Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  08:43

« Re: výzva nespokojeným

obávám se, že jak to tu sleduji, tak švihák dává volbu admina minimálně na roveň volbě prezidenta. Admin přece není žádný diktátor je to víceméně technická funkce a kdyby ji zneužíval, tak mu redakce rychle zatne tipec. To je potřeba si uvědomit a přistupovat ke všemu s chladnou hlavou a odstupem. Švihák už jen poslední dobou uráží a histericky vykřikuje Volte KUBYYYKA.
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.09.08  08:24

« výzva nespokojeným

reaguji na prispevek 3139 u pana Svihovce:

prosim vsechny, kteri jiz odesli nebo hodlaji odejit z MACZ v souvislosti s potencialnim zvolenim Ricarda za noveho admina, aby odhalili svou totoznost a sdelili zde sve duvody.

sam prohlasuji, ze zvoleni, resp. nezvoleni kterehokoli ze smysluplnych kandidatu, nebudu mit za duvod k odchodu z MACZ..

vas, ktere timto oslovuji, nabadam k vlastnimu nazoru a k tomu, abyste se nenechali zatahnout do neferove hry jednoho z uzivatelu, ktery si volbu noveho admina mylne zamenil za naplnovani nebo potvrzovani svych osobnich ambici..

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.09.08  06:41

« Re: To se nám to tu rozhejbalo....

no, Poustnicku, ale vis, čí to byli původně oba tihle dva opravdu neuveritelni kandidati?! ;-)

Porsche krouzi, ale s priblizujicim se koncem volby ztraci vysku.. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.09.08  01:47

« To se nám to tu rozhejbalo....

některý den tu chcípnul pes a teď vůbec nestíhám číst, abych byl trochu v obrazu..... :-) Dokonce i Porsche tady krouží s transparentem....to se nám ty volby rozěhly....Co mě překvapilo, je, že i veselyt se přihlásil, ten byl dřív hodně aktivní, ale nemá žádné lobbisty....A kandidáti jako After99 a kobra11, to je fakt dílo, cha! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  22:32

« můj názor na volbu

jsem pro Ricarda protože (ve světle posledních událostí) se mi opravdu zdá jako jedinej schopnej zachovat si chladnou hlavu,necloumá jím jak nabubřelost,tak pýcha nebo testosteron a má, narozdíl od Vás mnohých, názory i jejich vyjadřování na úrovni ... a nemá hnědej nos ... stejně bych mu roli admina nepřál
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.09.08  20:36

« Re: singing

Ivo.k: to je rozumný nápad, souhlasil bych s takovým řešením :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.09.08  20:34

« Re: Ja podporuju...

Však já vám nemůžu v žádným případě vyčítat že hlasujete pro Kubyyyka pokud ho chcete za admina víc než mě. I když je důvodem třeba vodní dýmka, je to čistě osobní volba. Hlavně hlasujte podle sebe!
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 08.09.08  19:42

Já navrhuji, aby každý uživatel musel dát jako 1. obrázek jméno svého kandidáta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.08  19:38

Mateo, ja to vidim tak, ze budes muset taky vratit nejaky auto s volebnim billboardem Kubyyyka! :-) ;-) Co?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  19:37

Tak v prípade, že by sa nedohodli tak by recenzia ostala skrytá a majiteľ by bol vyzvaný na doplnenie. Inak myslím, že Kubyyk a ricardo by sa dohodnúť vedeli.

Ale nezabudnite ešte na jednu otázku, ktorá asi zaujíma redakciu najviac, čo s peniazmi? Buď by to boli dvojnásobné náklady pre redakciu (čo neviem či je priateľné) alebo polovičný plat.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.09.08  19:34

no to jsem uz psal ze v tomto bych videl taky problem. Ja jsem pro smazani recenze ja ne a uz je problem. Nejak by se to musel osetrit ale kdyz jsou na to dva je samo lepcejsi. No uvidime uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  19:34

Právě proto bys měl dát Ricarda. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.08  19:32

ivo.k

ja to myslel v tom smyslu, ze ve vsem by byli rovnocenni a pouze v pripade, ze by se na reseni nejakyho problemu oni dva nedomluvili (a patova situace by zapricinila pretahovani a handrkovani se), pak by jeden mel silnejsi pozici.

Neco jako 51% - 49% v akciovce

ale je to muj subjektivni nazor, at rozhodne vetsina..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  19:32

Kubyyyk! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.09.08  19:31

« INVEX 08

AHOJ SANCE PRO VSECHNY Z BRNA!!!!!KDO JDE NA INVEX 08?!?!?!?
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.09.08  19:30

« Ja podporuju...

...kubyyyka,ja jsem pro kubyka nebo ricarda ale nevim proc dal jsem kubyyyka...asi proto ze je to takovej pařmen a je jedinej z kandidatu kdo huli vodni dymku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  19:21

prečo admin a zástupca admina?môžu byť predsa dvaja adminovia a fungovalo by to na napr. nasledovných pravidlách:
    -pokiaľ sa admin č.1 zapletie do nejakej hádky, bude danú tému moderovať iba admin číslo 2
    -pokiaľ bude mať jeden dôvodné podozrenie na fake schová recenziu následne sa spolu obaja dohodnú na ďalšom postupe

ja si myslím, že ak dvaja moderátori tak na rovnakej pozícii

• « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.09.08  19:18

Zdravim te vitam te. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.08  19:16

budu s tim muset neco udelat. Bude ucet, kam se bude posilat 1 koruna.. pripadne kritiky umlčuji tim, ze je to furt o moc levnejsi, nez sms! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.08  19:14

Koukám že posíláš SZ na požádání. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…