Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.09.08  21:45

« Re: AUDINKA

ja nevim, no. Prijde mi, ze to tihle lidi delaji jen a pouze pro zviditelneni sve osoby, kdyz uz to nejde jinak.. a tim, ze to resime, jim vlastne pokazde jdeme na ruku. Uprava systemu hlasovani by mu to proste neumoznila a mohl by se aspon soustredit na konstruktivni veci spojeny s vlastni recenzi. Nebo by byl nucen si hledat k poskozovani neco jinyho, nez recenze na MACZ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.09.08  21:41

Feferonko, ať se stalo co se stalo, tak názor neměním- byla bys nejlepší admin, protože ženy mají zvláštní smysl pro důkladnost, a svoji práci neodfláknou.
    Běda mužům, kterým žena vládne! A to je to, co bychom potřebovali...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.09.08  21:38

Už se stalo, napsal jsem mu. Koukám, že pod diskuse napsal jen 2 příspěvky, jedná se o neaktivního uživatele. Stálo by za to se podívat na IP, skutečně recenze vypadá jako něčí nástroj...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08  21:37

Sice souhlasím,že by se to mělo řešit systémově,ale na druhou stranu,kdyby byl admin hodnocen redakcí líp a nejen pár kačkama na pivko,věnoval by se tomu naplno a IHNED by zasáhl,takže podobní Audiňáci by neměli šanci.To je přesně to,co jsem psala u sebe v diskusi,kde jsem vysvětlovala,proč nevezmu adminování...Redakce by to měla platově ohodnotit mnohem líp,dyť je to práce jako každá jiná a aby se zde podchytilo opravdu vše a včas,nestačí tomu věnovat jen dva dny v týdnu a jen třeba hoďku...Takže asi tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.09.08  21:30

ja ti dekuju, ale fakt si myslim, ze bys (presneji bychom) meli energii venovat nikoli jednotlivym pripadum, ale systemovymu reseni, ktery by tyto excesy eliminoval..

to brzo vypukne zas a znovu, akorat s jinym uzivatelem a u jine recenze. Pokud to ma pokazde za cil rozvirit mistni stojate vody, pak fajn. Ale jinak bych se zameril na to, o cem pisu v predchozim odstavci
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.09.08  21:19

Vážení, teď už mě konečně nechte pracovat, a nepouštěte se do mě pokud se mi opět zvrhnou SZ. Jdu Audince napsat. 100% to není After, s tím si občas napíšu. Být to After, hodnotil by mě více body.
    Tady musíme být spojenci, žádné boje...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.09.08  20:50

ja kuprikladu budu u novyho admina intervenovat, aby uz konecne byl graficky zpracovanej a do praxe uvedenej smajlik s pokrčenými rameny.. uz nekolikrat jsem ho potreboval >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08  20:42

Stačí,žes napsal,že nevíš proč to udělal 8-s Nechápu,že ho starej admin tady nechal.Přitom já a i jiní jsme posílali tip na fake :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 13.09.08  19:54

Jediný co se dá teď dělat je čekat až bude nový admin ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.09.08  19:44

vazne nevim. Ale budu se drzet sve nove zasady.. zadne hodnoceni nekomentovat..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08  19:42

Stále si myslím,že AFTER = AUDIŇÁK.Sakra,kdy už bude novej admin fungovat????? 8-s
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08  19:39

« AUDINKA

Cos jí provedl,té Audince-kovi-děsnej nick pro mužskej rod >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 13.09.08  09:26

« Re: FIA GT

te uz jsem se ptal, nejede
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.09.08  09:09

« Re: FIA GT

ja bohuzel ne-e, ale mam pocit, ze Feferonka jo. Zkus se zeptat tam.. ;-)

• 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 13.09.08  08:45

« FIA GT

Nejedete nekdo zejtra na Masarykac?
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 12.09.08  01:35

« Re: Dobru noc

Adios! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 12.09.08  01:33

350km.... daleko mocmoc.
    A ted jdu opravdu spat! Petrův zdar! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 12.09.08  01:29

Daleko, daleko....
    Predbezne Puchov (SR), uz tam jeden zraz bol (dokonca aj švihak prisel ;-) ), mame tam taky plac, takze tak. Ale este je to v stadiu priprav...
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 12.09.08  01:26

A kde? Nebo se jeste nevi?
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 12.09.08  01:26

No bude sraz KaaTeaMu + kto bude chcet ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…