Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.08.08  10:56

« Re: pište na SZ

dave

to je hrozne dulezity, ze te to bavi a ze ses trefil do skupiny lidi, kteri ti tu naladu nezkazej.. jen tak dale!

z toho ostatniho a s ohledem na svoje konicky a věk ti motokary zavidim a ruch velkomesta nezavidim.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 22.08.08  10:50

To je nefér, nemohl jsem se zúčastnit souboju, neb jsem spal!! :no: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Premek

Přemek 22.08.08  10:49

« Re: 10 rozdílů

Tak toho že mám psát na SZ jsem si všiml boužel pozdě tak se všem omlouvám :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  10:42

To jsem rad ze je to lepsi ;-) Ja super, job me bavi a je to zajimavy, ale hodne veci k uceni - novy technologie a spousta pojmu, je to pro me precejenom nova branze. Bydleni je v klidku, Praha taky fine, kdyz prijedu domu tak mam vzdycky pocit ze tam buchla bomba, jak je tam mrtvo. Je tady k videni spoustu paradnich aut a jsou tady skvely motokary ;-) Jinak nevim jestli je to tim na jakym se pohybuju levelu, nebo jestli je to obecny, ale zatim jsem jednal s opravdu v pohode a prijemnyma lidma, coz je fajn..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.08.08  10:10

dave

ale tak, jo, je to vsechno nejak lepsi.. dik za optani.. co ty a Praha a novej job?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.08.08  10:05

jeeeee.. Premek necetl, ze ma psat na SZ.. to abych se piplal s dalsim obrazkem..

skoro mas pravdu, jen ta antena vznikla nechtene prekrytim obrazků, jinak ten desatej detail je chybejici pruh na silnici vpredu na pravym obrazku..
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 22.08.08  10:00

Přemku, proč si to nenapsal do SZ?? Já si třeba tedka chtěl zahrát a už nemůžu :-(
  • 00 Reagovat !

foto Premek

Přemek 22.08.08  09:58

« 10 rozdílů

Nemohlo by to být takto?
    1 Pravá mlhovka
    2 Jiná barva mapy
    3 Člověk na balkoně
    4 Liďi nad kapotou
    5 Jiná barva zadní kolové pokličky
    6 Startoví číslo
    7 Chbějcí člověk nad střechou auta
    8 Střecha stanu
    9 Strom v pravo nahoře
    10 Antena na střeše domu v pozadí
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  09:52

Sakrys Miku, kdybych mel Turbo v garazi, tak uz to frcim projet do tech luxusnich zatacek k Blansku... A kaslu na nejaky diskuze >:D Ja myslel ze drzej, prijde poprve, nepozdravi a nic,a pak si mysli ze odpovi par otazek a chce svizt, nevim no, takovy chovani mi nejak neni blizky... Co Ty jak se vede? Porad se tesim na tu prednasku, musime nejak vykoumat termin ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.08.08  09:46

S-mike: jakože se mi zdá že auto je z jiného úhlu. Anebo mi to jenom zkresluje monitor? No a k osmičce nebo kolikátka to byla tak chybějí dvě okna né jedno >:D A to druhé okno je tedy 11 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.08.08  09:43

kysky: bodu 10 nerozumim a chybi ti tam jeste dva rozdily.. mozna je jich teda 11.. ;-)

dave: jestli drzej nevim.. ja budu muset vymyslet nejakou vyhru, kdyz uz to tady nekolik lidi zminilo. Puvodne jsem si myslel, ze to bude stacit jen tak pro prazdninovou zabavu uzivatelu MACZ, kdyz uz je fejku malo a s wellem, afterem a ostatnima se stejne nic konstruktivniho delat neda.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  09:38

« Re: Rozdíly

trošku drzej ne?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.08.08  09:37

Tak jak :-) Jinak jsem zapomněl napsat do SZ pěkné ráno :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.08.08  09:11

« pište na SZ

pravda pravda. Napriste viteze (s velkou pravdepodobnosti oslovuju Dadanka) prosim, aby mi psal na SZ, at se muzou snazit i ostatni zajemci.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 21.08.08  23:49

« Re: Rozdíly

To nebylo moc těžké podle příspěvku 4031 ne?? ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 21.08.08  22:40

« Rozdíly

Okna vzadu, puntík na nárazníku, barva světlometu, tažné lano, sání na kapotě. Můžu se svézt zdarma?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 21.08.08  15:22

« Re: Kvíz

4Matic: snad příští víkend, přijel by i Petic ze Slovenska ale ještě čekám jestli to po dovolené potvrdí.
    Mikos: jak jsem ti minulej týden psal tak to se odsunulo, pojedu na tvoji stranu (konkrétně do Č.Skalice) asi příští týden, nejdřív v úterý.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.08.08  14:59

to se musis informovat jinde, to ma tentokrat ve svym referátu Ricardo.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.08  13:11

Co to nějaký sraz se chystá ??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.08  13:05

já dadánkovi už závidět nebudu, já už taky jel >:D jak to vypadá s tím ricardovo srazem? :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…