Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 11.08.08 21:34
« Re: Essence of Fear
starscream
ze by mel sadistickej usmev nejakyho dozorce z Mirova?? To mi pripomina peknej intelektualskej vtipek, jak prosi masochista sadistu:" prosim te zmlať me!!". A sadista na to (prave s podobnym usmevem) řiká:" ne ne..!"
ale dost legrace.. tudle jsem se koukal prave do tve galerie a rikam ti, mel by rychle pouvazovat o zarazeni nejakyho toho sadrovyho skvostu mezi tvy fotky.. jinak te spravedliva ruka Inkvizitorova nemine.. prilis avantgardni!!!!!! -
"-- skrytý --" 11.08.08 21:27
« Essence of Fear
Z toho trpaslíka jde strach, bez přehánění. Zejména na té titulní fotce. Něco v jeho pohledu působí...maniakálně, brrr. Jako kdyby vypad z nějakýho survival hororu. Na tyhle sádrový výtvory záhadnýho původu bych si dal pozor. Čert ví, kde odlili zrovna tento kousek, nejspíš někde poblíž Mírova. :-( -
s-mike (RSKa) 11.08.08 21:14
« Re: PROHLÁŠENÍ a KAJÍCNÉ DOZNÁNÍ
dekuji za tip, mily Ricardo. Ale poporadku. Ted se chystam na detail pomerne zdarilyho čepu levyho zadniho tlumice perovani. Jeden by si rekl, ze to je to samy jako na pravy strane. Ale chyba lávky!! Na pravy strane mi upadl plíšek, který drží potrubí s brzdovou kapalinou! A bez něj, věř mi nebo ne, to zátiší neni ale vůůůbec ono! -
s-mike (RSKa) 11.08.08 21:05
ono to není tak uplne v obecné patrnosti, ale čepičky jsou v životě lidskym strašně dulezity. Napriklad hned tu prvni čepičku je nutno nenasazovat, protoze by jinak zivot lidskej ani nemohl zacít! ;-) Coz uznej, ze by v nekterych pripadech nekterych nasich kamaradu byla strasna skoda! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.08 20:50
Ovšem,mě tedy nejvíc zaujalo foto čepičky ventilu.
Šmane,dyť já si právě uvědomila,že to je přesně ono,co mi chybí v galerce a proč se mé foto Afterovi nelíbí.Vždyť mě tam chybí tyto opravdu důležité detaily :-O
No jo,ale co se snížením známky za auto,sakra?Pouvažuju o tom,že Nissáka prodám a znovu koupím.Možná by to pomohlo..? :-O -
hruodolf 11.08.08 20:30
1. Důležité je, aby nekvetla auta ;-)
2. Od zahrádky je už jen krůček ke kompostu a na to POZOR 8-s
3. Nemá cenu reagovat na ty, co jedničkováním šplhají nahoru a nebo je to prostě jen strašně baví.
PS: Pro mne by ta část fotogalerie se Standou a plyšáky vůbec nemusela být. >:-[] -
s-mike (RSKa) 11.08.08 20:22
« PROHLÁŠENÍ a KAJÍCNÉ DOZNÁNÍ
Dlouho jsem o sve galerii fotek přemyšlel.. pak jsem si ji znovu prohlédl. A musel jsem uznat, ze skuteční znalci estetiky (a přísní udíleči známek 9 a méně) měli pravdu. Je to celé takové šedivé, nebarevné, špatně čitelné a pseudo-avantgardně umělecké..
Ale tomu je konec! Jsem rád, že Vám mohu představit svou jásavě novou galerii (zatím je na konci, ale budu ji přesouvat kupředu) „Svět je plný barev“..
Doufám, že všichni, kteří se v nedávné době potýkali se sníženými známkami a hledali chybu u jiných, si vezmou mé činění za příklad. A že i oni zapracují na tom, aby se MACZ stalo rozkvetlou zahrádkou, kde pak mají všichni klid pro svou poctivou práci..

a pritom by to Standa mel vedet! Ponevadz je to prvni zakon platnej pro trpasliky.. nezalivat, neb co se zaliva, vyroste!