Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 11.09.08 16:18
« Re: brzy bude hlasovat 1.000 uzivatel..!!
Jéje! To bysme nebyli v Čechách, aby se někdo nepokusil oblafnout systém.....Já jsem nějakej divnej, že mě to ani nenapadlo zkoušet to dvakrát, když mi hezky poděkovali za hlas..... :-) Ale že je tu 1000 aktivních uživatelů, co s sem během tří dnů podívají, to jsem teda nevěřil, když jich je aktivních v diskuzích asi padesát! -
s-mike (RSKa) 11.09.08 14:41
« Re: Nějak ti ten nadpis bledne, Miku!
s tim naznak padlym tatickem a milenkou mi to pripomina jednu anekdotu.. jak lezi pacient se zastavou srdce na koronarce, doktori uz nevi, co s nim, kdyz v tom si mu rozkrocmo sedne sestricka na hlavu. Primar na to "proboha sestro, co to delate??!" A ona "snad se z toho vylíže.."
o pokladnikovi jsem cetl v jine diskuzi. Proto jsem se u nas rozhodl k dvema opatrenim. Zaprve, krom predsedy jsem i pokladnikem. Za druhe, poplatky se vybiraji v naturaliich, t.j. v pecenych veprovych žebrech.. ponevdz, co mas jednou v pupiku, to uz ti nikdo nevezme!!! -
Poustnik 11.09.08 14:33
Pantatíček by padnul na znak a už by ho nevzkřísila žádná milenka, to je jasné.... >:D Byl jsem svědkem jeho reakce na vlajku Evropské unie na české ambasádě ve Washingtonu D.C. A tak prskajícího jsem ho dlouho neviděl.... >:-[]
Jinak chvíli jsme byli v k.o.k.o.t teamu tři, ale pokladník jak už to chodívá, peníze defraudoval a byl vyloučen..... 8-s -
s-mike (RSKa) 11.09.08 14:25
tak to nevim, jestli by to pantatíček prezident Klaus rozchodil.. jiste by to povazoval za velice, ale opravdu velice nešťastny signal. A prispevek 4303 by oznacil za falešné větičky..
tak vy jste v ko.kot teamu dva? To my mame v Rib-scanners clenskou zakladnu sirsi. Jsme tri. To uz je z definice spolecenstvi, ne (3 a vice..)? -
s-mike (RSKa) 11.09.08 11:32
jo, tak to mi zas pripomina mestskou cast, kterou mam stejne daleko, jako tu secesni, akorat na druhou stranu. Tam si sorela zařádila presne, jak rikas. Siroky bulvar lemovany delniky, rolniky, mísící se s myslenkami pracujici inteligence. Na oknech jeste rezavejici trubičky přírub, do kterych se ve vyznamnych dnech zasouvala po jedne strane nase statni vlajecka a do te druhé "flag.. kráásnyj"..
jojo -
Johny.Rico 11.09.08 11:23
« Re: A ještě mám jednu otázku...
Ten kluk občas neví, co plácá. Dostal mě s jeho reakcí na protiruskou politiku spojenou společně s nenávistí vůči Rusům. To bylo fakt eso.
Pořád ale musím uznat, že rodiče mu půjčujou fakt super auta, to se musí sakra nechat. :yes:
Kde je vůbec Infi_5?

redakce rika, ze chce kandidaty s nejvyssim poctem hlasu, a to se, jak se zda, asi podari. Tuto proceduru snad uspesne absolvujeme a pak jim budeme drzet palce, aby rozhodli dle zdraveho usudku!