Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.08.08 20:02
« Re: Kvíz č. 4
Michale,nečil se,škodí to zdraví a v tvým věku....bacha na to >:-[]
Ve volné chvilce jsem si jeden z kvízů dělala,takže pozornost jsem si procvičila(na mě moc lehký ;-) ),ale nechtělo se mi to vypisovat a posílat ti sz,když jsem na konci neviděla "něco" proč bych to měla udělat.Takže tak. >:D >:D -
"-- skrytý --" 23.08.08 22:35
« Re: Třetí kvíz....
právě tím, že mám konečně ten foťák jsem to vyřešil. Problém je v tom, že jsem byl doteď u MB a dalších omezen na rozlišení svýho mobilu což jsou 2mpx a spoustu lidí mě ohodnotilo tak a tak a potom to nespravili...to mě štve a když někomu řeknu ať se na to aspoň podívá, že mám nový fotky v lepším rozlišení, tak se mi vysměje s tím, že mi jde o body. Ne stejně se do top ten nedostanu a ani mi to nevadí :-) ale štve mě když vidím hodnocení a tam je Fotky 7 atd. teď sem nafotil asi 150 fotek v dobrým rozlišení a přidám je chci, ať je moje "práce" oceněna >:D a navíc stejně jsem to chtěl udělat už relativně dávno... děkuji za pozornost >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 23.08.08 17:55
« Re: Třetí kvíz....
tak se asi chystám na novou recenzi :-)v nejbližší době čekejte recenze na MB a BMW, Jaguar nechám, nemám jak ho nafotit.. :no:
tak sem krásně odbočil od tématu >:D miku udělej další kvííz prosííím ;-) :-) zatím Peace chlapi :yes: >:-[]