Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:40

« Re: Reklama

souhlasim, pred navstevou zelene kocky navic odevzdaji klice od aut a do doby, nez snědí (nezamenovat s rasami - myslim nez zkonzumují) jednu porci žeber, je nedostanou zpet!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  21:39

Brno? aha hmm, bral bych zase Humpolec >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  21:38

Ricardo:všechno je jednou poprvé ;-) ALE jak říkám, to jsi se na to nevys.ral. Není už tvůj problém že si tě neodečtou ze seznamu. Tot' můj názor na to. Kdybych se přihlásil a pak další datum by mi nesednul a já bych odeslal mail odhlašovací, tak by mě už dál tak nějak nezajímalo jestli počítají s tím že přijedu nebo ne... To by pak člověk v ČR moc dlouho nepobyl šťastně..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.08.08  21:37

Skvělé! Takže jsme to odsouhlasili - 2 zúčastnění pro, jeden se zdržel. Ostatní to dostanou příkazem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  21:35

4matic: No jako nevím o jednom >:D :no: Stane se že ti do toho něco hoodně důležitého skočí..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:32

Ricardo

ted jsem se koukal do svyho kalendare a z me strany neni problem. Do kalendaru ostatnich potencialnich ucatniku kupodivu a bohuzel nevidim, takze se to bude muset osondovat..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.08.08  21:27

Mike: no není ale touto cestou to podávám jako návrh organizátora :-) >:D
    Kysky: tak já jsem se na to opravdu vys...tentok :-) ale mail s odhlášením jsem podle návodu posílal dvakrát
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.08  21:26

kysky já to nemyslel doslova...akorát lepší výraz na shrnutí mě nenapadl, musíš ale uznat, že hodně lidí se na to vyprdlo.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  21:23

4Matic: vys.rali není ten správný výraz. KDyž podáš uninstal přihlašovací mail a oni tě neodečtou ze seznamu tak to není tvoje chyba... FRPEho omlouvá nemoc- když by ti bylo mizerně, ýe by jsi sotva mluvil jel by jsi? A takto bych mohl pokračovat celým seznamem
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:21

4mat

uvidime, tak jako pokazde, radeji dopredu nic neslibuju!

Ricardo

posledni vikend v srpnu.. no a? je to nejakej problem? Doufam, ze ne..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.08  21:18

no jestli tím podzimním překvápkem tak vůůbec možná právě naopak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.08.08  21:17

No jsem zvědavej jak ten oficiální nakonec dopadnul. Ohledně toho v Brně - Petic mě psal že by rád přijel ale asi až poslední víkend v srpnu. Pokud bysme se měli potkat o víkendu tak asi taky dřív nemůžu.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:13

nemam s tim problem.. kdyz to bude pozdeji, smerem k podzimu, tak by to mohlo bejt i jinym autem, nez Porschem... :-! ale to by ti asi nevadilo, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.08  21:10

njn.. miky doufám, že jestli se podaří Ricardovi zorganizovat sraz tak mě tam zase vezmeš s sebou >:D ?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:08

tyhle vsechny jsem odecetl, a i tak mi jich vychazi pres 40

je skoda, ze to usporadali takhle strasne daleko.. bejt to nekde na Vysocine, pred Prahou nebo v okoli Brna, jel bych se mrknout..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.08  21:04

no počítej s tím, že když jich bude polovina, bude to pro ně velká účast, protože jak sem slyšel hodně lidí se na to vys.. např. Ricardo, Dadánek, Frpe, Švihák...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  21:01

aaaaa.. diky.. uz na to koukam

to jsem zvedavej, kolik se jich seslo. Prihlasenych je pres 40.. to by byl rekord..!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  20:54

No, jediné informační středisko je registrace na sraz. Tam jsou uživatelé co by tam měli být ale jsou mezi nimi i lidé co nemohli,nemůžou atd. Jako Švihák, MM, FRPE a Frpíček. Bližší info není. Co vím. Když se klikne na homepage tak je tam jenom tem plánek ale pod tím je článek a tam je : "registrujte se zde..." na to musíš kliknout a zobrazí se ti list registrovaných
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.08.08  20:50

nevis, jestli je nekde pristupnej seznam lidi, kteri se dnes ucastni oficialniho srazu?? Zbezne jsem se koukal do hlavnich upoutavek, ale nic nenasel..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.08.08  20:46

Jo jasný no. Já to myslel tak že je lepší když to auto skáče z můstku než když se na něj snaží vyšplhat.. ;-) viz můj příspěvek: [odkaz] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…