Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 13.08.08 17:29
« Re: trpasli kačka
hanss
vzdyt je to takovy pekny, barevny, jak to ze se zase najde nekdo, komu se to nelibi? Reknu to takto, komu se nelibi Standa, tomu se po dnesni uprave nelibim ani ja!!
Ja potrebuju, aby to zhodnotil mistni inkvizitor, pan After. Aby se k tomu vyjadril, oznamkoval a abychom se vsichni poucili o tom, kam pod vedenim tohoto odbornika server MACZ po esteticke strance smeruje.. pak udelame anketu (komu se to libi a komu ne) a pokud to dopadne tak, jak se domnivam, pak pozadame dotycneho pana, aby sve rozumy sel trousit jinam.. jenze on ma asi dovolenou..
fefer
zkousim to stale a porad nevim.. pripada mi to na.. no, na tu jednu vec, kterou kdosi prozirave vzpomenul uz v prispevku cislo 3883
-
s-mike (RSKa) 13.08.08 17:14
« trpasli kačka
tak ja se drbu s vylepsenim esteticke urovne trpaslika, protoze mi tu za nej nekteri uzivatele spílali a chodili za roh zvracet, a vy se tady bavite o necem uplne, ale uplne jinym. Ja rikam: fuj a malej Standa, jak tu stoji vedle me, se pridava: fujíček.. -
Ronnyp (RSKa) 12.08.08 22:29
« Re: myslivecka
no tak to tu borovicku ani nepij!!!jinak se ji taky rika 5minut v lese to je vzdy dobre rict nejake servirce nebo cisnikovi ti vzdy vyvali oci a ptaji se co to je >:D jen co se to slovo borovicka vysovuje nebo ho tady ctu dela se mi nevolno neread bych videl pred sebou ten mrkvovy salat co sem pred chvilou sporadal :*) -
borovička pivo ako je tu živo 12.08.08 22:27
[odkaz]
zlatá je dobrá, prípadne klasická spišská, navštív najbližší hypermarket, pozor konzumovať brutálne vychladené (aj poháriky), nezapíjať ničím, prípadne ak chceš mať šrot style, pol deci borovičky, pol deci sprite, premiešať zatvorené, po otvorení okamžite konzumovať. V tomto prípade doporučujem mať pri sebe kartu poistenca. -
s-mike (RSKa) 12.08.08 22:19
borovicku jsem snad jeste nepil. Ale velmi rad si zuzim cevy, uz delsi dobu pozoruji, jak se mi nebezpecne roztahuji! Mozna po Mysliveckovi. To by pak v sobe ale skytalo naprosto nadhernou a vedecky zduvodnenou terapii.. sude dny Myslivec jako roztahovadlo a liche borovicka jako terapeuticke zuzovadlo. A jeste by to cinilo cloveka celkove elastictejsim a jeste vic bych se mohl vytahovat!
Jiz druhy den v tomto tydnu koncime s genialni myslenkou. Skoro by to chtelo pozadat admina, aby se desitky daly udelovat i v teto ctvrte discipline!
DOBROU

Tfuj,kudla,to jsem se to lekla...co to máš na té hlavní fotce???
To jste adoptovali??