Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Chobot 16.08.08 11:29
« V brně dnes prší.
Všude dnes prší. A tady i včera pršelo, takže to zase letí od nás k vám. Tak já až tady přestane tak ti udělam meteorologickou předpověď, že u vás taky brzo přestane >:D >:D ;-)
Jo a pro ty co se včera moc opily a dnes je jim zle tudíš budou trávit večer doma tak dnes se koná zatmění měsíce. Začátek ve dvacet třicet nula nula >:D [odkaz] -
s-mike (RSKa) 16.08.08 10:38
« Re: Cayenne mi veze nevěstu
dobre rano
inu, tak jsem se podival do tve galerie na fotky se svatby a v uvodu te nepotesim.. ani krasna kytice na kapote nezmenila muj vztah k SUVeckum, a to ani k tem, ktere vyrabi jedna me velmi blizka fabrika.. zde se nas pohled na to, v cem si vozit zadnici, liší..
dale uz to pro tebe bude ale prijemnejsi cteni! Štíhlá nevesta se mi libi velice. V tomto se nas vkus evidentne shoduje!! Blahopreji ti k ni, stejne jako ke svatosti manzelskeho svazku!
jen si neodpustim poznamku, ci lepe receno dotaz.. ty jsi stal za fotakem, na snimcich je tvoje nevesta, ale kdo je ten dobre obleceny muz vedle ni? Nekdo z rodiny? Vypada jako tvuj starsi a lépe živený bratr, soudě tedy podle tve podobenky ve tvem nicku.. ;-) ;-) -
jmurjr (H22A7) 15.08.08 18:08
« Re: 9-9-10 a Končim!
moj nazor na zmenu hodnotenia je nasledovny: v kazdom pripade odstranit kolonku hodnotenie auta. kazdy si predsa vybera take auto, ktore jemu najviac vyhovuje za danych okolnosti. naopak hodnotenie recenzie a fotiek by som nechal, pretoze tu moze majitel zapracovat. zlepsit fotogaleriu alebo recenziu.
najtvrdsie opatrenie by bolo zrusenie celkovo, pretoze by tak odpadol top ten a na hlavnej stranke by to bolo usporiadane random systemom...
co ma ale tesi, ze svihak ma na uvodnej stranke hned 2 auta ;-) :yes:
zle hodnotenie je vacsinou o jednom cloveku. ja mam tiez takeho. vola sa majsterx a ma corollu. -
s-mike (RSKa) 15.08.08 12:47
« Re: 9-9-10 a Končim!
ja to vidim na kombinaci systemovyho reseni (limitovane skrtani nejhorsich znamek proti nejlepsim), ombudsmana a sepsani nejakyho kodexu pro hodnotitele..
je tady spousta argumentu proti zminovanymu skrtani znamek, ze kolikrat by to melo byt pripustny, ze se hned najde nekdo dalsi, kdo udela to samy.. jak to sleduju, tak kazdej tady ma jednoho, dva problematicky inkvizitory, takze tento problem by se touto cestou pohodlne vyresil..
ja bych byl rad, aby se to aspon zkusilo. Pokud by se to ukazalo jako slepa ulicka, OK, pak se vratme k puvodnimu algoritmu.. -
Chobot 15.08.08 11:35
« Re: 9-9-10 a Končim!
Úprava systému nepomůže. Představme si nováčka. Jak to tu chodí. Z prvních 10 hodnotících je 8 těch co daj desítky protože si myslí že se jim vrátí.A pak by to fungovalo jak? už by šlo dát jen 10 nebo 9 . A bude to zas úplně stejný. teda s tim rozdílem že nepůjdou takové prudké změny hodnocení jako šly do teď- ale fakt nevim jestli je to dobře nebo špatně. Kolikrát už jsem tu byl první kdo dal 5 místo 10 třeba za recenzi a nebylo to kvůli tomu že bych se nudil a chtěl někoho nadzvednout ze židle, ale proto že v porovnání s ostatnímy si ji prostě zasloužil.
To prostě nemá řešení. Jedině zrušení. -
Ricardo 15.08.08 11:23
« Re: 9-9-10 a Končim!
Prostě nejde o to kdo bude první, druhej, patnáctej atd. ale aby jednotlivý hodnocení příliš nevybočovaly z průměru, s tím tady už souhlasí skoro všichni. Snad časem dojde k úpravě systému. Chápu že se to snadno řekne ale vymyslet to aby to fungovalo zabere nějakou tu chvíli... no hlavně aby to bylo ještě v tomhle desetiletí >:D -
s-mike (RSKa) 15.08.08 11:03
« Re: 9-9-10 a Končim!
ja se k tomu vyjadrim pouze takto. Minule, v souvislosti se zminovanym odbornikem, jsi me Svihaku nemile prekvapil jeho obhajobou. Tvoje soucasny gesto je zase velmi sportovni, ferove a me osobne velmi sympaticke. Nemohu, nez za nej podekovat. Nicmene to neni to systemove reseni, po kterym ja vpodstate od zacatku volam.. a ktery se bude muset vyresit..
doufam, ze titulek tohoto prispevku bude brzy realitou!!