Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 27.07.08 22:41
« Re: Hele...
to je pokracovani serie "modra je dobra a uklidnujici" jeste mam dva kousky. Pak, pokud se dostanu v toptenu zase vejs, bude dohromady sest ks profi fotek (z toho 3 s modelkou) a potom dalsi serie, "zluta, t.j. podzim prichazi" To uz mam taky nafoceny a pripraveny. A pak se jeste chystam v jedne specificke lokalite udelat cervenou nocni serii. A pak uz umru..
dobrou -
s-mike (RSKa) 27.07.08 22:37
« Re: Hele...
njn, furt se neco deje..
ja tu fotku zitra odstranim, neboj. Tvuj copyright na deravou oblohu je nezpochybnitelnej! Kdyz jsme u tech der.. kdyz jsem jeste neumel moc anglicky, tak jsem si fut prekladal souslovi "Holy Bible" jako derava bible. Pak jsem pochopil, ze je to svata bible (holy x hole).. ale ted jsi me s tou deravou oblohou zase znejistel..
jdu o tom premyslet, do perin..
DOBROU -
Chobot 27.07.08 22:21
« Re: Hele...
S takovouhle se budeš brzo shánět po novym telefonu teda :-)
Ještě ti upadne doma u dveří a cvakne kliku jako já a koupil bych mu za odměnu nový akumulátor >:D >:D
Teď koukam, že jste měli naprosto stejný mraky s otvorem, jako já včera v práci. Ale že jim to trvá než doletí z Práglu do Brna >:D >:D -
s-mike (RSKa) 27.07.08 22:19
chobot
chichichi.. taky nahoda.. sedim tak v zeleny kocce, rikam si, telefon mi spadl pod stul potreti, to uz by nebylo ftipny. A najednou, jak ho zvedam, zvednu i zrak na oblohu.. nebudes mi verit, ale nebe se rozevrelo, jako ty stehynka tesne pred tim..!! -
s-mike (RSKa) 27.07.08 22:18
4 Matic
spis pecenej, s ohledem na technologii pripravy tech žeber. Vareny by nebyly dobry.. ;-)
mexicanu znam, byl jsem i v Praze. Ale jakkoli jsou tam pekny holky, tak kluci mi tam nejak nesedi (presneji, jsou to takovy ti typci, co brzo sedet budou).. a ceny naramne pripominaji drahotu!! -
s-mike (RSKa) 27.07.08 22:15
« Re: Hele...
ale vubec ne, Edgare. Naprostou nahodou koukam, ze sedim na nejakym znamym miste.. v Zelene Kocce. A fotky jsou taky nahoda. Telefon mi nejak zapadl pod stul a tohle z toho vzniklo. A pak jeste jednou.. inu uz se mi tresou ruce.. vek na to mam!