Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.08  17:41

« Re: trpasli kačka

Tak nevím,jestli "mluvíme" oba o jednom a tom samém... ;-\
    Tfuj,kudla,to jsem se to lekla...co to máš na té hlavní fotce???
    To jste adoptovali??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  17:29

hanss

vzdyt je to takovy pekny, barevny, jak to ze se zase najde nekdo, komu se to nelibi? Reknu to takto, komu se nelibi Standa, tomu se po dnesni uprave nelibim ani ja!!

Ja potrebuju, aby to zhodnotil mistni inkvizitor, pan After. Aby se k tomu vyjadril, oznamkoval a abychom se vsichni poucili o tom, kam pod vedenim tohoto odbornika server MACZ po esteticke strance smeruje.. pak udelame anketu (komu se to libi a komu ne) a pokud to dopadne tak, jak se domnivam, pak pozadame dotycneho pana, aby sve rozumy sel trousit jinam.. jenze on ma asi dovolenou..

fefer

zkousim to stale a porad nevim.. pripada mi to na.. no, na tu jednu vec, kterou kdosi prozirave vzpomenul uz v prispevku cislo 3883

• « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.08  17:21

A co je na tom fuj,Michale???Zkusil jsi to někdy???Paráda!!! >:-[]
    Mňam...
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 13.08.08  17:19

Mike, do kdy tam necháš toho Standu nebo do kdy chceš bejt na first place ?!? já jenom, že bych do té doby na ma.cz nechodil, páč se vždycky leknu, když se otevře Homepage a tom TOTO...... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  17:14

« trpasli kačka

tak ja se drbu s vylepsenim esteticke urovne trpaslika, protoze mi tu za nej nekteri uzivatele spílali a chodili za roh zvracet, a vy se tady bavite o necem uplne, ale uplne jinym. Ja rikam: fuj a malej Standa, jak tu stoji vedle me, se pridava: fujíček..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 13.08.08  17:11

« Re: ad šu kačka

Xgangovi to pivo už úplně zatemnilo mozek, taky nasává už aspoň tři týdny v kuse >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.08  17:06

« Re: ad šu kačka

Já měla na mysli kokteil - Sex on the beach
    Teda kluci,na co hned nemyslíte...
    Tento kokteil je fakt good >:D
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 13.08.08  16:39

« ad šu kačka

ak je tá šu kačka s borovičkou alebo myslivcom, nebodaj v tomto obchode [odkaz] tak to netreba ani pláž
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.08.08  16:32

« Re: A co whiskey?

Tak na pláži to musí bejt zajímavý, na druhou stranu taky nebezpečný, písek ti všude vleze, kdejaká havěť po tobě leze, nic pro konzervativce >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.08  16:28

No ale feferonka... Nerob nám chúťky >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.08  15:39

A co takhle,Š.u.k.a.č.k.a na pláži,hmmm?Ta je taky mňam... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 12.08.08  23:44

Ty flašky jsou jenom na fotce, písničku si aspoň můžu zazpívat! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.08.08  23:42

Nene toto [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 12.08.08  23:32

Poustniku radsej si dam toto : [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 12.08.08  23:21

« A co whiskey?

[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 12.08.08  23:00

« Re: myslivecka

v tomto kontexte sa hodí múdrosť našich otcov: nie je umenie piť keď ti chutí...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 12.08.08  22:29

no tak to tu borovicku ani nepij!!!jinak se ji taky rika 5minut v lese to je vzdy dobre rict nejake servirce nebo cisnikovi ti vzdy vyvali oci a ptaji se co to je >:D jen co se to slovo borovicka vysovuje nebo ho tady ctu dela se mi nevolno neread bych videl pred sebou ten mrkvovy salat co sem pred chvilou sporadal :*)
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 12.08.08  22:27

[odkaz]

zlatá je dobrá, prípadne klasická spišská, navštív najbližší hypermarket, pozor konzumovať brutálne vychladené (aj poháriky), nezapíjať ničím, prípadne ak chceš mať šrot style, pol deci borovičky, pol deci sprite, premiešať zatvorené, po otvorení okamžite konzumovať. V tomto prípade doporučujem mať pri sebe kartu poistenca.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 12.08.08  22:23

Stará myslivecká...jo to je věc...ta mi jednou rozbila hubu...no vlastně ne...hrozně jsem se z ní ožral a pak jsem si jí rozbil sál o lavičku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.08.08  22:19

borovicku jsem snad jeste nepil. Ale velmi rad si zuzim cevy, uz delsi dobu pozoruji, jak se mi nebezpecne roztahuji! Mozna po Mysliveckovi. To by pak v sobe ale skytalo naprosto nadhernou a vedecky zduvodnenou terapii.. sude dny Myslivec jako roztahovadlo a liche borovicka jako terapeuticke zuzovadlo. A jeste by to cinilo cloveka celkove elastictejsim a jeste vic bych se mohl vytahovat!

Jiz druhy den v tomto tydnu koncime s genialni myslenkou. Skoro by to chtelo pozadat admina, aby se desitky daly udelovat i v teto ctvrte discipline!

DOBROU
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…