Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  20:40

« Re: Reklama

lepsi? Top Gear je nejlepsi!! Kéž by se nekterej z pořadů o autech na českejch televizich z tuzemske produkce Top Gearu alespon trošku blížil..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  20:30

Dobrá je Aucka toj.

Mike: Tohle je lepší :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  20:03

znam, dik

v poradu BBC Top Gear jsem videl neco podobnyho, akorat v opacnym smeru. Clarkson tam pustil ze skokanskyho mustku Mini, a jeste pro jistotu s raketovym pohonem.. >:D

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 09.08.08  19:48

« Reklama

tak tomu vravim poriadna reklama : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.08.08  14:15

« Re: 300

300. - to uz byl nekdo vcera, ale pres noc admin kohosi smazal, tak jsi dostal druhou sanci..

ja zas nevim, jestli to taky neni nahodou nejakej rekord a tim padem vhodna prilezitost podekovat vsem, kteri se toho myho hodnoceni zucastnili!! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 08.08.08  14:10

« 300

som 300sty hondnotiaci...newem ci je to nejake vyznamne cislo ale mne sa to paci >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 07.08.08  23:12

« rebrá

práve som si všimol fotku so slečnou, už viem na aké rebrá sa to chodí do tej zelenej mačky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.08.08  22:39

« Re: Porsche

I ty kuchařinko...Tady máš ode mě tip:okna umývej vanilkovým pudingem rozpuštěným ve vodě.Vyzkoušeno! >:D >:D >:D

Dobrou
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.08.08  22:34

tesne pred spanim ti prozradim dva recepty..

1. jatrovy knedlicky do polivky v pripade, ze nemas k dispozici jatra, lze pripravit z jatrove pastiky Majka. K nerozeznani, hned od ochutnani prvniho knedlicku..

2. Mojito v pripade, ze nemas skoro zadnou z ingredienci potrebnych k priprave, lze pripravit z Matonky s prichuti Mojito, dukladne chlazene a s ledem plus Bacardi rum. K nerozeznani hned od ochutnani druhe sklenicky výše.. ;-) ono pak uz neni k rozeznani skoro nic..

D O B R O U
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.08.08  22:25

Tak taky návštěva???To u nás je Mojitko >:D s limetkou...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.08.08  22:22

a ktery ucho mas na mysli? V horni polovine nebo jinde? >:D

ja se omlouvam.. v teto dobe se se mnou skoro neda mluvit vazne.. byva u nas totiz obvykle na navsteve Myslivec se svym doprovodem, Colou..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.08.08  22:14

Tak dejme tomu,že to ironický nebylo...Děkuju a chci podrbat za uchem >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.08.08  20:55

no, jeste tak ted premyslim, ze mam jistej dluh. Ze jsem slusne vychovanej jedinacek, kterej miva ve zvyku vsechno pěkné pochvalit. Jenze, jak to udelat, aby to nevyznelo ironicky?? Tak ja to naschval zkusim.. tobe to Fefer na tom novym fotu v nicku ale sluší!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.08.08  20:49

No Michal prokouknul můj příspěvek z 3:44 :-O
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.08.08  20:16

No teda hoši... :-) Co to tady probíráte?????? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.08.08  12:19

No to víš, v Zelené kočce seděla Fefe vedle mě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.08.08  12:11

na te zastave srdce je videt, jakou mate vyhodu vy mladsi, s tim jeste nezkazenym, ostřížím zrakem.. ja doted videl porad jen ty chlupy na Feferoncine hlave a az po upozorneni jsem zjistil, ze vás na tom upravenym nicku rozrusil pohled na nove obzory, rozlehajici se o neco níže.. ;-)

take jsem si upravil mineni o tom, co znamena pojem, ze je neco pod maskou. Odted se tedy musi rozlisovat na "za maskou" a "pod maskou"
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.08.08  11:12

Přišel jsem domů, podíval jsem se na MACZ, pak jsem se pokusil překonat zástavu srdce a odepsal jsem Feferonce jak na mě působí její nový portrét >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.08.08  10:25

ricardo! Ty delas nocniho vratnyho nebo jak se ti prosim te stalo, zes zaznamenal prispevek ve 3:44 rano??

Jejda, zaroven koukam, ze jsem sam svou reakci v celkovym poctu prispevku preskocil admina, jakozto uzivatele v tomto zebricku stojiciho nade mnou, o jeden kousek.. tak to si musim pogratulovat! A zaroven se kouknout, kdo ze je dalsi!! Takze Kubyyyku! Tres se! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.08.08  03:44

Feferonko tak teď jsem se leknul i já
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…