Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
David Silver 09.08.08 21:38
« Re: Reklama
Ricardo:všechno je jednou poprvé ;-) ALE jak říkám, to jsi se na to nevys.ral. Není už tvůj problém že si tě neodečtou ze seznamu. Tot' můj názor na to. Kdybych se přihlásil a pak další datum by mi nesednul a já bych odeslal mail odhlašovací, tak by mě už dál tak nějak nezajímalo jestli počítají s tím že přijedu nebo ne... To by pak člověk v ČR moc dlouho nepobyl šťastně.. -
David Silver 09.08.08 21:23
« Re: Reklama
4Matic: vys.rali není ten správný výraz. KDyž podáš uninstal přihlašovací mail a oni tě neodečtou ze seznamu tak to není tvoje chyba... FRPEho omlouvá nemoc- když by ti bylo mizerně, ýe by jsi sotva mluvil jel by jsi? A takto bych mohl pokračovat celým seznamem -
David Silver 09.08.08 20:54
« Re: Reklama
No, jediné informační středisko je registrace na sraz. Tam jsou uživatelé co by tam měli být ale jsou mezi nimi i lidé co nemohli,nemůžou atd. Jako Švihák, MM, FRPE a Frpíček. Bližší info není. Co vím. Když se klikne na homepage tak je tam jenom tem plánek ale pod tím je článek a tam je : "registrujte se zde..." na to musíš kliknout a zobrazí se ti list registrovaných