Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 12.08.08  16:06

« Re: myslivecka

tak uz se nemuzu dockat az si napijem cumaky!!!a mozna sem v te dobe ani ten sunarek nepil mozna sem byl teprve v planu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.08.08  15:28

Mike ale Myslivec >:D >:D Dobře....

Jinak, proč si smazal podle mě nejlepsí foto na MACZ?? Tam ta u té budovy alá Need For Speed??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.08.08  15:21

ronnyp

muzeme to pit klidne i v parku. Myslivec totiz chutna vsude, kudy teče..Ale Tomasi, v dobe, kdy ja jsem mohl rikat, ze sou prave ted ty mlady casy, tys vypadal tak, jakou mas aktualni fotku v nicku.. a do trumpety sis daval Sunárek (a to jiste bez Myslivce) >:D ne nic, ve zlym, jen jsem trochu zavzpominal :yes:

Poustnik

prosim te, az se vratis spoza rohu, mohl by ses tam jeste vratit s fotakem a vysledne dilko reverzniho chodu tveho metabolismu mi poslat? Hodlam totiz zalozit v galerii novou sekci "co vsechno se Vam muze stat na MACZ".. uz ted mam spoustu napadu, co dalsiho (a kdo dalsi) by tam mohl byt zvecnen.. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 12.08.08  14:01

« Chápu, že ten polštářek jsi nafotil, abys nás provokoval,

ale já mám z něj opravdu vyrážku!!!! Brrrrrr!! Trpaslíci jsou svým způsobem in, už Knížák je estericky zobracel tam a zpátky postmoderně i moderně, ale ten dudlík a polštářek..... :-( du zvracet za roh....pardon.....bléééééééééé´!!!!!! 8-s >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 12.08.08  12:33

no jasny tak to beru sme domluveni v zari me muzes cekat!!!kde to budem pit v parku jako za mladych casu???jo vsiml hned je ten obal hezci
    :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.08.08  12:17

chytrej kluk!! Ale neboj, rozdelime si ukoly. Ty dovez SM (vyjimecne to neni SuperMike, ale Stara Myslivecka) a ja koupim Colu ;-)

mimochodem, vsiml sis, ze ten myslivec na obrazku je trochu sympatičtejší, nez obvykle..? :-!
  • 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 12.08.08  12:12

« myslivecka

aaa pozor tak uz vim co mam priste dovezt na navstevu!!! :-! to se dobre pije ze???
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  08:33

« Re: dobrý auto

...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.08  07:54

« jééé

k té poslední fotce kufru,toho oranžovýho psa vlevo mám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 11.08.08  23:56

2benzi: všetko je na pi*u len včely sú na med... a ten je napi*u
    A som rád, že sa tu môžeme stretnúť s tak odborne podaným a vyhraneným názorom na ... ééé... načo si to vlastne reagoval? priam sa mi žiada dostať priamo k jadru... načo si vlastne?
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.08.08  23:55

« meeting

hmm, ked vidim tie capicky, tak by som co najskor mal ist do brna a odovzdat ti cast mojej zasoby ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 11.08.08  23:54

« Re: PROHLÁŠENÍ a KAJÍCNÉ DOZNÁNÍ

trpaslíci, to ma vždy bralo...
    to bude asi tým, že mám 154cm a dlhé vlasy a v poslednom čase mi hrdzavie aj brada!
    dwarf power!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  23:28

Stejně tak jako Golf, Fabia nebo Corolla. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  22:44

« Re: Essence of Fear

Inkvizitora? Nám tady na serveru řádí nějaká obdoba Konráda z Marburka? Joj, sem si ani nevšiml. Trpaslíků se upřímně děsim, takže z toho asi nic nebude, ale uvažuju o zařazení voskové figuríny Oswalda Mosleyho nebo možná Musolinyho, to by se snad mohlo líbit. Akorát budu muset ty dva extrémisty někde sehnat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.08.08  22:13

se vsemi slusnymi uzivateli se loucim, dobrou!!!

A s ubožáky vlastne taky, s trpaslikem jsem asi paradoxne ziskal na velkorysosti.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.08.08  22:10

Na to žes ještě žádný auto pořádně neřídil máš docela vyhraněný názory >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  22:04

Koukám že ty neznáš jiný slovo co? RR je na píp Porsche na píp co tvoje Fábia, Corolla, Golf? Hmm
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  21:59

« dobrý auto

na p.i..č.u
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  21:59

« dobrý auto

na *
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  21:56

« Re: Re: ..ale Stando. Na kola se chc.át nemá!!

Mike: aby jsi zachvíli z 911 Turba neměl Cayenne Turbo >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…