Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 22.08.08 10:42
« Re: pište na SZ
To jsem rad ze je to lepsi ;-) Ja super, job me bavi a je to zajimavy, ale hodne veci k uceni - novy technologie a spousta pojmu, je to pro me precejenom nova branze. Bydleni je v klidku, Praha taky fine, kdyz prijedu domu tak mam vzdycky pocit ze tam buchla bomba, jak je tam mrtvo. Je tady k videni spoustu paradnich aut a jsou tady skvely motokary ;-) Jinak nevim jestli je to tim na jakym se pohybuju levelu, nebo jestli je to obecny, ale zatim jsem jednal s opravdu v pohode a prijemnyma lidma, coz je fajn.. -
"-- skrytý --" 22.08.08 09:52
Sakrys Miku, kdybych mel Turbo v garazi, tak uz to frcim projet do tech luxusnich zatacek k Blansku... A kaslu na nejaky diskuze >:D Ja myslel ze drzej, prijde poprve, nepozdravi a nic,a pak si mysli ze odpovi par otazek a chce svizt, nevim no, takovy chovani mi nejak neni blizky... Co Ty jak se vede? Porad se tesim na tu prednasku, musime nejak vykoumat termin ;-) -
s-mike (RSKa) 22.08.08 09:43
kysky: bodu 10 nerozumim a chybi ti tam jeste dva rozdily.. mozna je jich teda 11.. ;-)
dave: jestli drzej nevim.. ja budu muset vymyslet nejakou vyhru, kdyz uz to tady nekolik lidi zminilo. Puvodne jsem si myslel, ze to bude stacit jen tak pro prazdninovou zabavu uzivatelu MACZ, kdyz uz je fejku malo a s wellem, afterem a ostatnima se stejne nic konstruktivniho delat neda.. ;-\

to je hrozne dulezity, ze te to bavi a ze ses trefil do skupiny lidi, kteri ti tu naladu nezkazej.. jen tak dale!
z toho ostatniho a s ohledem na svoje konicky a věk ti motokary zavidim a ruch velkomesta nezavidim.. ;-)