Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
karfiol 01.08.08 15:47
« Re: Re: Český socky
stig v tom pořadu nikdy nepromluvil.Ani když ho chytli benga v díle jak dávali dohromady Caterham...Takže těžko říct, kdo by to mohl být, ale hamiltona samotnýho bych zavrhnul.V dřívějších dílech by mu bylo kolem sedmnácti a to na takovýho klučinu nevypadá.A ta hudba??To je dycky skvost >:D >:D -
"-- skrytý --" 01.08.08 15:46
« Re: Zdarec ...
Achoj, táta šíje poměrně dobše, ale já jsem na tom špatně ...
Začínají mi stalosti, zamiloval jsem se v Hrvatsku do jedný slečny, jela i po mě, byla to klásná platonická láska no, i jsme se spolu koupali ona nahoře bez a já dole bez. No a pak táta jednoho dne zavelel - jedeme domů, což znamená že já chudák skoro čtyřletý klučina už tu nádhernou tříletou Chorvatku nikdy neuvidím ... :-( :-( No skončila nám dovolená, no ...
Já jsem s toho Ivanuško špatnej, já jsem s toho tak špatnej že jsem skoro začal i mutovat ( jako Kysky ) ... >:D >:D -
[Vojťas] 01.08.08 15:27
na youtube je plno videii o tom ze by to mohl byt Hamilton nebo Ben Colins pricemz toho druhyho neznam, ale je lepsi kdyz to nikdo nebude vedet bude to aspon potom zajimavejsi
vzdycky se ale potrham smichy kdyz Stig zajizdi ostry kolo a hraje mu tam ta jeho hudba >:D -
s-mike (RSKa) 01.08.08 14:54
to je na tom prave to pekny, ze to je zdrojem pro vsechny mozny a hlavne nikdy nekoncici spekulace. Ja jsem si puvodne myslel, ze je to ten knez, kterej tuhle odletel na tech nafukovacich baloncich, ale prej uz ho nasli v mori. Tak nejak utonulyho.. tak ted teda nevim..