Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 07.08.08 22:34
« Re: Porsche
tesne pred spanim ti prozradim dva recepty..
1. jatrovy knedlicky do polivky v pripade, ze nemas k dispozici jatra, lze pripravit z jatrove pastiky Majka. K nerozeznani, hned od ochutnani prvniho knedlicku..
2. Mojito v pripade, ze nemas skoro zadnou z ingredienci potrebnych k priprave, lze pripravit z Matonky s prichuti Mojito, dukladne chlazene a s ledem plus Bacardi rum. K nerozeznani hned od ochutnani druhe sklenicky výše.. ;-) ono pak uz neni k rozeznani skoro nic..
D O B R O U -
s-mike (RSKa) 07.08.08 20:55
no, jeste tak ted premyslim, ze mam jistej dluh. Ze jsem slusne vychovanej jedinacek, kterej miva ve zvyku vsechno pěkné pochvalit. Jenze, jak to udelat, aby to nevyznelo ironicky?? Tak ja to naschval zkusim.. tobe to Fefer na tom novym fotu v nicku ale sluší! -
s-mike (RSKa) 07.08.08 12:11
na te zastave srdce je videt, jakou mate vyhodu vy mladsi, s tim jeste nezkazenym, ostřížím zrakem.. ja doted videl porad jen ty chlupy na Feferoncine hlave a az po upozorneni jsem zjistil, ze vás na tom upravenym nicku rozrusil pohled na nove obzory, rozlehajici se o neco níže.. ;-)
take jsem si upravil mineni o tom, co znamena pojem, ze je neco pod maskou. Odted se tedy musi rozlisovat na "za maskou" a "pod maskou" -
s-mike (RSKa) 07.08.08 10:25
ricardo! Ty delas nocniho vratnyho nebo jak se ti prosim te stalo, zes zaznamenal prispevek ve 3:44 rano??
Jejda, zaroven koukam, ze jsem sam svou reakci v celkovym poctu prispevku preskocil admina, jakozto uzivatele v tomto zebricku stojiciho nade mnou, o jeden kousek.. tak to si musim pogratulovat! A zaroven se kouknout, kdo ze je dalsi!! Takze Kubyyyku! Tres se! :-!