Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Poustnik 11.09.08 11:18
« Re: Nějak ti ten nadpis bledne, Miku!
Zrovna dneska závidět nemusíš....V sousedním činžáku ráno spustili sbíječku a jedou a jedou... 8-s >:-[] Jo a je tady ještě jedna zvláštní podobnost.....Jak tady léta letoucí měli socdemokratickou vládu, tak hodně obytných domů tak z 50 - 60tých let a nádraží a veřejné prostory mají výzdobu sochami z pískovce a betonu a keramiky a mozaiky...... takové ty dělníky a rolnice a všichni polonazí, do toho nějaké to náčiní, jak někde na Kladně! ;-) Takže ja, ja, jako doma..... -
s-mike (RSKa) 11.09.08 10:58
« Re: Nějak ti ten nadpis bledne, Miku!
jaja, Ein Kessel Buntes ist Gut! A jeste ti pridam jednu dulezitou vetu, kterou me pred dobře 35 lety naucil jeden muj tehdejsi kamarad (pochytil ji udajne od starsiho bratra). Zni nasledovne - Peter und milch, du bist ein affe. Po mnoha letech mi byla prelozena a az teprve po prvnim shlednuti "Jachyme, hod ho do stroje" jsem ji, myslim, pochopil. Jedna se alternativni germanskou verzi japonskeho prislovi "kolik tresni, tolik visni"..
tu lokalitu, zda se, mate pro bydleni vybranou dobre. Alespon soude dle meho vkusu. Brno je bráno za vykladni skrin funkcionalismu, ale az na vyjimky to neni nic pro me. Naproti tomu kousicek odsud, co bydlim, je prvorepublikova vilova ctvrt se secesnimi vilkami, a tam chodim, jářku, velmi rad. Čili, lehce ti zavidim.. ;-) -
Poustnik 11.09.08 10:43
« Re: Nějak ti ten nadpis bledne, Miku!
Taková staromilská, řekl bych. Na takové té klasické turistické tůře jsme ještě nebyli, zatím jsme se zabydlovali a hned první víkend jsme byli doma. Takže jsme teď 3krát frčeli kolem Brna....Je tu spousta malých krámků i živnostníků, co už se v Čechách moc nevidí, alespoň v naší čtvrti....takže nejlíp znám dvacetiminutovou trasu mezi naším bytem na jihozápadě Vídně a dceřinou školou na severozápadě, je tu spousta secesních činžáků a do toho občas něco moderního a občas zapomenutý nezastavěný dvorek, jak z první republiky....vlaky tu jezdí podezřele tiše, holt mají v pořádku koleje a před dceřinou školou potkávám spoustu Porsche Cayenne, Range Roverů a AudiQ8, je vidět, že bezpečnost nade vše..... :-) A jiný kraj jiný mrav....v USA to byly Hondy Odyssey a Toyota Sienna a Chrysler Voyager...Jinak už vím, že dobré ráno je Gut morgen! -
"-- skrytý --" 10.09.08 21:50
« Re: A ještě mám jednu otázku...
reakce na příspěvek č. 4263:
pro M.M.
Docela jsi se mě dotkl... vyčítáš všem, že strkají do všeho nos doleva a doprava, bez ohledu jestli se jich to týká a teď děláš to samé. Je výsostné právo každého hodnotit tak, jak mu jeho subjektivní vkus velí. Nevidím v tom snahu ubližovat nebo někoho poškodit, pouze vyjádření názoru. Srovnávat to s objížděním pětikorunou apod. je směšné. Neznáš mě, nic o mě nevíš, tak mne nehodnoť. Jako já nehodnotím tebe.
AD Ricardo, to že ho nemáš rád, kvůli jeho protiruským politickým názorům, absolutně nechápu. TO že je někdo proti ruské politice, neznamená, že je proti Rusům. To pak nemáš rád půlku Evropy. -
s-mike (RSKa) 10.09.08 08:40
« pro Svihaka
no, tak jako od starsiho se ode me asi ceka, ze budu rozumnejsi..
cili, budu..
vzhledem k tomu, ze neskromne citim, ze hlavni treci plochou je nesoulad nasich nazoru, na coz se nabaluji dalsi s tebou nebou mnou sympatizujicich lidi, kteri se pak nasledne dale rvou mezi sebou, navrhuji dalsi nasi komunikaci prevest vyhradne na SZ..
souhlasis? -
s-mike (RSKa) 10.09.08 08:24
« pro Matea
Edgare, rad jsem se s tebou potkal, rad jsem si s tebou vymenoval nazory.. verejne i pres SZ. O autech a potom i o vecech soukromejsiho razu. Vyjadril jsem ti i svuj nazor na tebe, rad bych i pridal sve mineni a snad drobnou korekci k tvym prispevkum z vcerejsi noci..
"nespravedlive hodnoceni"
ja jsem konzistentni ve svych nazorech (a pamatuji si na Aftera), takze pocinani Pazouta nebudu obhajovat. A myslim, ze to neudelal ani nikdo jiny. Nikdo neprisel s takovou nehoraznosti, ze by se za nej postavil a rekl: "jsi nejvetsi osobnosti MACZ", a pozdeji, "hodil by ses i na Admina". Kazdy z nas ma nejakou tu snizenou znamku.. Dospeli uzivatele uz by to meli pochopit, mlcet.. a bud se s tim smirit anebo se konecne spojit a prosadit systemovou zmenu hodnoceni. Ale porad dokola to resit, navic jeste vulgarne, to neni spravne!
"strkani cumaku do cizich veci"
na soukrome veci, ktere si resi dva mezi sebou, jsou tu SZ. Vse ostatni je k videni ostatnim a je pochopitelne, ze se najdou tací, kteri se k tomu chteji vyjadrit. U tebou obhajovaneho Svihaka je to navic tak, ze v polemikach s jednim uzivatelem pali bezhlave kolem sebe a tim osoci nekoho dalsiho. Ten se pak logicky brani. A presne takto vznikla situace, ze se do polemiky se Svihakem dostali i dalsi. Ver mi, ze ja se nezapojil, ale dalo mi to hodne prace, protoze i ja byl napadan.. zminujes jeste uctu ke starsim. To je chvalyhodne, ale ja dodavam, necht se ti starsi podle toho take chovaji, aby jim ucta mohla byt projevena
nemyslim si, ze je skodlive, kdyz tu lide rikaji nahlas, co se jim nelibi. Je to lepsi, nez se za zady pomlouvat na SZ. Doufam, ze to povede k vetsi kultivovanosti a k eliminaci projevu typu, ty mas jiny nazor, nelibis se mi, opust mou diskuzni stranku..
"Ricardo"
nevim, kde vzniknul vas spor. Nebudu to zkoumat. Nejste si nazorove blizci, to se stava. Presto se k sobe chovate slusne. Co rict? Tak to ma byt.. ty volis Kubyyyka a Ricardo rika, pokud nevyhraju, vitezi pogratuluji. Z okruhu lidi, kteri si pro svou volbu vybrali Ricarda nikdy nezaznela zadna ultimata o pripadnem odchodu z MACZ v pripade porazky, nikdy nebyl Kubyyyk zpochybnen jeko vhodny kandidat. Muzes totez rict o Svihakovi??
"kauza Porsche sraz"
tady jsem ti chtel jako o neco starsi clovek predat jednu svou zivotni zkusenost. Mockrat jsem se spalil v usudku, kdyz jsem se postavil za nekoho pote, co jsem si poslechl jen jeho tvrzeni. Aby ses mohl plne postavit za jednoho z ucastniku sporu, musis dat prostor k vyjadreni protistrane. A to primo, nikoli zprostredkovane, natoz z podjatych ust.. ale neco ti reknu, na kvetnovym srazu KSA v Brne bylo na trati cca 100 aut, z toho 70 Porschu, ale ani jeden Cayenn. Ti zustali na parkovisti. Neustale omilany nazor, ze bez SUV by Porsche zkrachovalo, je hlavni munici majitelu SUV. Ja to vidim tak, jako by si vyrobce strun delal stejny naroky na potlesk, jako houslista po Paganiniho koncertu..
cimz nezpochybnuji, ze je v tomto pripade Svihak v pravu..
byl jsem hodne uprimny, doufam, ze to pochopis spravne!