Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  10:50

« Re: 9-9-10 a Končim!

Lepší než před tím. Ale hlavně byste se už neměli hádat. S-mike už nebude rejpat, že jo? ;-)
    Aftere, jsi zván do mé diskuse, tam se sprátelíš s více uživateli...
  • 00 Reagovat !

foto after99

after99 15.08.08  10:45

« 9-9-10 a Končim!

OK Šviháku zmírňuju hodnocení...9 za auto je naprosto ADEKVÁTNÍ a 9 za foto, protože se mi nelíbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  10:45

« Re: Aftere, Audinko a ostatní

Díky, Aftere! A teď prosím i druhou stranu barikády, aby do večera napravila svá hodnocení.
    Audinko, to platí i pro tebe.

Nezlobte se na šviháka, on to myslí dobře. Má to tu rád, a hádky a boje se mu nelíbí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  10:33

« Re: Aftere, Audinko a ostatní

No tak šup, upravte svá hodnocení!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  21:44

« Aftere, Audinko a ostatní

Jestli můžu- my nemáme žádný problém, žádný konflikt, žádné perverze v hodnocení.
    Chtěl bych, abyste opravili svá hodnocení u aut, které jste svými body poškodili. Okamžitě i vám bude opraveno hodnocení.
    Takové války akorát podněcují špatnou náladu na MACZ. Neničme si ten unikátní projekt, který nás všechny tolik spojuje.

Všechny účastníky sporu prosím, aby na tento příspěvek neodpovídali, ale napravili svá nespravedlivá hodnocení. Žádnou MACZ válku.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.08.08  20:52

« Re: to Starscream

no pockeeej, hochu. 8-9-10, to je prijatelny hodnoceni, to jo, ale to je jenom zacatek.. rika se: "nechval dne pred vecerem", v tomto pripade si ale spis rikej: "nechval vecer pred dnem". Zitra vstane levou nohou a uz to pofrčí..

Abych pravdu rekl, trpaslik byla moje naposledy podana ruka.. uz zadny vstricny gesta, treba s Oktavkou, nebudou. Na jeho opetovny hodnoceni jsem cekal dlouho a dnes jsem se konecne dockal. Tim padem se muzeme zacit snazit s tim neco pristi tejden udelat. After uz je totiz nudny tema.. Chce to neco novyho!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.08  20:43

« Re: to Starscream

To by mohlo vyjít, taková sázka na jistotu, řekl bych. A pokud to pak nastavíš jako hlavní foto...hmm, to by byla trefa do černýho. Ještě zkus obohatit recenzi nějakýma narážkama na Kiu a snad Aftera odměkčíš. Na mě nakonec zas tak drsnej nebyl, těch 8 za vůz je adekvátní hodnocení celkem, u fotek se mu asi nelíbil ten motýl - moc gay (což ale nebyla moje vina, protože dotyčný krasavec vletěl do záběru sám), leč recenzi zkousnul, což mě překvapilo, sem čekal, že tam dostanu strašně vynadáno. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.08.08  20:00

« to Starscream

vidis vidis, ja ti to rikal.. nehrej si s Afterem!!

ale ted vazne, mne uz dochazi inspirace.. myslel jsem, ze se mu trefim do vkusu trpaslikem, ale nezabralo to. Asi je to v jeho obzorech porad jeste moc velky umění.. tak snad, ze bych vytahl z garaze nasi Oktavku, postavil ji pred fotak a z Porsche udelal pozadi..??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.08.08  09:33

« Re: gumy

Robe, a to ti ty naklady jeste vzrostou, az te nekdo, kdo s tebou v Subaru uz jel, nabonzuje Udržbě silnic a dalnic.. nekde jsem totiz cetl, ze usilovne hledaji pachatele, kterej systematicky gumuje jimi pracne namalovany bílý lajny na vozovce.. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.08  09:00

Ja sem vlezu a hned toto...30tis na jednech gumach???? jako tolik by mi gumy nevydrzely ani kdybych stal na miste...vzdyt ja je menim co 3000-5000km :-) Jinak ja Pirelli P Zero Nero...ale ted mam Bridgestone Potenza ptz prece jen ty pirelky docela lezou do penez...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.08  22:29

« Re: Fotky...

Aaa, děkuji, půjdu se u toho Aftera ohlásit. Jo a když takhle jezdíte po krajině v Zetku a tý vlčí masce a před prudkou zatáčkou třeba vypnete kontrolu trakce + dupnete řádně na plyn, tak to musíte mít asi o šokující zážitek postaráno, ne? By Vás pak sádrový odlitky moc rozhazovat neměly. >:D

S-Mike: No, mam taky dojem, že ze mě ten pán nebude moc nadšený. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  21:02

myslim ze jsou to P Zero Assimetrico
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 13.08.08  20:56

slušné, slušné a typ máš jaký?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  20:55

znovu rikam, nemam srovnani.. ale zadni gumy jsem sjel po 25ti tis. km, a ty predni jeste dojizdim, je tam tak 3 mm dezenu a ty maji najeto aktualne 29 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 13.08.08  20:49

Tak Pirelli je jasný, už od minulosti je symbióza Pirelli a Porsche. Mě spíš šlo o jízdní vlastnostijak jsi spokojen, jak na suchu, jak na mokru. Dost lidí nadává že Pirelli P7000 a Zero Nero se sjíždí 3x-5x více jako stejně konkurenční gumy
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  20:29

martin

ve vsech katalozích, ktery mi z Nemecka Porsche posila, byly vzdycky doporucovany pneu Pirelli. Tak se toho drzim.. ale ja toho zas tolik nenajezdim, takze jsem menil za 4 roky zatim jen jednou.. čili, nemuzu ti nabidnout srovnani..

starscream

já a ješita?? Já?? Dyť tam píšu, že jsem krásný jen svým způsobem.. Pokud jde o Aftera, myslim, ze budes v dostatku ukojen. Krome toho, ze jsem si uz driv prohlidl tve neortodoxni fotky, jsem si ted precetl i recenzi.. Táákže věz, ze fotky i recenze ti určo neprojdou, to bude maximalne za šest.. ale zase mas jistotu, ze za "spravedlivejch, objektivnich a adekvatnich" šest. Pročež z toho vlastne musis mit dobrej pocit.. a taky, dal to mas, stejne jako treba ja, naprosto ve svych rukach.. treba trpaslickem si u Aftera udelas vočičko pro nějakou tu hodne nadstandardni sedmičku ve fotkach.. :yes:

fefer

jaka Dolly Buster? To je nejaka ta naklonovana ovce, nebo co?
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.08  19:30

« Re: Fotky...

No co,co,co,si myslíš,že vlčice se nemůže leknout??Sakra může,chlupy se mi z toho postavily..dyť ten trpaslík vypadá jak Dolly Buster po čerstvé plastice >:-[] >:-[]

Tady je Jarda x After0 [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.08  19:18

« Fotky...

"Svým způsobem krásný..." >:D Ješito jeden. Jinak mi přijde docela humorný, jak je majitelka Nissanu 350Z s maskou vlkodlaka vylekaná ze sádrovýho odlitku, kterej za sebou má plastickou operaci. >:D
    Jo a pošlete mi prosím někdo link na toho inkvizitora, já chci taky dostat zjebáno...třeba za exhibicionisticky-dementní styl psaní...to by se mi líbilo. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 13.08.08  18:04

« gumy

Tak koukám Miku, nové a pěkné foto. To by měli v receptáři radost >:D jinak trochu hnidopišná, ten ventilek na tom krásným kole je fakt hnusnej! doporučuji koupit na aukru sadu 4 ventilků v kartáčované nerezi s logem porsche za 99 Kč, já je koupil a mému Porsšáku sluší! Apropo, proč píši - potřebuji nové gumy, na auto samozřejmě ;-) jakou máš zkušenost na 911? Zvažuji Goodyear Eagle F1 GSD-3 předek 225/45 a zadek 255/40ZR17 94Y a nebo Pirelli P Zero Nero předek 225/45 a zadek 255/40ZR17 91Y. Díky za help
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.08.08  17:44

« Re: trpasli kačka

tak mi prosim te, a jak uz je nasim zvykem, posli recept, at vim, k cemu se mam vlastne vyjadrit >:D

kazdopadne, ted jdu ven, za tim "druhym" ucelem. A ty si tipni, kterej z nich to je.. ;-)

to je nova podoba meho univerzalniho nicku "s-mike".. tentokrat jde o klon "Standa-Mike"
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…