo
sraz se mi taky moc libil Edgárku, jen jsem dopredu nevyresil ten fakt (v teto hospode pravdepodobnej), ze nebudeme moci sedet vic pohromade a vic mezi sebou moct pokecat. Ale aspon mame namet na zlepseni v budoucnosti..
s blondynou par dni pockej a mozna se dozvis vic. A mozna i od nekoho jinyho, nez od Mateje >:D . Specialne pro tebe mam navic info, ze uz existuji ty umelecky fotky s modelkou. Takze ne jen ty dokumentarni, ktery mam v galerii, ale uz ty finalni!
Ale jiste tusis, že ze sestyho mista je prezentovat nebudu. To by nebylo dustojny! ;-) Hned potom ale půjdou na světlo a budou predhozeny vasim chlipnym zrakum :-) :-) :-)
dobrou! -
"-- skrytý --" 23.07.08 21:30
Michale, už to neřeš, stejně to je jedno...hlavně, že máme povedené srazy. :yes:
A ještě jednou se ptám, co ten Ivanuška Matěj mi vlastně chtěl říct ohledně té blondýnky....psal mi nějaké SZ, že má všechno umělé, ale nenapsal jak to zjistil...je to záhada..zrovna v kinech je Akta X