Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 01.08.08  14:49

« Re: Re: Český socky

niekde som cital ze to je otec Hamiltona, niekde dokonca ze samotny Hamilton... tazko povedat :-) aby to nebola nejaka blondina :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.08.08  14:42

.. ja jen, ze jsme si na tom nicku podobny, vis. Akorat by se dalo pripsat k te tve fotce "pred tim" a k te me "potom". Pricemz "to mezitim" jsou bahenni lazne bez predchoziho odlozeni odevu..

myslim, ze je zamerem produkce a dramaturgie poradu, aby Stig nebyl nikdy odhalen.. a ani si nemyslim, ze je to nekdo verejne nebo medialne znamej
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 01.08.08  14:34

samozrejme ze Stig z Top Gearu, stahnul jsem si novy dily TG a nejak sem se zacinal o Stiga zajimat a nemuzu prijit na to kdo to je
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.08.08  12:51

vsak ja nic nerikam a ty igelitovy pytliky, ktery mam na nohach u fotky v nicku, v běžnym zivote nenosim! :-)

kdyz jsme u tech fotek, to co mas v ncku ty, to je Stig z TopGearu nebo ty osobne??
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 01.08.08  12:49

ten text jsem zkopiroval z jednoho webu takze proti tobe nic nemam ;)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.08.08  12:41

« Re: Český socky

do kocky jsem te lakal v tydnu, Ricardo, a nereagoval jsi.. dnes zadna kocka neni, alespon o tom nic nevim..

kenig

za obrazky diky. Nevim, jestli je to reakce na muj vcerejsi prirustek v galerii s nabořenym zlutym Turbem.. v takovem pripade jsem po strede tohoto tydne i ja Ceska socka.. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 01.08.08  08:25

« Český socky

Je úsměvné, jak se z blízkého okolí seběhly české socky, aby si tu událost mohly vyfotit. Aktéři je však zklamali tím, že se nikde neválely kusy masa a odřezané hlavy. Přesně to chtějí všichni vidět na Nově a v přímém přenosu.
    [odkaz]
    [odkaz]

Nu a tady jsou další kousky
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.07.08  22:24

« Re: zelená kočka

Zelená kočka? Kdy zase? Dneska?
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 31.07.08  21:23

subaru ti je taká podivná predajňa na videňské, kde sa furt zastavím a furt tam majú nejakú somarinu typu wrx/sti a furt mi to nedá sa aspoň nepovoziť. Ale teraz tam potupne idem, pretože mi nejako slabo chladí klima (tak sa mi zdá) a chcem to nechať skontrolovať. Takže tam nechám auto a podvečer idem do šatova trošku prevetrať ročník 2007 aby som vedel čo nakúpiť.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 31.07.08  21:00

mam na to stejnej nazor, jako kolega chirurg. Akorat jsem to zatim tak pekne pregnantne neformuloval.. ;-)

starej bill je na tr. kpt. jarose nebo nekde tam blizko v okoli, ze? Ale co je subaru (pokud teda zustavame u tematu - t.j. u hospod), to fakt nevim..
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 31.07.08  20:53

ad pokleslá zábavní prsa: ja som tam bol zopár krát ale vždy náležite naformátovaný, t.j. nemôžem slúžiť hodnotením ani od 1 po 10. Okrem toho na radu môjho kamaráta – plastického chirurga – ma zaujímajú zásadne nohy (on hovorí, nájdi si babu s rovnými nohami, ostatné ti dorobím podľa požiadaviek) :-) je jasné, že na dotyčné za barom, tobôž v takom stave som vidieť nemohol.
    Čo sa týka čumendy som na tom podobne. Čo sa týka – nebodaj – pokračovania, dlhodobým výskumom musím konštatovať, že 90% mladých dievčať nevie... však vy už viete čo.
    Ad zastávka v brne, najbližšie nás vládny špeciál prilieta do šatova 5. srpna, samozrejme s medzipristánim u starýcho billa a potom na kuker do subaru.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 31.07.08  20:23

asi je to poznamka smerem k obsluze nahore bez..

tak za prve, pokud je to jen na čumendu, pak mi to osobne nic nerika
    a za druhe, jako obvykle jsem nemel stesti a v dobe me navstevy tam byla slecna (mozna spis pani), ktera mohla ukazovat ledasco, ale nikoli svuj hrudnik.. ale jak to glosoval muj kolega.. "sice ji to drobatko visí, ale zase ma vypnutou kuzi pod vočima.." :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 31.07.08  20:19

kurna toz jak bohuzel!
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 31.07.08  20:19

kurna dvojak 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 31.07.08  20:17

zeleny kocky jsou v Brne minimalne tri, pokud jen ja vim.. jedna je na Kounicove (to je ta, kde se schazime), pak je tataz hospoda na Solnicni a byla (a mozna jeste je, ted nevim) jeste ta, o ktere mluvis. Byla na Masarykove a nebyla to hospoda, ale diskoteka. Obsluha tam skutecne a bohuzel ukazovala svoje vnady..

inu, v Brne nas par je a za dobu, co se vyskytuji na MACZ, jsme se jiz dvakrat sesli, s nekterymi i casteji. Pokud budes mit cestu do Satova u Brna, ozvi se..
  • 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 31.07.08  19:59

« zelená kočka

zelená kočka, to je ten diskobar v brne kde jednoho času bola aspoň jedna číšnice hore bez? Ak je to ono, matne si to pamätám, čo sa dá ospravedlniť tým, že vždy predtým sa stihnem zastaviť v pegase.
    A tož ako vy ste tu brnenská enkláva? Pýtam sa iba preto, že na strategických miestach v brne sa pravidelne vyskytujem - teda zväčša cestou do šatova :-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 31.07.08  19:36

« Re: ty JO!!!

kdo ne? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 31.07.08  19:29

tak to ale vubec nezni spatne. To bych si zahral i ja!!! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 31.07.08  19:28

proste zij jako supermike >:D kazdej den v Turbu v Baru zelena kocka nebo jak se jmenuje >:D po nocich kde si cosi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 31.07.08  19:26

podle toho, jaky by byly pravidla.. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…