Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 12.08.08 22:06
« Re: myslivecka
ad velkoodber: myslivecká je out, borovička sa vracia na plné gule, vedeli ste, že borovička je jediný chlast na svete, ktorý zuužuje cievy.
A ako hovorí náš public folder: máme colu light, marlboro light, ešte že tú borovičku nám nesku*vili
a mimochodom, ja som už za zenitom, pre mňa už asi tak rok neplatí, že čo bol včera rekord nech je dnes norma. Ja som rád, že udržím normu... a moč. -
s-mike (RSKa) 12.08.08 21:35
ja si furt na Aftera stezuju, ale potom, co me vpodstate donutil se nad sebou zamyslet a udelat konecne poradny fotky, tak pocitadlo navstev myho profilu lame rekordy!! :yes:
AFTERE, ty sem moc nepáchneš, ale..
D Ě K U J U
vic nemohu, dojetim se mi tresou ruce -
s-mike (RSKa) 12.08.08 21:13
tak to je jako v te zemi, kde dnes jiz znamena vcera. Nebo v te reklame na U-fona (kterej je vlastne rok? Devatenáctset šedesáááát pěěěěěěééét!).. protoze pro me 22 stoleti nastalo uz ted.A covece, funguje to jako se zenskejma. Jak se blizi dno prvni vypite sklenicky a jak se tak sam na sebe koukam, tak se sam sobe vic libim. A zda se mi, ze se na te etikete i vic a smyslneji usmivam >:D >:D (no smyslne, asi jako na tom smajliku) -
s-mike (RSKa) 12.08.08 20:42
tak to ja bohuzel stale prichazim na to, ze to nejenze v poradku je, ale ze mi to stale jeste chutna.
V tom se lisim od alkoholiku, kteri by v tomto bode prohlasili, ze jim to chutna stale vice. Coz ja tedy netvrdim. I proto, ze na to nemam cas, protoze si běžím nalit...