Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 10.09.08  00:00

« Re: A ještě mám jednu otázku...

AMP mateo AMP ... rovnako ako vsetci vasi ostatni
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.08  00:00

Tak, svoje stanovisko jsem tu popsal, jako obvykle ve velmi válečné náladě >:D ale alespoň takhle zdůrazním svůj pohled na věc. >:D Každopádně hádky k životu patří a tak je třeba se vyhádat co to jde a pak se za nějakou dobu sklidnit. >:D :yes:

Na pár minut jsem se zase na MACZ probudil a teď zase mizím do dlouhého "spánku". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:58

Přesně tak, vemte si z nás příklad, je nám dohromady 41 let a během dvou zpráv bylo po konfilktu. Jsme přece lidi, máme jména a dokážeme se domluvit. Mám Váas tady všechny rád, tak se sakra nepoštvávejte proti sobě a všichni si užívejme, že existuje něco tak super, jako ropa, vůně benzínu, pach spálených gum, zvuk V8 nebo V10, že existujou stavitelný podvozky a závodní okruhy a že je to společná záliba NÁS VŠECH.
    Svezu se na módní vlně a zakládám PEACE Team. >:D >:D Mateo, přidáš se a dáme to tady do kopy? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:56

sorry poslal jsem to dvakrát, MACZ strašně blbne..
  • 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 09.09.08  23:56

« SRAZ MIERU

Ked toto cele blaznenie skonci, dajme si vsetci rovno 3. oficialny zraz, kde zakopete vojnove sekery a znovu zaradite 1. stupen na ceste k opatovnej pohode a diskusii o autach ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:53

Ivanuska:
    Co nevytahuj ruské kořeny? Jestli ti to vadí, tak si zacpi uši a přestaň to číst.

To, že tobě je tvoje vlast ukradená je ukradené mě. Já mám ruské občanství, mám tam veškeré příbuzné a dokavaď tam budou, tak mi na tom záleží. V Rusku jsem se narodil a vyrůstal, nebyly to nejlepší časy, ale říkat, že mi to je ukradené a házet to za hlavu nehodlám. Nejsem patriot a nehájím nikde ruská snatoviska. Vyjadřoval jsem se k názorům daného uživatele.

Když tak hájíš ten tvůj CLASSIC klub, tak mi můžeš vysvětlil jakým způsobem se řadí modely 996 a v neposlendí řadě 997 do Classic? To nejsou klasická, nýbrž moderní auta. Slovo Classic nemá význám tvaru karoserie nebo polohy motoru, a pokud náhodou v tomto klubu takový význám má, tak se akorát jenom utvrdím v tom, že pořadatel je z vesnice. U mě slovo CLASSIC bylo odjakživa synonymem pro starší auta a veterány....z předešlé éry. Né ty moderní.

Continental je Bentley, nekopíruj tu to, co říkal Ricardo. To, že Continental má společné díly s VW nic neznamená, stejně tak jako to, že Lamborghini Gallardo má navigaci a dalších X věcí z modelu Audi A4. V dnešní době je běžné, že veškeré automobilky používají stejné díly i platformy. RR Phantom/BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08  23:53

No já jen,že jsi nám vyčítal,že jsme se na chudáčka Šviháka sesypali,ale při tom jste to udělali taky.

Ale co....AMP >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:45

Všechno jsem přečetl, a to na sránkách AUTOMUZEM, víš, nemám na čele jitrnici, nebudu psát o nečem, o čem nemám přehled. Akorát Šviháka znám osobně a znám ho dost dobře na to, abych okamžitě dokázal pochopit, co je přimalované a co né. To, že člověk nezaplatí vstupné se stane, lidi nejsou stroje a chybují. Ale to ani náhodou neznamená, že pořadatel získává právo jeho vyhazovat ven jako nějaké přidrzlého školáka. To tedy NÉ.

Slušný člověk by namítl, že nezaplatil vstupné a tudíž ho musí uhradit, nebo sraz neprodleně opustit. To samé okruh - zaplatit, nebo nejezdit. Ale to, co pořadatel předvedl: "Cayenne je náklaďák, tady nemá co dělat, jeďte pryč!" to je vrchol neslušného chování.

A co má být, že náš spolek se na tebe sesypal? My nejsme toulaví psi, zřejmě si nám k tomu dala dost dobrý důvod.
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 09.09.08  23:45

Mateo: nevytahuj tu ruske korene, zaujimave ze ako tak velkeho patriota sa Ta dotkli nazory na Rusko... vies co? ja mam tiez ruske obcianstvo a vies co? Je mi Rusko v podstate ukradnute, preto tam ostatne aj nezijeme ( rovnako ako ty)
    neviem preco by sa ma mali dotykat protiruske nazory... je to vec daneho uzivatela.
    rovnako sa ma nikdy v novinach nedotkne prispevok typu " ruski turisti zase to a to"

a k nazoru na klub ... zabudol si ze to nebol porsche klub ... ale Porsche CLASSIC klubu... to jest stretnutie klasickych porsche...a ako je aj v stanovach , Cayenne nie je klasicne porsche.

rovnako ako Continental nebude klasicke bentley
    a rovnako ako X type nebude klasicky Jaguar
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08  23:42

Muži,alou do postele!Já už jdu za tebou..... >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.09.08  23:40

Jen piš. Já už si dnes se Švihákem vše v klidu vypovídal a nebudu nadále zasírat jak řikáš. Jen sem doufal, že už všichni všechno řekli a bude klid. Ale tak ne.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08  23:39

Mateo,tak s tebou jsem se teda hádat fakt nechtěla.

-Zapomněl jsi asi na to,jak já měla spor s Frpem a váš spolek se na mě taky sesypal a byl na jeho straně???Já nezapomněla!Tak teď,prosím,nepiš něco jiného,ano?
    -Ono, nakonec,ten problém s tím vyhozením Šviháka ze srazu byl tak trošku přimalovanej.Musel by jsi číst vše,i to,že Švihák nezaplatil vstupné a chtěl na okruh.A další a další věci.
    Viditelně nevíš vše.

Dobrou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:35

Chobote, jestli se ti nechce číst, tak zalez a nezasírej to tady.
    Vy už jste měli prostor pro vaše názory, teď si ho chci udělat já. Ještě jsem svoje stanovisko nepopsal.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.09.08  23:33

Achjo, už to zas začíná :-|
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:31

A co má bejt?
    To snad Vás omlouvá? Bylo to jenom mezi Švihákem a Ricardem a jelikož NIKDO z vás není rodinným příslušníkem žádného z dotyčných uživetelů, tak ani NIKDO z vás neměl právo jim zasahovat do rozhovorů. Chytrý člověk by si z dané konverzace odnesl dojmy o obou lidech a udělal by si názor.

Když se s někým hádám já a kolikrát jsem to na MACZ dělal, tak se mi NIKDO do toho nemíchal. Vždy to bylo mezi mnou a dotyčným! Teď je to v módě strkat nos tam, kam nepatří?

Na RICARDA jsem si názor udělal ještě kdysi, když popisoval jeho politická hlediska. Mě se jeho názory dotkly - protože byly protiruské a já jsem Rus. Od tý doby tady tohodle uživatele nemám rád.

Jeho názor, který souhlasil s vyjádřením šéfa klubu vozidel Porsche mi přišel opravdu extrémní. Sakra práce, to je normální, že na sraze vozidel PORSCHE pořadate vyhodí majitele PORSCHE? Už se konečně proberte! Jak ještě pak někdo může obhajovat toho pořadatele, vždyť to ani není pochybné! Pořadatel je arogantní idi.ot, který se zachoval neslušně.
    A kdyby, opakuji KDYBY na letácích či reklamách o srazu bylo napsané, že model Cayenne na sraz nesmí, tak teprve AŽ POTOM BY NÁZOR RICARDA BYL PŘIJATELNÝ. Ale fakta jsou taková, že nikde informace o zákazu modelu Cayenne nebyla a tudíž to co říkal Ricardo - ten jeho názor, který sympatizuje s pořadatelem je plivnutí do obličeje pro Šviháka!

Jako v tomhle jsem jednoznačně se Švihákem!
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 09.09.08  23:20

mateo: AMP
    dobru noc
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08  23:20

Mateo,konkrétně já svůj první příspěvek Švihákovi napsala proto,že začal "kopat" i do Ricarda,do člověka,kterýho dřív uznával a myslím si,že ho měl rád.Celej ten spor začal ne pazoutem,nýbrž tím,jak Šviháka vyvedli ze srazu Porschat.On si tam stěžoval,uživatelé se k tomu vyjadřovali,já mlčela.
    Pak mu ale začal Ricardo mírně oponovat a to ve smyslu,že organizátor srazu na to měl nárok atd.atd. a to se mu přestalo líbit a začal na něho útočit čím dál tím intenzivněji.
    Já opět mlčela.
    Pak to ale nabíralo čím dál tím větší grády,byl hrubější a hrubější a já to nevydžela...a napsala první,fakt slušnej příspěvek ve smyslu,že to přehání.V tu dobu o pazoutovi nebyla vůbec řeč...
    No a potom se to tak nějak zvrtlo a už se to mlelo.Pazout byl do toho vklíněn až později.

Ale to už je fuk,snad je už konec.Z mé strany určitě.
    ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.08  23:09

A teď se vyjádřím já k situaci se Švihákem!

Stalo se! Uživatel s mizernou recenzí a špatnýma fotkama ohodnotil Šviháka malým počtem bodů. Proč tak učinil? Viďte, Porsche Cayenne Turbo patří pro 99% lidí do kategorie nedosažitelných vozů. A do této kategorie lidé zařazují i další auta, která jsou DRAHÁ. Tato auta pak v horším případě mají doma na steně jako plakát nebo v lepším případě je vidí na parkovišti. No a samozřejmě Cayenne Turbo vypadá na zdi hůře než 911 GT3. To je jasné. Takže 6 bodů nebo kolik to bylo.

To se v našich končinách stává často! V reálu to znamená "pětikoruna" nebo kopnutí do nárazníku, také oblíbené bouchání do dveří - v mém případě 1x čokoláda na autě, 2x zmrzlina na kapotě. Na internetu se takto uškodit nedá, tak alespoň to bodování.

Já totiž nevidím žádný jiný důvod proč dotyčnému kazit hodnocení? Myslíte si, že dotyčný hodnotící uživatel si chtěl zahrát na hrdinu a bodovat podle skutečného receptu? Myslíte si, že chtěl dát najevo ostatním, že je třeba používat opravdu celou bodovou škálu? Ale jděte! Tohle není hrdinský čin, nýbrž lidská prohnilost a podlost. Je to touha uškodit alespoň nějakým možným způsobem: "Podívejme se na něj, je tady v TOP10, proč bych mu nezkazil hodnocení, aby si nemyslel, jak je skvelej." Tohle mi zní líp. Dotyčný moc dobře ví, že "správná" cesta je hodnotit v rámci fungujicího systému hodnocení, který sami uživatelé prosadili. Většina hodnotí přiznivě, z většiny se vždy najde někdo, kdo to zámerně musí pokazit. V reálném životě to jsou jedinci, kteří musí na sebe stále upozorňovat. Na silnicích jich je dost, zámerně neuhnou v levém pruhu, a tak podobně. Hov.ada se jim říká.

Je věc, kterou ale NIKDY, NIKDY (!) nepochopím. A sice to, jak jste se na něj všichni sesypali jako včely! To se vážení dělá? Je to pouze a jenom jeho právo na názor na daného uživatele, je to jeho rozhodnutí ho označovat, urážet ho, nebo mu posílat výhružné SZ. Vám do toho opravdu, ale opravdu NIC NENÍ. Jenže tady je jaksi zvykem prostě strkat ten čumák doleva a doprava, všude i tam, kam se strkat nemá. Co je Vám vážení do toho, jak ho označuje Švihák? Kdyby ten šašek mě oznámkoval auto stejně, tak bych poslal ještě dál než Švihák a jestli by mi někdo z vás by začal nařikávat že se to nemá dělat, tak bych i jeho bez lítosti poslal společně s dotyčným uživatelem co nejdál.
    Petrovi je 33 let, má manželku a na cestě dítě. Mě je 20 let a jsem svobodný, teprve se začínám zorientovávat v životě. S Petrem mluvím jako se starším, s patřičnou úctou, protože je starší! Stejně se bavím i s Michalem, nebo Hanssem. Proč někteří mladší uživatelé nedokážou pochopit tak jednoduchou věc? Nikde jsem od nich neviděl žádný projev úcty ke starším. Asi rodiče špatně vychovávali. :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.09.08  23:03

Jen jsem si říkala...kde ten taťka zase je,sakra,sakra >:D

Děcka,pšššt,Michal už spí,tak se tady nehádejte,ať ho nevzbudíte >:-[]
    Tak to nějak zhrnu...byl to moc pěknej den,počasí supr drupr,sluníčko svítilo(teda aspoň tady v Brně),rodinka se mi sešla(viď mužíčku?),tak můžem jít chrnět s pocitem blaha...
    Dobrou a nezlobte tady!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.09.08  22:55

No, už to vím ;-) :-)

Fakt? A já ani neškytl-asi chyba na mém přijímači >:D . Doufám že to nebylo ve zlém :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…