Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Dylan McKay 11.09.08 22:22
Ano, ZASTAVTE TU FRAŠKU!
Z vybraných pár kandidátů nechť se udělá hlasování-
ALE POUZE U REGISTROVANÝCH UŽIVATELŮ, PŘÍPADNĚ JEN UŽIVATELŮM S RECENZÍ (aby se nezaregistrovala celá Cobrovo škola).
Při rozhodování o místo admina tady nemá široká veřejnost co dělat.
Hm? -
s-mike (RSKa) 11.09.08 22:16
« Re: mmmnnnooo
ze pise Ricardo clanky na auto.cz jsem ani nevedel. Coz jsou jiste plusovy body. Ale v ramci primeri bych nechtel komentovat sance zadneho z kandidatu. Od pocatku to bylo urceno tak, ze finalni volba je v kompetenci redakce. Kandidaty jim dodame, pak necht se rozhodne u nich.. rychle! -
Dadánek (AlkoholixXx) 11.09.08 22:14
« Re: mmmnnnooo
s-mike: Pravdu máš v tom, že ta anketa se zvrhává, podvádí se a tím pádem naprosto zbytečná.
Já souhlasím se švihákem, protože admin už je podle mě předem jasný - Ricardo. Ricardo pravidelně píše články na auto.cz, ví jak to tu chodí, podle mě bude na 99% adminem Ricardo, s čímž plně souhlasím :yes: :yes: :yes: -
s-mike (RSKa) 11.09.08 22:04
« mmmnnnooo
jak tak na to koukam, tak se to hlasovani opravdu zacina podivne zvrhavat.. fakt, ze v nejakem casovem useku narazove pribyva celkovych hlasu a pritom procentíčka naskakuji jen jednomu z kandidatu, svedci o tom, ze to asi nebude to, co redakce zamyslela..
skoro bych se primlouval za to, aby se to prerusilo a aby byly redakci proste jmenováni 4 kandidati, kteri maji vyrazne vyssi pocet hlasu, nez kdokoli z ostatnich.
Fakt, ze nemuzeme vyloucit manipulaci, neni prijemny, ale koneckoncu, zvysena aktivita na "kontech" kandidatu svedci to o tom, ze vsichni o tu funkci asi opravdu stoji..
konecny vyber admina je stejne na redakci a pohovorech s finalisty, tak at se tam potom predvedou sami a o svych kvalitach na miste presvedci.. -
"-- skrytý --" 11.09.08 19:34
« Re: Kto to stale hlasuje?
Naše lodina tadi vlastní 3x Nicky, eště sme nechlasovali, táta plej čeká kolik kdo mu nabídne, Kubýk něco nastínil ale tátovi se to zdálo málo, dokonce řekl : Jestli si Kubýk myslí že ho budu volit za mizelnejch 100 000Kč tak je vedle jak ta jedle ...
Čekáme na nabídku od Licalda no ...
Je já to plokec, to sem asi neměl ... táto au do chlavy mě nebij, au to už bolí, tatí ... 8-s >:-[] ;-) -
Rysguf. 11.09.08 19:31
« Re: Kto to stale hlasuje?
LOL >:D
Tak a ktory clovek by zahlasoval viac krat, aj ked je to cele v podstate len informativne pre redakciu? >:D Ja som klikol raz.
Ak je to technicky mozne, zverejnil by som aj IP. resp. NICK uzivatela/uzivatelov ktorií klikali ozivot. To by bola blamaz ;-)

P.S. nebo jestli dat echo redakci, at se k tomu taky nejak vyjadri? Koneckoncu, s velkou pravdepodobnosti selhal jimi navrzeny a zorganizovany system.. coz neni kritika, ale konstatovani..
dobrou