Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 02.08.08 19:33
ricardo
tak neco domluv, ja uz jsem celej uorganizovanej!
4Matic
tak to me se nejvic libila ta spionazni fotka, t.j. moje auto foceny na krizovatce zezadu. Uz ji mam v galerii. Pokud jde o fotbal, bohuzel bys nam kazil vekovej prumer.. ja jsem jeden z tech mladsich.. a kome toho je tam nepsany gentlemansky pravidlo.. nesmi se moc behat! Presneji skoro vubec ;-)
fefer
ja mam to ICQ dokonce nainstalovany v picitaci. Ale nechce se mi to pouzivat. Dost na tom, ze se starej pes naucil novejm kouskum typu SMS, MMS, EMAIL a prevence AIDS.. -
s-mike (RSKa) 02.08.08 19:04
« Re: Miku
jakej ctvrtek? Myslis v souvislosti s Kockou? To ja tak obecne zminil, ze jsem nepoucitelnej a ze určo ve ctvrtek zas poletim rezervovat misto u stolu na patek..
jestli mas chut se tam objevit, tak se muzeme domluvit. Akorat ten patek neni optimalni, páč tam mam kluky z fotbalu.. a ti se o autech moc nebavi.. -
s-mike (RSKa) 02.08.08 18:55
fefer
sice se to pekne rýmuje.. majkůůůůů - ájsíkjůůůů, ale v mem veku se uz tyhle nepochopitelny vynalezy uciti nebudu. (Kamarad si z podobnych vekovych duvodu uz ani nekupuje dlouhohrajici desky..) ;-)
4Matic
tak mi pak dej prosim vedet. Vrhnu se na to a stahnu to. Stahovaní, ooooo, to mi jde!