Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 12.08.08 15:21
« Re: myslivecka
ronnyp
muzeme to pit klidne i v parku. Myslivec totiz chutna vsude, kudy teče..Ale Tomasi, v dobe, kdy ja jsem mohl rikat, ze sou prave ted ty mlady casy, tys vypadal tak, jakou mas aktualni fotku v nicku.. a do trumpety sis daval Sunárek (a to jiste bez Myslivce) >:D ne nic, ve zlym, jen jsem trochu zavzpominal :yes:
Poustnik
prosim te, az se vratis spoza rohu, mohl by ses tam jeste vratit s fotakem a vysledne dilko reverzniho chodu tveho metabolismu mi poslat? Hodlam totiz zalozit v galerii novou sekci "co vsechno se Vam muze stat na MACZ".. uz ted mam spoustu napadu, co dalsiho (a kdo dalsi) by tam mohl byt zvecnen.. ;-) -
Poustnik 12.08.08 14:01
« Chápu, že ten polštářek jsi nafotil, abys nás provokoval,
ale já mám z něj opravdu vyrážku!!!! Brrrrrr!! Trpaslíci jsou svým způsobem in, už Knížák je estericky zobracel tam a zpátky postmoderně i moderně, ale ten dudlík a polštářek..... :-( du zvracet za roh....pardon.....bléééééééééé´!!!!!! 8-s >:D >:D -
borovička pivo ako je tu živo 11.08.08 23:56
« Re: dobrý auto
2benzi: všetko je na pi*u len včely sú na med... a ten je napi*u
A som rád, že sa tu môžeme stretnúť s tak odborne podaným a vyhraneným názorom na ... ééé... načo si to vlastne reagoval? priam sa mi žiada dostať priamo k jadru... načo si vlastne? -
"-- skrytý --" 11.08.08 22:44
« Re: Essence of Fear
Inkvizitora? Nám tady na serveru řádí nějaká obdoba Konráda z Marburka? Joj, sem si ani nevšiml. Trpaslíků se upřímně děsim, takže z toho asi nic nebude, ale uvažuju o zařazení voskové figuríny Oswalda Mosleyho nebo možná Musolinyho, to by se snad mohlo líbit. Akorát budu muset ty dva extrémisty někde sehnat. ;-)