Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  22:30

« Re: mmmnnnooo

nevim, zkuste neco vymyslet. Ja se omlouvam, s ohledem na zitrejsi dlouhej den padam pod duchnu. Dobrou noc

P.S. nebo jestli dat echo redakci, at se k tomu taky nejak vyjadri? Koneckoncu, s velkou pravdepodobnosti selhal jimi navrzeny a zorganizovany system.. coz neni kritika, ale konstatovani..

dobrou
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  22:30

« Re: Kto to stale hlasuje?

Frpíčku, a já ti koupím celé plato marťafónků s marťafony uvnitř každého balení! :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jouda-AlkoholixXx-

jouda(AlkoholixXx) 11.09.08  22:29

Jo tohle hlasování mi přijde jako výsměch důležité situaci jakou volba admina bezpochyby je!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.09.08  22:27

Frpíčku já bych ti koupil točenou zmrzlinu, v Brně na České dělají velmi dobrou. Akortá pro tebe je to na tříkolce asi daleko viď? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 11.09.08  22:25

ano šviháku, přesně... jen jedna možnost hlasování pro uživatele MACZ s recenzí!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 11.09.08  22:24

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  22:22

Ano, ZASTAVTE TU FRAŠKU!
    Z vybraných pár kandidátů nechť se udělá hlasování-
    ALE POUZE U REGISTROVANÝCH UŽIVATELŮ, PŘÍPADNĚ JEN UŽIVATELŮM S RECENZÍ (aby se nezaregistrovala celá Cobrovo škola).

Při rozhodování o místo admina tady nemá široká veřejnost co dělat.

Hm?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  22:20

tak tady je aspon uklidnujici to, ze celkovy soucet procent vsech kandidatu dava 100%.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.09.08  22:19

aby zistili, ako je mozne ten trik s hlasmi. mi to pripomina nejaku africku krajinu, kde boli volby s dvoma kandidatmi, ale jeden z nich dostal 100 percent 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  22:17

vymítačů duchů se dovoláváš, Jozefe?!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  22:16

ze pise Ricardo clanky na auto.cz jsem ani nevedel. Coz jsou jiste plusovy body. Ale v ramci primeri bych nechtel komentovat sance zadneho z kandidatu. Od pocatku to bylo urceno tak, ze finalni volba je v kompetenci redakce. Kandidaty jim dodame, pak necht se rozhodne u nich.. rychle!
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.09.08  22:14

If there's something strange
    in your neighborhood
    Who ya gonna call?
    GHOSTBUSTERS

If there's something weird
    and it don't look good
    Who ya gonna call?
    GHOSTBUSTERS
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 11.09.08  22:14

s-mike: Pravdu máš v tom, že ta anketa se zvrhává, podvádí se a tím pádem naprosto zbytečná.
    Já souhlasím se švihákem, protože admin už je podle mě předem jasný - Ricardo. Ricardo pravidelně píše články na auto.cz, ví jak to tu chodí, podle mě bude na 99% adminem Ricardo, s čímž plně souhlasím :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.09.08  22:04

« mmmnnnooo

jak tak na to koukam, tak se to hlasovani opravdu zacina podivne zvrhavat.. fakt, ze v nejakem casovem useku narazove pribyva celkovych hlasu a pritom procentíčka naskakuji jen jednomu z kandidatu, svedci o tom, ze to asi nebude to, co redakce zamyslela..

skoro bych se primlouval za to, aby se to prerusilo a aby byly redakci proste jmenováni 4 kandidati, kteri maji vyrazne vyssi pocet hlasu, nez kdokoli z ostatnich.

Fakt, ze nemuzeme vyloucit manipulaci, neni prijemny, ale koneckoncu, zvysena aktivita na "kontech" kandidatu svedci to o tom, ze vsichni o tu funkci asi opravdu stoji..

konecny vyber admina je stejne na redakci a pohovorech s finalisty, tak at se tam potom predvedou sami a o svych kvalitach na miste presvedci..
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 11.09.08  19:40

A Kubyyyk ma novy slogan: "Kubyyyk je náš kamarád, Kubyyyka má každý rád..." [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  19:38

Frpíčku, když klikneš na Kubyyyka, tak máš u mě milku, tu ty máš rád. Zavolej na tátu, že mu někdo čůrá na auto, a klikni, jo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.08  19:34

Naše lodina tadi vlastní 3x Nicky, eště sme nechlasovali, táta plej čeká kolik kdo mu nabídne, Kubýk něco nastínil ale tátovi se to zdálo málo, dokonce řekl : Jestli si Kubýk myslí že ho budu volit za mizelnejch 100 000Kč tak je vedle jak ta jedle ...

Čekáme na nabídku od Licalda no ...

Je já to plokec, to sem asi neměl ... táto au do chlavy mě nebij, au to už bolí, tatí ... 8-s >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 11.09.08  19:31

LOL >:D
    Tak a ktory clovek by zahlasoval viac krat, aj ked je to cele v podstate len informativne pre redakciu? >:D Ja som klikol raz.

Ak je to technicky mozne, zverejnil by som aj IP. resp. NICK uzivatela/uzivatelov ktorií klikali ozivot. To by bola blamaz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.08  19:30

« Re: brzy bude hlasovat 1.000 uzivatel..!!

Benděte panko prošče Porše po Polski?

Konec hlášení v polském jazyce... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.09.08  19:28

Rysguf, hlasování je retro open, po zákazu anonymů veliký experiment....i after99 se snaží.... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…