Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 28.07.08 21:06
« Re: Deň ako každý iný...
daj koordináty tej pumpy, ja mám vždy tak za***té okno, že počas umývania by si mohol natočil aj viacdielny seriál. Minule sa mi rozhodol nejaký neštastník umyť okno, po cca 10min to vzdal :-) jeho snahu som musel honorovať pretože sa fakt namakal. -
s-mike (RSKa) 28.07.08 17:51
« Re: Deň ako každý iný...
jezismarja nebo spis jezisjmurjr..!!
uz davno mas mit zalozenou rubriku "co vsechno se Vam muze stat v Ziline" a dnes jsi tam mohl nasypat obrazku po koko..
prosim te. Dnes mas domaci ukol. Cely odpoledne budes jezdit. Je jedno odkud, kam, proc a jak dlouho. Hlavni je, abys vyjezdil nadrz do sucha. A zitra zase hybaj do Ziliny a bez fotek se nevracej!!! 8-s -
jmurjr (H22A7) 28.07.08 17:46
« Deň ako každý iný...
Dnes som bol nútený vstať skôr, bol som v práci už o pol piatej. Okolo desiatej som zistil, že musím ísť do Žiliny, tak pozerám, ktoré auto, ale kedže cestou bolo vhodné vyložiť nejaký tovar, tak Mercedes zostal doma a zobral som si Jumper. Kolega ho ako vždy nechal s prázdnou nádržou, čo ledva vydrží na najbližšiu pumpu. Hrozné, zdalo sa, že deň bude len a len horší. Ok, tak pumpy smerom do Žiliny. Zastavujem, vysadám a vtom sa ku mne rúti fakt pekná slečna v žltom tričku, čiernych šortkách, vedrom v ruke a s postavou o ktorej sa určte nielen mne sníva. Som zaskočený.
Pýta sa:
,,Môžem vám umyť?"
Pozerám na ňu neveriacky a odpovedám protiotázkou:
,,A trúfaš si?"
Veď predsalen Jumper má sklo vysoko, ako každá iná dodávka.
,,Áno!" odpovedá.
A ja sa nestačím diviť ako sa snaží, naťahuje cez kapotu, aby dočiahla na okno, po chvíli sa pridáva druhá a sklo mi umývajú dve kočky...
Ten pohľad by som prial každému. To bolo najsexi umývanie, čo som v živote videl, zajtra tam pojdem asi viackrát. Bol som z toho tak mimo, že som ani nemyslel na to, že to môžem odfotiť...
A to som si myslel, že bude celý deň zlý.