Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 06.08.08  12:27

« Re: VT car Turbo

2ricardo: ten brněnský AMT to je sen, to je normálny regulérny socializmus na kolečkách.
    A slečinky sa dali, s niektorými by som bol ochotný (samozrejme až po presviedčaní) uzavrieť aj dočasnú družbu, ale absolútna pecka boli tie 3 za nami, ktoré riešili transgalaktický problém o nejakej ich "kamarátke", ktorá má problém (samozrejme, že tá tam nebola), že išla šalinou neviem kam a že on chodí iba autom a atď... mám rád ženské problémy :-) mám rád moravu... mám rád velká vína z malé země... defacto se*em na družbu keď je víno v poriadku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.08  12:12

luxus, tak to se těším ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.08.08  08:09

tak uz si pripravuj otazky, udelam ti seminář :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.08  22:21

Cool, a mohl bys mi taky nekdy o burze neco popovidat, zajima me to. Dobrou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  22:19

mozna.. budu mit nekdy brzo cestu za novym maklerem v Patria Direct na Jungmannove..

to je hodin.. a zitra dalsi honicka.. kluci, dobrou!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.08  22:14

Tak to jsem rad. Kurna ted jsem na stridacku Olomouc, Ostrava, Hradec, Praha, ale do Brna sluzebku nemam, doprcic. A asi ani mit nebudu protoze tam je E.ON tak co bych tam asi delal ze jo. No kazdopadne musime nekdy neco podniknout a pokecat. Kdyztak mám v Praze za rohem vyhlasenej Club Mecca tak jestli se nekdy hecnes tak muzem vyrazit i s klukama z Praglu, Mateem a spol. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  22:00

dave

dik, samota je minulosti.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  21:59

ricardo

bejt tam tehdy, to by mi to kafe snad ani nechutnalo..

což mi pripomina peknou zidovskou anekdotu:

Kohn rika: " Sára, tak ja teda na pohreb te jejich matky pujdu, ale rikam jim rovnou, ze budu mit zkazenej celej den!"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.08  21:58

V klidéčku, času dost ;-) Tak se opatruj a nějak to zaspi, pokudmožno né o samotě :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  21:56

dave

sorry, jenom fotky.. dnes jsem uplne hotovej, resim dohromady jeden prasklej prackovej ventil, obsazeni prazdnyho bytu, tri chaty a jeste sleduju konec obchodovani v USA..

mrknu na to zitra
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.08.08  21:53

No radši jsme seděli v jiné kavárně. Taky bych nerad seděl na smrtelné židli že :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.08  21:53

Pokud pujde burza nahoru, treba to nemusi byt jen fantazie ;-) Viděls mou new recenzi na Yarisa?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  21:49

ricardo

k dramaturgii vaseho setkani nemam co dodat, vsechno jste delali uplne spravne. Snad az na absenci tech zeber. Ale alespon je na co se tesit na pristi setkani.. kdyz o tom tak premyslim, tak odchazet v posledni dobe z Vankovky a mit stale ten spravny pocet kulek (rozumej, zadnou navic) ja samo o sobe uspechem ;-)

dave6

no, vypada vyborne.. uz aby se burza dostala zase vejs.. a kdyz si predstavim ten Gumpert Apollo na brnenskejch znackach.. to taky neni spatnej vylet do rise fantazie!! Ale s bilejma kolama, samozrejme!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.08  21:39

Majku, já viděl v Praze 997 GT2 white on white a povedlo se mi ji i vyfotit : [odkaz] byla úžasná, fakt...a ten sound >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.08.08  21:29

Potkali jsme se na Benzině na konci D2 - vpravo ve směru do Brna a pak jsme zajeli na kafe do Vaňkovky nahoru doprostřed (Gelati nebo tak nějak). Zkritizovali jsme všechny možný auta - teda hlavně Skdd protože těch značek prošel spousty, vyměnili jsme si názory na brněnský AMT, ujistili jsme se že Jaguar, Subaru a pak ještě pár dalších jsou nejlepší auta, okomentovali nějaký kolemjdoucí slečinky a za hodinu tjadááá
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  21:18

ja mel dneska trochu Gutalax day, tudiz, behal jsem a behal. K tobe jsem jeste nezabrousil.. me to fakt mrzi, ale bohuzel, a jak jsem ti rikal, ve chvili, kdys vytacel moje cislo, mel jsem v ruce hasák, kterej jsem vymenil za mobil a musel ti odkryt svou tajnou vasen a uchylku.. cas od casu, zejmena v utery, mam temer neukojitelnou touhu zakleknout a vymenovat pračkový ventily ve zdi az do uplnyho instalaterskyho orgasmu..

takze setkani s skdd musime instalovat nekdy priste a nejlepe v jiny den, nez v utery..

sesli jste se? Vlastne jo, takze kde a na jak dlouho? A jaky byly zebra?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.08.08  21:08

No ale co když jsou mezi nima mrzáci? To pak nevyjde respektive vyjde ale ne na celý kusy. Mimochodem zachytils u mě v diskusi že tě Skdd zdraví? Říkal že příště to snad vyjde, projíždí tudy relativně často.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  21:01

trochu mi to pripomina ten ftipek, jak chlap pocita z rozjetyho vagonu kravy ve stádu a za chvili nahlas rika: "392". Druhej na nej kouka, krouti hlavou a rika: "nechapu, jak to muzete tak rychle spocitat?".. na to ten prvni: "desne jednoduchy.. spocitate nohy, podelite ctyrma.."!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.08.08  20:53

No určitě jich je víc než pět, dál bez kalkulačky počítat neumím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.08.08  20:52

jo, je to dobry.. je jich 16
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…