Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 04.08.08 22:06
« Re: Konečně
jooo kdyby je to byla jen teorie.. veskery vybaveni, ktery si klucí privezli na foceni, bylo za peknejch par set tisic korunek..!
tož, taky se tedy zkusim v okoli poptat, kdo by me zapujcil nejaky to rybí oko. Pokud by nebylo pravý, spokojil bych se i s levým! :-) -
s-mike (RSKa) 04.08.08 21:56
« Re: Konečně
no neni spatny, ale preci jen je pak ten zaber deformovanej a je to poznat.. krome toho ho nemam, takze šmytec..
odborníci s technikou - to míním ten fakt, ze sam momentalne digitalni zrcadlovku s patricnym objektivem nemam. Krom toho to kolega delal takovou zvlastni technikou.. fotil to ze stativu nekolikrat a pokazde si nechal o kousek posunout pozici specialniho lokalniho blesku na dlouhym ramenu.. v Photoshopu pak skladal jednotlivy vrstvy tak, aby ty jednotlivy a lehce odlisny zabery daly dohromady (nebo selektivne - to nevim, nebyl jsem u toho) ten patricnej vyslednej efekt jakoby prirozenyho nasviceni interieru.. -
s-mike (RSKa) 04.08.08 21:38
« Re: Konečně
ono to neni zadna sranda, fotit celek interieru v aute, ktery je kupe - prostoru pro posadku minimum, ma jen dvoje dvere a nema otviraci záď, jako hatchback - treba typu oktavka.. bojoval jsem s tim dlouho a stejne mi museli pomoct odbornici s prislusnou technikou.. ;-) -
s-mike (RSKa) 04.08.08 21:11
« Re: zajtra poobede (t.j. po 16.00 :))
nu panove, zrovna zitra mam trochu problem s casem v odpolednich hodinach. Nicmene na pulhodku na kafco bych se stavil, pokud by to stacilo...
což se teda videt dole pred Vankovkou, na te zahradce?? Da se tam i dojet autem a slusne zaparkovat.. pokud jo, ja pojedu Seatkem, viz. galerie a me setkani s Mateovou A5 -
Ricardo 04.08.08 16:43
« Re: Carbon Kapota
Tak to mě mrzí, pokud by ti focení ten den opravdu vadilo tak můžeme tento bod programu vyškrtnout ;-) Dneska jsem jel kolem motokárové dráhy v Modřicích a hned mě napadlo co kdybysme to udělali tam? Samozřejmě pokud se nám povede určit den kdy nebude jako teď.