Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 06.08.08 22:13
fefer
ja ti za ten odkaz tesne pred smaznutim podekoval a jiste pripojil i nejakou ftipnou glosu, akorat si uz nepamatuju jakou ;-\
myslim, ze to ma jinej podtext.. Admin ty prispevky smaznul proto, ze se celkovym poctem prispevku uz blizim prave jemu a nechce, abych po preskocil! ;-)
jinak dva postrehy tesne pred spanim:
1. uz mas, Fefer, koukam, taky zkusenost s panem Afterem..
2. vubec se nenechte znervoznit faktem, ze prave na tomto foru se resi i jina temata, nez auta.. jo, tu lasku k plechovejm milackum mame vsichni stejnou, ale omilat kazdej den totez neni nic moc objevnyho ani zazivnyho. Krom toho je tu rada ruznejch lidi - vekem, zkusenostmi, profesi a diky Feferonce i pohlavim, takze kolektivni potencial pro reseni najakyho individualniho problemu je velkej! Staci se jen zminit, tož se klidne zmiňujte!
ja treba nyni zminuji - dobrou noc ;-) -
"-- skrytý --" 06.08.08 21:46
« Re: Porsche
je to pravda, každej se chová jinak jenže je to zajetej stereotyp, tudíž si to nikdo neuvědomuje.. třeba já se úplně jinak chovám k jedné babičce než k druhé a nebo se chovám úplně jinak k tátovi než k mámě... a některý profesory z ústavu ani nezmiňuju >:D -
jumper (Modo Team) 06.08.08 21:32
« Re: Porsche
Ano přiznávám, že se jinak chovám doma a jinak v práci k zákazníkům a někdy se samozřejmě nechám ovlivnit náladou, ale přetvařovat se celý život to opravdu nedokážu, takže tady jsem opravdový a nemám ani důvod se tady přetvařovat, tady jsem pro uvolnění a odreagování a ne přetvářku
S tou maskou jsem měl na mysli jestli jsem uhádl že jsi to ty a ne manžel -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.08.08 21:22
« Re: Porsche
Každej z nás má nasazenou masku.Každej z nás žije ve světě přetvářek.Jinak se chováme na veřejnosti,jinak doma mezi svými,jinak na úřadě,jinak když jsme sami,jinak k zákazníkovi.Po světě chodí vlastně samé masky >:D
Toliko k vysvětlení.
Ty seš vlastně taky maska >:D >:-[]