Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 09.09.08 22:03
« Re: Kde je Dave6?
kdyz ja si tak rad hraju s Photoshopem, Fefe. A kdyz uz nemam moznost zdokonalovat Porsche, tak jsem se vrhnul na upravu svyho nicku.. puvodne to ale byl ten mini-ministerskej mluvci Cikrt :-).. nasel jsem to v novinach a posleze na jeho webu..
pokud jde o druhy odstavec, nevadi mi to. Sledoval jsem, ale nezasahoval. Ty se obhajis sama! Nicmene ti doporucuji muj posledni vynalez z prispevku 4244. Je to zkratka AMP, kterou v pripade reakcí na nektere uzivatele hodlam v hojne mire pouzivat.. bez dalsiho textu, samozrejme! Je to nesmirne osvěžující, doporucuji vyzkouset!! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08 21:57
A to já zase mám další otázku.......proboha Miku,co to tu máš zase za foto na kartě??Kdo tě vytahal za ušiska???
Zase budu mít divoký sny,vrrrr
btw
omlouvám se ti,že jsem dnes použila tvoji diskusi k řešení jistých záležitostí,ale tak nějak to vyplynulo,že jsem se tu zadrhla :-O -
"-- skrytý --" 09.09.08 21:49
Dave6,
takže ještě jednou, přátelské setkání s kávou a příjemným povidáním s tím, že se ujasní veškeré nesouvislosti.
Tohle je férová nabídka, proboha, proč bych se měl hádat....mám úroveň.
Takže kdy? Teď mi došlo, že ve čtvrtek večer mám přednášku, v úvahu připadá pátek večer - to by šlo. :yes: ;-)

Dnes jsem na tebe myslela,fakt,škytal jsi??? :-)