Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 18.08.08  14:59

« 4000

A je to tady
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 18.08.08  14:59

« 3999

3999
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.08.08  14:26

« 996

PeT-a

jj, numericky i obsahově..!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 18.08.08  13:50

« Re: yep

Skdd: nevadí, vyjde to jindy. Hlavně zvládni ten rekordní pokus bez trvalých následků ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 18.08.08  10:30

« Re: tak, a jsme bez nevěsty!

:-) Tenhle příspěvek je o moc lepší, Šviháku ;-) :yes:

Jinak Miku přispevek č.3 996 - pekne že? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  09:51

« Re: tak, a jsme bez nevěsty!

Soukromé fotky sem nepatří, kluci chtěli vidět nevěstu, šviháka znají... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.08.08  09:41

« tak, a jsme bez nevěsty!

To nejhezčí ze Svihakovy galerie je fuč! Jesteze jsem se stacil vcas podivat a ftipne se o téma otřít v prispevku 3977..
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 17.08.08  22:22

« yep

2chobot: nech Ti je odpustené :-)

ad tatry: odvolávám co jsem slíbil, slibuji co jsem odvolal. Dnes som sa dozvedel, že v nedeľu sa nemôžem dostať do tatier, pretože v sobotu večer sa koná jubilejný pokus o prekonanie svetového rekordu v synchronizovanom pití (niečo ako akvabely ale o dosť lepšie to vyzerá) pri príležitosti dožitých 33 narodenín nemenovaného spoluobčana, t.j. v nedeľu sa zobudím obutý a bude ma bolieť medzi ušami = (asi) sa nedostanem do tatier
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.08  23:06

« 4000

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 16.08.08  21:34

« Re: malé upresnenie

skdd: Oukej. Sorry. Moje chyba. Chtěl jsem říci společensky znavil. >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 16.08.08  21:32

« malé upresnenie

2chobot: prosím Ťa už nikdy nepíš, že sa niekto opil. To že niekto nezvládne situáciu a mierne sa intoxikuje alkoholom pri degustácii neznamená, že sa rovno opil.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.08.08  20:11

« Re: SPY Foto

no jo. Ja si to cely popletl. To vlastne bylo po tom, co nam pred autem prebehl čokl.. sice po prechodu, ale na cervenou.. cimž se evidentne potvrzuje, ze psi neviděj barvy.. a to zvraceni pak souviselo az s ukoncenim srazu. A to uz u toho nebyl ani nikdo z vas, ani zadnej pes.. jenom kočka.. zelená
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 16.08.08  19:59

>:D >:D >:D to bylo těsně před zkouškou zrychlení na téma: A5 za námi.......... :yes: :yes: :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.08.08  19:55

ze tam sedis ty, to potvrzuju. Akorat si uz nevzpominam, to bylo foceny jeste pred zvracenim do pripravene igelitky nebo po něm? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 16.08.08  19:53

« SPY Foto

Jen jsem se chtěl připomenout, že na SPY FOTO by 4matic sedím já na místě spolujezdce v turbu !! Je tak Miku ?!? :-) :-) :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 16.08.08  18:36

« Re: Cayenne mi veze nevěstu

No jo. Prej je to pak rychlejší. To je ta omladina. Honem se vypít aby se dal dělat bordel.
    To neni jako my staroši že pijem v klidu a povídáme dokud nezjistíme, že máme dost či spíme. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.08.08  17:02

no covece, to jsem tady v Brne fakt videl, ze to nejaky soplíci v šantánu srkali brčkem. A buhvi, jestli to jeste nebyl nejakej Birell nebo Frííííí.. nekdy mam az strach, kam to ten nas slavny pivni narod spěje, kdyz má takovejhle dorost..!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 16.08.08  16:54

Je vidět že jsi na tom ještě dobře. Kdyby si byl ´znalý´ tak bys tu sklenici skousnul mezi zuby a klopil to.......nebo jako omladina si vzal brčko >:-[] :-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.08.08  16:18

« Re: V brně dnes prší.

Zdravím. v Dačicích také, už od rána :-| :-( [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.08.08  12:46

« RE: Cayenne mi veze nevěstu

tak to ja (asi) kvuli tobe na pivo jit nemohl.. na squashi jsem si odepsal pravy zapesti a pivo vzpirat levou rukou neumim :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…