Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 05.08.08 22:14
« Re: VT car Turbo
Tak to jsem rad. Kurna ted jsem na stridacku Olomouc, Ostrava, Hradec, Praha, ale do Brna sluzebku nemam, doprcic. A asi ani mit nebudu protoze tam je E.ON tak co bych tam asi delal ze jo. No kazdopadne musime nekdy neco podniknout a pokecat. Kdyztak mám v Praze za rohem vyhlasenej Club Mecca tak jestli se nekdy hecnes tak muzem vyrazit i s klukama z Praglu, Mateem a spol. >:-[] -
s-mike (RSKa) 05.08.08 21:49
ricardo
k dramaturgii vaseho setkani nemam co dodat, vsechno jste delali uplne spravne. Snad az na absenci tech zeber. Ale alespon je na co se tesit na pristi setkani.. kdyz o tom tak premyslim, tak odchazet v posledni dobe z Vankovky a mit stale ten spravny pocet kulek (rozumej, zadnou navic) ja samo o sobe uspechem ;-)
dave6
no, vypada vyborne.. uz aby se burza dostala zase vejs.. a kdyz si predstavim ten Gumpert Apollo na brnenskejch znackach.. to taky neni spatnej vylet do rise fantazie!! Ale s bilejma kolama, samozrejme! -
Ricardo 05.08.08 21:29
« Re: VT car Turbo
Potkali jsme se na Benzině na konci D2 - vpravo ve směru do Brna a pak jsme zajeli na kafe do Vaňkovky nahoru doprostřed (Gelati nebo tak nějak). Zkritizovali jsme všechny možný auta - teda hlavně Skdd protože těch značek prošel spousty, vyměnili jsme si názory na brněnský AMT, ujistili jsme se že Jaguar, Subaru a pak ještě pár dalších jsou nejlepší auta, okomentovali nějaký kolemjdoucí slečinky a za hodinu tjadááá -
s-mike (RSKa) 05.08.08 21:18
« Re: VT car Turbo
ja mel dneska trochu Gutalax day, tudiz, behal jsem a behal. K tobe jsem jeste nezabrousil.. me to fakt mrzi, ale bohuzel, a jak jsem ti rikal, ve chvili, kdys vytacel moje cislo, mel jsem v ruce hasák, kterej jsem vymenil za mobil a musel ti odkryt svou tajnou vasen a uchylku.. cas od casu, zejmena v utery, mam temer neukojitelnou touhu zakleknout a vymenovat pračkový ventily ve zdi az do uplnyho instalaterskyho orgasmu..
takze setkani s skdd musime instalovat nekdy priste a nejlepe v jiny den, nez v utery..
sesli jste se? Vlastne jo, takze kde a na jak dlouho? A jaky byly zebra? -
s-mike (RSKa) 05.08.08 21:01
« Re: VT car Turbo
trochu mi to pripomina ten ftipek, jak chlap pocita z rozjetyho vagonu kravy ve stádu a za chvili nahlas rika: "392". Druhej na nej kouka, krouti hlavou a rika: "nechapu, jak to muzete tak rychle spocitat?".. na to ten prvni: "desne jednoduchy.. spocitate nohy, podelite ctyrma.."!

A slečinky sa dali, s niektorými by som bol ochotný (samozrejme až po presviedčaní) uzavrieť aj dočasnú družbu, ale absolútna pecka boli tie 3 za nami, ktoré riešili transgalaktický problém o nejakej ich "kamarátke", ktorá má problém (samozrejme, že tá tam nebola), že išla šalinou neviem kam a že on chodí iba autom a atď... mám rád ženské problémy :-) mám rád moravu... mám rád velká vína z malé země... defacto se*em na družbu keď je víno v poriadku :-)