Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 28.07.08  21:06

« Re: Deň ako každý iný...

daj koordináty tej pumpy, ja mám vždy tak za***té okno, že počas umývania by si mohol natočil aj viacdielny seriál. Minule sa mi rozhodol nejaký neštastník umyť okno, po cca 10min to vzdal :-) jeho snahu som musel honorovať pretože sa fakt namakal.
  • « 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 28.07.08  20:41

« Re: ROZLISENI!!!!

Pro vetsi rozliseni posli SMS na cislo 996 996 996 ve tvaru SUPERMIKE chci lepsi foto :-) Posledni trojcisli udava cenu za SMS :)
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 28.07.08  20:28

« ROZLISENI!!!!

no z nahledu to vypada dobre ale MA TO MALO PIXELU!!!!CHCEME VETSI ROZLISENI! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  18:01

no vidis! Drzim ti (nam) palce!

ja ted jeu do mesta, treba tam taky neco ulovim. I kdyz. Ja ani nemusim.. mam na vecer pripravenou prvni profi-fotku s modelkou.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.07.08  17:52

s-mike, tu pumpu mam este v puchove, cize zajtra beriem druhy jumper a idem tam aj s fotakom :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  17:51

jezismarja nebo spis jezisjmurjr..!!

uz davno mas mit zalozenou rubriku "co vsechno se Vam muze stat v Ziline" a dnes jsi tam mohl nasypat obrazku po koko..

prosim te. Dnes mas domaci ukol. Cely odpoledne budes jezdit. Je jedno odkud, kam, proc a jak dlouho. Hlavni je, abys vyjezdil nadrz do sucha. A zitra zase hybaj do Ziliny a bez fotek se nevracej!!! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.07.08  17:50

No já bych z toho byl tak vedle, že bych jim určitě toho bůra zapoměl dát.... >:D Jen víc takových příhod, jmurjr! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.07.08  17:47

« Re: Miku,

A je nula leší než jednička? Já myslím, že jo!!! Zrovna včera jsem zaslechl, jak si o mě s uznáním na chodbě povídali - To je taková nula, ten Pouštník! To sem dobrej, co??? >:D 8-s
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.07.08  17:46

« Deň ako každý iný...

Dnes som bol nútený vstať skôr, bol som v práci už o pol piatej. Okolo desiatej som zistil, že musím ísť do Žiliny, tak pozerám, ktoré auto, ale kedže cestou bolo vhodné vyložiť nejaký tovar, tak Mercedes zostal doma a zobral som si Jumper. Kolega ho ako vždy nechal s prázdnou nádržou, čo ledva vydrží na najbližšiu pumpu. Hrozné, zdalo sa, že deň bude len a len horší. Ok, tak pumpy smerom do Žiliny. Zastavujem, vysadám a vtom sa ku mne rúti fakt pekná slečna v žltom tričku, čiernych šortkách, vedrom v ruke a s postavou o ktorej sa určte nielen mne sníva. Som zaskočený.
    Pýta sa:
    ,,Môžem vám umyť?"
    Pozerám na ňu neveriacky a odpovedám protiotázkou:
    ,,A trúfaš si?"
    Veď predsalen Jumper má sklo vysoko, ako každá iná dodávka.
    ,,Áno!" odpovedá.
    A ja sa nestačím diviť ako sa snaží, naťahuje cez kapotu, aby dočiahla na okno, po chvíli sa pridáva druhá a sklo mi umývajú dve kočky...
    Ten pohľad by som prial každému. To bolo najsexi umývanie, čo som v živote videl, zajtra tam pojdem asi viackrát. Bol som z toho tak mimo, že som ani nemyslel na to, že to môžem odfotiť...
    A to som si myslel, že bude celý deň zlý.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  17:39

vsak on se ti za to odvdeci.. na znameni navazani pratelskych vztahu ti naznaci, ze ses jednicka! A hned trikrat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.07.08  17:35

Tak ty mu budu ujídat, ty já taky rád...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  17:25

to je takovej darecek, ze uz dale baliti netreba.. a u dveří necekej, opravdu je zalezlý v pičítači (pro mladsi v Pí..).. a stran placeni, ja nechci vubec nic!! Pokud jde o nej, žere kešu oříšky.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.07.08  16:33

Tak dobrá, šéfe, já ho beru! Máš nějaké dárkové balení? Přijde na dobírku, nebo zůstane virtuálně vlezle vlezlý v počítači? /Pro mladší - v Pí Sí?/ A platit mám hotově, v šeku keši šoku, nebo kartou? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  15:47

rad ti aftera prenecham. Verim, ze do dusevni rovnovahy privede i tebe! A kdybys ho nechtel, a ani nikdo jinej, pro rovné podminky pro vsechny na MACZ se ho dobrovolne vzdam a poslu ho do PR.... (myslim tebou zminovane pí ár, samozrejme..)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.07.08  15:38

Je to spiknutí!!! Já to říkal, já to věděl! Já to balím! Mike tady má placenou klaku, After99 mu dělá PíÁr,.....a my ho tady litovali! Jo, jo, věci ve zpětném zrcátku se zdají býti menší, nežli ve skutečnosti jsou....Pomoc! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  15:34

no, ja jsem teda dosud byl spis na ty modelky, ale kdyz myslis.. tak ja ho svedu.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.07.08  15:27

No, sem jenom půlvědma holt ;-) i to jde. Takže novej kámoš. Tak to je supr >:D >:D Jestli ono to nebude jak řikal švihák. Asi chce taky svést >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  15:22

ja si zrovna nemuzu vzpomenout, ve kterym adresari ji mam schovanou potvurku. Snad si to do vecera vybavim.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.07.08  15:17

Tak honem, dej sem modelku dokud jsi Nummer Eins >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.07.08  15:11

4Matic

diky

chobot

kam zmizel muj aft? Kdyz se podivas do hodnoceni auta, tak je tam n-aft-aak. Presne jak jsi predpovedel, asi zmenil nick! Ale pak se uz tvoje chmurna predpoved lisi od skutecnosti.. z afta je totiz kámoš nejvetsi :-) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…