Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 09.09.08 08:43
« Re: výzva nespokojeným
obávám se, že jak to tu sleduji, tak švihák dává volbu admina minimálně na roveň volbě prezidenta. Admin přece není žádný diktátor je to víceméně technická funkce a kdyby ji zneužíval, tak mu redakce rychle zatne tipec. To je potřeba si uvědomit a přistupovat ke všemu s chladnou hlavou a odstupem. Švihák už jen poslední dobou uráží a histericky vykřikuje Volte KUBYYYKA. -
s-mike (RSKa) 09.09.08 08:24
« výzva nespokojeným
reaguji na prispevek 3139 u pana Svihovce:
prosim vsechny, kteri jiz odesli nebo hodlaji odejit z MACZ v souvislosti s potencialnim zvolenim Ricarda za noveho admina, aby odhalili svou totoznost a sdelili zde sve duvody.
sam prohlasuji, ze zvoleni, resp. nezvoleni kterehokoli ze smysluplnych kandidatu, nebudu mit za duvod k odchodu z MACZ..
vas, ktere timto oslovuji, nabadam k vlastnimu nazoru a k tomu, abyste se nenechali zatahnout do neferove hry jednoho z uzivatelu, ktery si volbu noveho admina mylne zamenil za naplnovani nebo potvrzovani svych osobnich ambici..
-
Poustnik 09.09.08 01:47
« To se nám to tu rozhejbalo....
některý den tu chcípnul pes a teď vůbec nestíhám číst, abych byl trochu v obrazu..... :-) Dokonce i Porsche tady krouží s transparentem....to se nám ty volby rozěhly....Co mě překvapilo, je, že i veselyt se přihlásil, ten byl dřív hodně aktivní, ale nemá žádné lobbisty....A kandidáti jako After99 a kobra11, to je fakt dílo, cha! :-) -
"-- skrytý --" 08.09.08 22:32
« můj názor na volbu
jsem pro Ricarda protože (ve světle posledních událostí) se mi opravdu zdá jako jedinej schopnej zachovat si chladnou hlavu,necloumá jím jak nabubřelost,tak pýcha nebo testosteron a má, narozdíl od Vás mnohých, názory i jejich vyjadřování na úrovni ... a nemá hnědej nos ... stejně bych mu roli admina nepřál -
"-- skrytý --" 08.09.08 19:37
« Re: singing
Tak v prípade, že by sa nedohodli tak by recenzia ostala skrytá a majiteľ by bol vyzvaný na doplnenie. Inak myslím, že Kubyyk a ricardo by sa dohodnúť vedeli.
Ale nezabudnite ešte na jednu otázku, ktorá asi zaujíma redakciu najviac, čo s peniazmi? Buď by to boli dvojnásobné náklady pre redakciu (čo neviem či je priateľné) alebo polovičný plat. -
s-mike (RSKa) 08.09.08 19:32
ivo.k
ja to myslel v tom smyslu, ze ve vsem by byli rovnocenni a pouze v pripade, ze by se na reseni nejakyho problemu oni dva nedomluvili (a patova situace by zapricinila pretahovani a handrkovani se), pak by jeden mel silnejsi pozici.
Neco jako 51% - 49% v akciovce
ale je to muj subjektivni nazor, at rozhodne vetsina.. -
"-- skrytý --" 08.09.08 19:21
prečo admin a zástupca admina?môžu byť predsa dvaja adminovia a fungovalo by to na napr. nasledovných pravidlách:
-pokiaľ sa admin č.1 zapletie do nejakej hádky, bude danú tému moderovať iba admin číslo 2
-pokiaľ bude mať jeden dôvodné podozrenie na fake schová recenziu následne sa spolu obaja dohodnú na ďalšom postupe
ja si myslím, že ak dvaja moderátori tak na rovnakej pozícii