Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.08  20:03

« Re: Carbon Kapota

měl bys tam strčit nenápadnou reklamu např. na SuperMike s.r.o. >:D nebo ... motokáry M-palace.. a na bok dát nápis Safety - Car a koupit majáček, nebo typické ''pomáhat a chránit'' :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  19:51

hothatch

no ja uz si vsiml, ze nekteri kolegove maji v galeriich tvoje virtualni tunersky zasahy.. jj, tak to zkus i u me, jsem zvedavej! Pro me je to novinka, to jsem do dneska nezkousel

fefer

co nam ladí? Nebo hladí? Nebo sladí? Nebo mladí? Ja uz nejak hur slysim, sakra!

painsnip

ted jsem to zkousel a jde to! Jeste jednou dik, zkusim i cely auto a mozna i sam sebe!! ;-)

ricardo

nalepky, vyborne. To je napad, jdu to hledat na internetu.. mas nejakej napad na to, co by konkretne na aute melo bejt za reklamu? Krome upoutavky na Zelenou Kocku, Myslivce, zebra a zensky, samozrejme.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.08.08  19:43

Wow! Ještě pár nálepek a je to fakt jako z Need for speed :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 03.08.08  19:37

Celý auto když si vyhraješ s detailama tak to už přes hodinku asi bude >:D

Ale je to zajímavý.. Kdybych si jí měl koupit za 30tisíc, nebo kolik by to stálo, tak aspoň člověk uvidí, jak by to pak vypadalo
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.08.08  19:36

No vy jste kluci šikovní :-) A jak vám to spolu ladí!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  19:34

a vis co mike-u ja ti udelam VT ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  19:34

vidis a ja tusim jak se to dela a nic proti ale je to trochu stupidni....staci si jen oznacit kapotu zkopirovat si prislusny carbon a pak si otevres to Porsche a das Shift+Ctrl+V a pak si ten carbon das do vrstvy Overlay misto Normal >:D rikam uplne stupidni uprava
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  19:34

bomba, dik. Vyzkousim a pripadne prevliknu do karbonu cely auto i s interierem.. :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 03.08.08  19:31

Dám ti návod :-) [odkaz]–-5-cast

Stačí photoshop, ten mít budeš. Už to zvládám za 4minutky tak kapotu, ale poprvé mi to docela dalo
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  19:24

ty brďo! To jednak vypada dobre a za druhy naprosto netusim, jax to udelal?!
  • 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 03.08.08  19:21

« Carbon Kapota

koukej co jsem se dneska naučil, taky jsem ti jednu udělal, když už jsi v TOP 1 >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  15:13

« Re: Diky

to mate vcelku prehled, v tom Vam muzu kompliment vratit. Ja jen ze hodne lidi preferuje prave radu 993 pred ostatnimi (a velka cast z nich me taky vytaci tou formulkou, kterou jste zminil), v USA je jich snad vic, nez ostatnich rad.. casto i ve filmech, kde by pri celkovych nakladech nemel byt problem s nasazenim novych modelu, a preci se zde objevi radsi 993..

me osobne se taky docela libi, ale uz bych mel preci jen trochu strach ze stari a z vetsi pravdepodobnosti poruch pri kazdodennim pouzivani. Pokud jde o design, vadi mi trochu i maly sklon predniho okna a preci jen uz hodne archaicky pusobici interier s palubni deskou..

dik za nazor! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.08  14:42

Osobně se mi víc líbí design. 997 se vzhledem trochu k 993 vrací, ale 993 je pro mě větší klasika. Asi je to dáno tím, že sem někdy v roce 1994 potkal v Německu naprosto neodolatelnou 993 turbo. Její vzhled, zvuk a majestátnost mi dlouho nedala spát. Byla jakoby nad všemi ostatními auty. Prostě vyčnívala z řady. To ve mě tehdy zanechalo hluboký dojem. Tak možná proto. Je mi jasné, že 996 nebo 997 bude zase dál technicky, vždyť 997 turbo je první auto s benzínovým motorem, které má turbodmychadlo s měnitelnou geometrií lopatek. V žádném případě neberu řeči rádoby zarytých fanoušků, kteří tvrdí, že 993 je poslední opravdové porsche... Pro mě ale zůstávají nejklasičtějšími představiteli 911 původní generace (tehdy ještě 912), pak 930 a 993. Nesmím samozřejmě zapomenout zmínit legendární Carreru RS 2,7.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  14:15

za vyjadreni Vasich pozitivnich pocitu z recenze samozrejme dekuji.. muzu se zeptat, proc je predmetem Vasich snu 993 a ne 996 nebo 997? Neberte to jakkoli jinak, nez jako anketu..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.08  13:53

Krásné fotky, čtivá recenze. A koukal jsem na video, všeobecně velmi dobrá volba aut. :yes: 911 je ikona, snil jsem a ještě sním o 993. Jinak gratuluji.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  06:45

ty jsou od 4Matica.. predavam dik jemu...
  • 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 02.08.08  22:45

« Diky

za dalsi varku fotek
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.08.08  21:38

« Re: Miku

to zni dobre a navic inovativne ;-)

ja souhlasim!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 02.08.08  21:31

Dobře zkusím vymyslet program. Nejlepší se mě zdá asi že bysme šli na motokáry a potom někam na pivo a žebra. Co ty na to?
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.08.08  20:39

8-s 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…