Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 13.09.08 21:45
« Re: AUDINKA
ja nevim, no. Prijde mi, ze to tihle lidi delaji jen a pouze pro zviditelneni sve osoby, kdyz uz to nejde jinak.. a tim, ze to resime, jim vlastne pokazde jdeme na ruku. Uprava systemu hlasovani by mu to proste neumoznila a mohl by se aspon soustredit na konstruktivni veci spojeny s vlastni recenzi. Nebo by byl nucen si hledat k poskozovani neco jinyho, nez recenze na MACZ.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08 21:37
« Re: AUDINKA
Sice souhlasím,že by se to mělo řešit systémově,ale na druhou stranu,kdyby byl admin hodnocen redakcí líp a nejen pár kačkama na pivko,věnoval by se tomu naplno a IHNED by zasáhl,takže podobní Audiňáci by neměli šanci.To je přesně to,co jsem psala u sebe v diskusi,kde jsem vysvětlovala,proč nevezmu adminování...Redakce by to měla platově ohodnotit mnohem líp,dyť je to práce jako každá jiná a aby se zde podchytilo opravdu vše a včas,nestačí tomu věnovat jen dva dny v týdnu a jen třeba hoďku...Takže asi tak ;-) -
s-mike (RSKa) 13.09.08 21:30
« Re: AUDINKA
ja ti dekuju, ale fakt si myslim, ze bys (presneji bychom) meli energii venovat nikoli jednotlivym pripadum, ale systemovymu reseni, ktery by tyto excesy eliminoval..
to brzo vypukne zas a znovu, akorat s jinym uzivatelem a u jine recenze. Pokud to ma pokazde za cil rozvirit mistni stojate vody, pak fajn. Ale jinak bych se zameril na to, o cem pisu v predchozim odstavci