Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  21:37

« Re: ..ale Stando. Na kola se chc.át nemá!!

kysky

a pritom by to Standa mel vedet! Ponevadz je to prvni zakon platnej pro trpasliky.. nezalivat, neb co se zaliva, vyroste!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  21:34

« Re: Essence of Fear

starscream

ze by mel sadistickej usmev nejakyho dozorce z Mirova?? To mi pripomina peknej intelektualskej vtipek, jak prosi masochista sadistu:" prosim te zmlať me!!". A sadista na to (prave s podobnym usmevem) řiká:" ne ne..!"

ale dost legrace.. tudle jsem se koukal prave do tve galerie a rikam ti, mel by rychle pouvazovat o zarazeni nejakyho toho sadrovyho skvostu mezi tvy fotky.. jinak te spravedliva ruka Inkvizitorova nemine.. prilis avantgardni!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  21:33

« ..ale Stando. Na kola se chc.át nemá!!

Miku, tak to je dost dobrej komentář k fotce :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  21:27

« Essence of Fear

Z toho trpaslíka jde strach, bez přehánění. Zejména na té titulní fotce. Něco v jeho pohledu působí...maniakálně, brrr. Jako kdyby vypad z nějakýho survival hororu. Na tyhle sádrový výtvory záhadnýho původu bych si dal pozor. Čert ví, kde odlili zrovna tento kousek, nejspíš někde poblíž Mírova. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  21:14

« Re: PROHLÁŠENÍ a KAJÍCNÉ DOZNÁNÍ

dekuji za tip, mily Ricardo. Ale poporadku. Ted se chystam na detail pomerne zdarilyho čepu levyho zadniho tlumice perovani. Jeden by si rekl, ze to je to samy jako na pravy strane. Ale chyba lávky!! Na pravy strane mi upadl plíšek, který drží potrubí s brzdovou kapalinou! A bez něj, věř mi nebo ne, to zátiší neni ale vůůůbec ono!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.08.08  21:05

Ano vyfoť čepičku (tu na ventilku). A já bych prosil ještě zátku pro dolívání oleje do diferenciálu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  21:05

ono to není tak uplne v obecné patrnosti, ale čepičky jsou v životě lidskym strašně dulezity. Napriklad hned tu prvni čepičku je nutno nenasazovat, protoze by jinak zivot lidskej ani nemohl zacít! ;-) Coz uznej, ze by v nekterych pripadech nekterych nasich kamaradu byla strasna skoda!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.08  20:50

Ovšem,mě tedy nejvíc zaujalo foto čepičky ventilu.

Šmane,dyť já si právě uvědomila,že to je přesně ono,co mi chybí v galerce a proč se mé foto Afterovi nelíbí.Vždyť mě tam chybí tyto opravdu důležité detaily :-O
    No jo,ale co se snížením známky za auto,sakra?Pouvažuju o tom,že Nissáka prodám a znovu koupím.Možná by to pomohlo..? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  20:48

prebarvuj, nemam namitek. Ale! NEZVETSOVAT!! Standa ma normalizovany rozmery, to by nam pak nemuselo projit!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.08.08  20:45

Tak já si ho pak počítačově přebarvím aby to tu bylo pestřejší ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  20:43

Ricardo

takovyho nemaji ani v Chebu. Standa je jeste poctivej, gypsovej!

Ale jo, pujcim.. co by ne. Vsem nam preci jde o dobrou vec, ne? Estetika MACZ musi jit nahoru, za kazdou cenu!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  20:40

chobot

neznam, jen After sikula

hruodolf

uvidis, ze Standovi prijdes na chut. Ja jen doufam, ze v ostatnich recenzich se brzy objevi jeho zbyvajicich (minimalne) šest soukmenovců..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.08.08  20:39

Michale pučíš mě pak taky trpaslíka nebo si budu muset zajet do Chebu pro valstního?
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.08.08  20:34

No potěš. Už chybí jen kozlík šikula :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 11.08.08  20:30

1. Důležité je, aby nekvetla auta ;-)
    2. Od zahrádky je už jen krůček ke kompostu a na to POZOR 8-s
    3. Nemá cenu reagovat na ty, co jedničkováním šplhají nahoru a nebo je to prostě jen strašně baví.

PS: Pro mne by ta část fotogalerie se Standou a plyšáky vůbec nemusela být. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  20:22

« PROHLÁŠENÍ a KAJÍCNÉ DOZNÁNÍ

Dlouho jsem o sve galerii fotek přemyšlel.. pak jsem si ji znovu prohlédl. A musel jsem uznat, ze skuteční znalci estetiky (a přísní udíleči známek 9 a méně) měli pravdu. Je to celé takové šedivé, nebarevné, špatně čitelné a pseudo-avantgardně umělecké..

Ale tomu je konec! Jsem rád, že Vám mohu představit svou jásavě novou galerii (zatím je na konci, ale budu ji přesouvat kupředu) „Svět je plný barev“..

Doufám, že všichni, kteří se v nedávné době potýkali se sníženými známkami a hledali chybu u jiných, si vezmou mé činění za příklad. A že i oni zapracují na tom, aby se MACZ stalo rozkvetlou zahrádkou, kde pak mají všichni klid pro svou poctivou práci..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  20:17

« Zaujímavá

recesia na Janqovo prasiatko ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.08  14:02

« Re: to Janqo

Miku,prosím bez detailů... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  14:00

no ted hned to sice nebude, ale davam tomu velkou prioritu. Takze zitra po velky potrebe a po tom, co vynesu kyblik s odpadky se na to asi vrhnu!!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.08  13:53

:-O :-O Tak to jsem teda fakt zvědavá,co se to mikovi pod tou kšiltoFkou zase urodilo >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…