Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 29.07.08 10:47
hothatch
dik, poslal jsem ti mail. Tady na tom obrazku ti to mimochodem docela slusi [odkaz]
skdd
jestli umi varit? Pocita se to, ze ve me varila krev, kdyz jsem ji videl se prevlikat??
Ricardo
tak se na to podivejme.. par tejdnu me tady uhání, ze chce videt modelku, a kdyz mu ji predhodim, tak zacne vo zebrech!! Mimochodem, u Dona Miguela jsem je mel taky, a souhlasim. Nejsou spatny, ale kocka (myslim podnik) je ma lepsi. Do Bruselu jsem se zatim nerozjel, az takovou žebrofílii jsem si jeste nevypestoval..
jmurjr
1. za uznani dekuji, od kolegy odbornika potesi o to vice. Nicmene jej pouze vyridim, protoze u foceni jsem zustal ko-producentem a nikoli tim, kdo v rukou drzel ten hlavni fotak..
2. Matej to neni. My si navzajem zensky nefotime, my si je rovnou přebíráme.. ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 28.07.08 22:26
« Re: ROZLISENI!!!!
Jenice z Přátel by použila tyto slova ÓÓ MÚÚÚJ BOOOOŽE!!!ta faotka je plne dokonala a a holka taky neni spoatna >:D ne joke je fakt dobra kočka.
PS:miku dnes dostal bracha ridicak tak jsme jeli fotit....sice mam jen 8fotek ale zitra jedu zas fotit i mozna neco natocit :-P samozrejme Nissan a upravil sem trochu ty fotku tak kdybys miku chtel mi napis na mejl co mám v profilu a ja ti poslu tu co se nejvíce povedla ;-) :-P -
s-mike (RSKa) 28.07.08 22:24
« Re: ROZLISENI!!!!
jeste ted rychle pred odchodem pod duchnu premyslim..
kdyz si vypujcim numeralogickou konstantu z Ricardovy diskuze ze vcerejska, ktere ses rovnez ucastil, dochazim k zaveru, ze
3333 - 21 = 3312 .. a to teda neni zadny zaznamenanihodny cislo a tudiz asi ani honorovany velmi tvrdou majko-menou. To je logicke, Chobote
a ted dobrou, panove. A s modelkou ve svych snech.. nezlobte!! -
s-mike (RSKa) 28.07.08 22:10
« Re: ROZLISENI!!!!
tak tos me Chobote poděsil.. ty holt vis, jak na me!
Razem jsem si vzpomnel, kde nechal tesar diru (zase jsme u te diry, hergot)
no nic, tak to jdu opravit, ale budete mit neklidnou noc!!
P.S. s tema trojkama popremyslim. Sou to ale poradny trojky! -
Chobot 28.07.08 22:07
« Re: ROZLISENI!!!!
Majku, Majku. Ty nám dáváš do těla. Všichni rozžhavení, natěšení na modelky a ty na ně takhle.Asi napíšu Aftovi aby tě zas sesadil za to že děláš neplechu >:D >:D
Mimochodem co si říkal že bude za ten 3333 příspěvek? Ne že bych na to nějak hrál ale čistě náhodou sem ho psal já tak kdybys mi zaslal bankovku 3333 MP(majkopeněz) tak bych se nezlobil. Bodrou moč. -
s-mike (RSKa) 28.07.08 22:06
« hmmmm
tak to teda ale vubec nevim, kde ma ten pixlovej problem puvod..
zkusim na to pres noc prijit.. koukejte se na to z te lepsi stranky. Alespon se z te modelky nebudete v noci vodkopavat.. :-)
s tim vetsim rozlisenim za darcovskou sms to neni spatnej napad!! :yes: Akorat to bude chtit nejakou odvaznejsi akci typu Fero Fuko.. >:D