Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.08.08  22:28

« Re: Carbon Kapota

Tak dobrou noc já zkusím něco vymyslet >:D PS: nemáš na něho třeba nějaký pikantní informace který by nechtěl aby se zveřejnily? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  22:24

dobrou a tu fotku mi posli hned jak se dostanes na PC chci uz tunit dopoledne takze vecer uz by to teoreticky mohlo byt ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  22:21

hothatch

zitra poslu, určo

ricardo

ta vymluva je dobra, tu beru.. ale co udelame s tim jmurjem??

matej

myslim, ze mam taky nejaky novinky.. takze varianta 2+2, jak jsme o ni uz mluvili, by mohla bejt aktualni..
    vyplata - at udelam tu desetinnou carku kdekoli, porad mi to, bohuzel, pripomina jeden starej bolsevickej vtip.. "kdyz hospodin uvidel mzdu vezdejsi, otocil se, a hořce zaplakal.." :'-(

panove! s(tary)-mike odchazi do postele, takze vsem preje v tuto chvili DOBROU NOC!!
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  22:13

« Re: foto

jop posli mi to zitra tohle je hrozne maly to bych nedal na zadny pozadi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.08.08  22:12

Ale ne, napřed to byly potíže s počítačem a pak zcela standardní náhlý útěk
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  22:11

« Re: foto

o.k. ale zitra mi posli it o origo....pro jistotu jeste napisu jestli to je dobry
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 03.08.08  22:07

vycestoval :-) ale... mal si pravdu v tom ze 4 dni by mi stacilo :-) (preposlem Ti ju do Brna, ty teraz posli slecnu M.)
    ako vies ako aku mam vyplatu? :-) podla poslednej mzdy by som dostaval kombinaciu jednotiek a nul... asi v tomto poradi 100000 desatinu ciarku si tam dopln sam podla uvazenia:-D
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  22:06

« foto

hothatch

koukal jsem, ze v galerii je ta fotka preci jen v o neco horsi kvalite, tak ti to posilam mailem lepsi..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  22:00

ricardo

to je aspon Jagec!! Teda uz jsem tem 173 vterinam taky moc neveril.. myslel jsem, ze se zaradis po bok takovym slibotechnam, jako je treba jmurjr a jeho fotky krasnych omyvacek prednich skel. Asi si mysli, ze jsem na to zapomnel.. ale to driv zapomenu na Aftera, nez na tohle!!!! Coz je co rict..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  21:57

hele Maťo, moc nemachruj jo? Pockej, az dostanes prvni vyplatu v Eurech, nejakejch EUR 850, a vyjedes s tim na zapad.. ;-) jeste budes vzpominat na Korunáčky..

co je novyho, jeste jsi neodletel na dovolenou se slecnou S.?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.08.08  21:56

No bylo to asi nejdelších 173 vteřin v mým životě protože napřed mě to nešlo nahrát, pak byl telefon, návštěva, následně mě tvrdě udeřil hlad ale nakonec je to tady [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  21:55

a jo, promin.. ja v sobe mam nejaky to pivko a myslivce s kolou, tak uz mi to lehce vynechava..

mezitim jsem ale zjistil nemilou vec, ze v tuto chvili nemam tu konkretni fotku v lepsi kvalite, nez 169 kB, coz je asi to samy, co je v galerii.. je to problem? Lepsi rozliseni bychmohl mit zitra..
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  21:52

aha blbe sem to pochopil sorry >:D >:D >:D >:D no na mail ktery mam v profilu uz jsme si pres mail psali ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.08  21:50

mno to auto určitě :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  21:50

Ledvinka a v ni ty Eura.. to je ten dalsi obrazek.. ale to nic. To jsou ty nikdy nekoncici ftipky..

fotku ti klidne hned poslu.. kam?
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 03.08.08  21:50

"tech eur" znamena tych bankoviek euro ( mena) :-) neboj to Vas budu este v skole ucit.. ale neplas sa.. vy k nim mate este daleko >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 03.08.08  21:48

nevim co je TECH EUR >:D a nevim jakou ledvinku myslis >:D ale mohl by jsi mi hned ted poslat tu fotku v originalni velikosti? ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  21:45

no v mym veku se spis pouziva termin, ze neco zraje. Zraje to uz dost dlouho, to je pravda, ale bude to pak velmi sladke, chutne, omamne a vydatne!! Proste toptenovité! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.08.08  21:43

hothatch

ale ne aby ses mi koukal do te ledvinky!! A uz vubec mi nedelej zadnej tuning tech Eur!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.08  21:42

miku, auto se akumuluje už dost dlouho ne? >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…