Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.09.08  19:25

« Re: brzy bude hlasovat 1.000 uzivatel..!!

Za Polsche v Polsce se plotí Zlotem! Nebo Zlotým???? >:D
    Šviháku, já to kolibříkovi 11 psát nebudu, proč ho předem připravovat na rány života??? Čím tvrdší rány, tím zocelenější charakter, jen ať se zoceluje! /nějakou armaturou...../ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.08  19:25

« Re: Kto to stale hlasuje?

To je Licaldo se svými 252x Nicky a Kubýk se svými 197x Nicky, takže jasně vydíš že vede Licaldo ne? ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 11.09.08  19:24

« Kto to stale hlasuje?

Kazdu chvilu pripudaju hlasy, pocas celych 24 hodin... Kto to hlasuje? Ved tolko ludi tu ani nie je registrovanych >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  19:20

pockej, na ktely polše se ptaš?? (Polše - kdyz to tak ctu, tak to vypada jako Porsche vyrobeny v nejakym odstepnym zavode v Katowicích)

jak tady tak diskutujeme, tak nevim, jestli se ptas na 911 nebo na Cayenne..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.08  19:16

No mě nejde R, plotože máma láčkuje ( čti ráčkuje ) a táta si zase huhňá pod fousy. Táta má fousy skoro jako mladej Kiski ... chichi

Já bych nechtěl bejt adminem ani sadarmo, natož sa peníze. Dle mně je to nevděčná funkce ale má svá pozitiva. Jakpak se má tfoje Polsche? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  19:15

...a nebo Cobla? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  19:12

no ja jsem chvili premyslel, kdo to je Robista, protoze vim, ze Frpickovi nejde R a vyslovuje ho jako L..

nikomu to nerikej, adminem bude Kubyyyk nebo Licardo.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  19:08

Ten se zatím skrývá na Kajmanských ostrovech, Frpíčku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.08  19:05

Achoj Lobisti, tak kto bude nový Admyn? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  18:55

O to víc ho to bude mrzet. Měl by mu to někdo napsat. Já ne. Já to neumím tak hezky... Takže Poustniku, ehm... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.09.08  18:51

Jo, jo, pod Zastavou jsem to četl, to byl PeT-a, kdo ho zchladil. To, že hlasování je zcela open mi až teď prozradil Kysky ve tvojí diskuzi....no jo, kobřisko je snaživka.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  18:50

Ale to je přece jasný, tolik humoru zase redakce nemá... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  18:46

vzdyt ta varianta s tim "zmeskali jsme" byla preventivne prichystana pro tebe ;-)

njn, Cobrovy sny jsem si procital. A doufam, ze sny jen zustanou, ze se nezhmotni v nocni muru MACZ ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  18:37

Krásný byl můj kratičký rozhovor s Cobrou11 pod košilatou Vetteho recenzí "Zastava". Cobra11 žasnul, jaká bude jeho sekretářka, až ho jmenujou adminem! Na to mu jeden uživatel napsal: "Ty nikdy adminem nebudeš!" Cobra11 odpověděl jen smajlíkem " ;-\ "

Pak psal, že někde admina dělá nebo dělal. A že je zvědavej, kolik mu za to redakce MACZ dá, že by mu nevadilo, kdyby ho místo peněz pozvali na nějaké testování aut...

Je to malej klučina, co má velkej sen. Neví, co všechno to obnáší. Prostě to musíme brát tak, že sjme tu opravdu různé skupiny, navzájem se neznáme a ani nikdy nepoznáme. Cobra11 má svůj velký fan klub, ale jen ve své ruce, a v rukou svých spolužáků. Redakce OPĚT něco nezvládla, ale jí to může být tak nějak jedno, ne? ;-)

Neříkejte, že jste něco prošvihli... Díky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.09.08  17:24

Tak důvěryhodně by to nepůsobilo, to ne.....Jsem si po delší době přečetl jeho básnění o Škodověnce s novým motorem, co bude jezdit 225km/hod a na dotaz jak to přihlásí, klidně řekne, že má na STK známé a že už to má zařízené....to je dá se říci na hraně. Však mě se nelíbí ani jeho bodování....jak je to Škoda, tak tam sype 3 krát 10b a je mu úplně jedno, jakou to má úroveň. Ale že je mladej, tak se snažím být shovívavý. Nikoho naštěstí náhodou ještě nezabil, tak ať je dál zajímavá figurka na MACZ, já jen nectěl vyplašit ty tajné obdivovatele, co pro něj hlasovali..takhle se mi už nikdo neozve.... 8-s 8-s >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 11.09.08  17:21

Ano, přesně takhle sem to myslel Miku ;-) .....ale tak hlasy jsou orientační a nakonec se stejně rozhodne mezi Ricardo vs. Kubyyyk.....uvidíme. Těšme se na new Admina :-)

Ale ty smazané videa byly síla, nějaký borec to poslal i na policii >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  17:16

« pocet hlasovani presahl 1.000..!!

nooooo.. tak jsme se zakecali a prosvihli to (mysleno zmeskali to) :-)

uz je tam 1005.. dadanek je pilnej, snazi se !!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  17:13

to je sice pravda, ze je to za trest, Poustniku, ale musim dat PeTovi za pravdu. Mit na MACZ za admina (t.j. v jiste forme supervizora) kluka, kterej nema papiry a presto ma na youtube video, jak blbne s vytunenou 120ácou, to by navenek nepusobilo moc duveryhodne..! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.09.08  17:07

Ále...PeT-a, kritizovat umí každý, redakce se snažila, aby to vypadalo trochu demokraticky, stejně má poslední slovo.
    Ale taky by mě zajímalo, kdo hlasoval pro kobru11. Vím bezpečně, že pro něj hlasoval ZdendínoMB, protože kobra je Škodovkář, ale žádný jiný se nepřihlásil, tak se mi přihlašte, jo??? Já vás bít nebudu, ať si klidně vyhraje, však je to spíš za trest, kdo to chce dělat je obětavec a nadšenec. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 11.09.08  16:57

Jo to je fakt, máš pravdu.....ale cobra 11 už tím že je v anketě hooooodně lidem zvedl žluč....To je fakt případ, video z youtube už má smazané, ale kdo si to před víc než půl rokem pamatuje, tak to byla síla co předváděl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…