Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 03.08.08 22:21
« Re: Carbon Kapota
hothatch
zitra poslu, určo
ricardo
ta vymluva je dobra, tu beru.. ale co udelame s tim jmurjem??
matej
myslim, ze mam taky nejaky novinky.. takze varianta 2+2, jak jsme o ni uz mluvili, by mohla bejt aktualni..
vyplata - at udelam tu desetinnou carku kdekoli, porad mi to, bohuzel, pripomina jeden starej bolsevickej vtip.. "kdyz hospodin uvidel mzdu vezdejsi, otocil se, a hořce zaplakal.." :'-(
panove! s(tary)-mike odchazi do postele, takze vsem preje v tuto chvili DOBROU NOC!! -
Ivanuska_Matej ( RSka) 03.08.08 22:07
vycestoval :-) ale... mal si pravdu v tom ze 4 dni by mi stacilo :-) (preposlem Ti ju do Brna, ty teraz posli slecnu M.)
ako vies ako aku mam vyplatu? :-) podla poslednej mzdy by som dostaval kombinaciu jednotiek a nul... asi v tomto poradi 100000 desatinu ciarku si tam dopln sam podla uvazenia:-D -
s-mike (RSKa) 03.08.08 22:00
ricardo
to je aspon Jagec!! Teda uz jsem tem 173 vterinam taky moc neveril.. myslel jsem, ze se zaradis po bok takovym slibotechnam, jako je treba jmurjr a jeho fotky krasnych omyvacek prednich skel. Asi si mysli, ze jsem na to zapomnel.. ale to driv zapomenu na Aftera, nez na tohle!!!! Coz je co rict.. -
s-mike (RSKa) 03.08.08 21:55
a jo, promin.. ja v sobe mam nejaky to pivko a myslivce s kolou, tak uz mi to lehce vynechava..
mezitim jsem ale zjistil nemilou vec, ze v tuto chvili nemam tu konkretni fotku v lepsi kvalite, nez 169 kB, coz je asi to samy, co je v galerii.. je to problem? Lepsi rozliseni bychmohl mit zitra..