Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 09.09.08 21:08
« Re: Kde je Dave6?
Ahoj S-Miku!
Kvůli Ricardovi jsem opravdu neodešel, v životě by mně nenapadlo odcházet kvůli němu. Ricardo je pouze osoba, kterou považuji za extrémně odlišnou ve veškerých názorech a proto s ním přiliš nesympatizuji. Ale odchod kvůli němu? Kdepak. ;-)
Příspěvek číslo 3275 od Šviháka považuji za neadekvátní. Myslím si, že poslední dobou se pro Šviháka sešlo více nepříznivých událostí jejich důsledkem byl zkrat v jednání. Mě se to také stává. Musí se to brát s rezervou, znám ho osobně a věřím, že to nemyslí zle.
"-- skrytý --" 09.09.08 21:02
« Re: Výzva od Mateo Mendosa pro Dave 6.
Tohle není o usmíření, ale o vyjasnění věcí, aby se zbytečně nešířily pomluvy a další nesmysly. ;-)
Já pouze navrhují přátelské setkání, vyjasnění si určitých věcí a pak se uvidí, zda se vůbec bude usmiřovat.
Bylo by fajn, kdyby jsi mi neříkal věci jako "líbí se mi, že už aspoň mluvíš jak chlap" - až ti bude o dvacet let více a budeš mít zkušenosti ze života, pak mi tohle můžeš říkat.
Takže, ještě jednou, navrhuji se společně setkat ve čtvrtek večer a probrat si určité detaily. Ze širokého okolí lidí jsi zůstal jediný člověk, který stále má se mnou problémy. Už dokonce i Tizy se tak nějak se mnou usmířil. S Filipem jsem také mluvil a je to v pohodě. Rád bych, aby bylo všechno vyřešené.
:yes: -
s-mike (RSKa) 09.09.08 20:59
« Re: Kde je Dave6?
nevim, kde je Dave6, ale dotaz mam i ja
pokud jsi, Mateo, nabadal Feferonku ke klidu, tak bych se te chtel verejne zeptat, co rikas na prispevek 3275 u pana Svihovce. Ja jen, abychom v dalsi diskuzi nezamenovali akce a reakce..
a vzhledem k tomu, ze tady kdosi naznacoval, ze uz nekteri uzivatele v souvislosti s volbou admina z MACZ odesli, tak se te chci zeptat opet verejne na tvuj duvod k nedavnemu odchodu. Presneji, jen to, zda jsi odesel kvuli Ricardovi nebo ne.. -
"-- skrytý --" 09.09.08 20:55
« Re: Výzva od Mateo Mendosa pro Dave 6.
27.8 23:28 od Mateo Mendosa: Ovšem už měním názor, už se s tebou nerad setkám. ;-)
Myslíš, že po tomhle příspěvku jako reakcí na můj návrh se usmířit je OK abych se s Tebou sešel? Napřed by sis mohl rozmyslet co teda chceš nebo nechceš...Ale líbí se mi, že už aspoň mluvíš jak chlap. Možná byla naše hádka vyústěním celkově špatné atmosféry na moje.auto a bylo by fajn se na to vykašlat, sejít se a pokecat o autech a usmířit se a k tomu co bylo se už nevracet... -
"-- skrytý --" 09.09.08 20:10
« Výzva od Mateo Mendosa pro Dave 6.
Víš co, Dave 6, už mě to nebaví! Ty si prostě nedáš pokoj s tím egem!
Navrhuji se OSOBNĚ setkat ve čtvrtek večer na Chodově, a tento konflikt vyřešíme! Myslím to upřímně a opravdu nechci, aby si někdo myslel, že jsem špatný člověk! Takže to je pro tebe výzva. -
"-- skrytý --" 09.09.08 20:08
« Re: výzva nespokojeným
já sem taky pochlebovač! taky podporuju ricarda! :-) taky mám poslední slovo- na to si stěžujou i profesorky, ale k panu švihlému jak ho feferonka vtipně napsala psát nebudu, myslím, že i ostatní by měli dát pokoj, protože je to stejně naprosto zbytečné... člověk furt bude mlít tu svou.. :yes:
takže klid a nohy v teple... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08 20:05
« Re: výzva nespokojeným
Šviháku,nepotřebuju mít poslední slovo,obzvlášť nee u tebe.Jen uvádím věci na pravou míru a vystřelené kulky od tebe se ode mě odrážejí.To je vše.
btw
V příspěvcích musíš číst i myšlenku textu,nejen slova.O TVÝCH rodičích se tady nikdo nebaví.
A ano,ty mě slovem neurážíš(jiné úživatele ovšem ano),udělal jsi totiž něco mnohem horšího.
Toliko k tvé osobě,protože mě už dost nudí.