Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jumper (Modo Team) 26.07.08 19:07
« Re: Dnes A.R.Cars
Ted jsem měl konečně chvilku celý si to pořádně přečíst a hlavně celý a musím říct, že jestli jsem to pochopil správně tak to si opravdu Edgar dělá legraci sám ze sebe >:D
Myslel jsem že to mám být já protože v Brně taky bylo červený
FRko. Všem zůčastněným a dotčeným se omlouvám ;-)
A slibuju že příště budu číst diskuze od začátku do konce :-) -
s-mike (RSKa) 26.07.08 16:54
360 uz je celkem dost. Stejne nad tim vykonem musim furt kroutit hlavou (a nemusi to bejt ukrutnej Techart).. kdyz pomyslim na ten relativne malej objem, "jen" 6 valcu a celkovou velikost motoru 911ky, kterej za zadni kapotou skoro neni videt.. :yes: -
Novic (Porsche team/GT-R team) 26.07.08 15:07
tak nic nebude no >:D pres vikend maj zavreno no >:D :no: skoda tak nekdy jindy ale maji tam oekelny auticko!je myslim jediny v Čr a je to TechArt 996 maximalka je pres 360Km/h ;-)
[odkaz] to foto je z prodejny zrovna A.R.Cars -
s-mike (RSKa) 26.07.08 10:37
no je pravda, ze jsem tu diskuzi necetl uplne do historie.. ale tam, co jsem to procital, nejaky vysvetleni toho, jak se ten mladej frajirek dostal k permanentce na prvni misto ve fronte aut na jakymkoli srazu, zadny vysvetleni neni!! ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 26.07.08 00:45
« Dnes A.R.Cars
takze dnes jedu misto srazu s XJ do prodejny A.R.Cars >:-[] :yes: je to prodejna luxusnich sportovnich aut.od Boxster po ruzne TechArty protoze je to i oficialni prodejna TechArtu >:-[] :yes: njevice tesim na auto ktere je v TOP3 mych dream car.je to Bile Porsche Carrera 911 Turbo Cabrio 997! >:-[] >:-[] :yes: :yes: pak vam tu dam odkaz na Photos!