Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.08 23:07
« Re: AUDINKA
ivo.k
Myslím,že se pleteš.Redakce inkasuje za bannery nekřesťanský peníze(cca 100 až 200tis. za TÝDEN!)a v momentě,kdy na banner někdo klikne,tak z toho platí hostingové firmě nějaké ty poplatky,ale to jsou korunové částky.Tak nějak to je. ;-) Takže pro redakci je důležité denní a měsíční zobrazení stránek,aby mohla nabízet statistiku firmám,potencionálním zákazníkům.A co se týče počtu zobrazení,tak tam se promítáme i my,uživatelé MA a pomáháme tak zvyšovat sledovanost,tj.zobrazení jejich serveru.
Takže,tak špatně finančně se redakce nemá. :-)
Jééé,teď mě nebude mít redakce ráda... >:D -
s-mike (RSKa) 13.09.08 22:17
« Re: sraz
tak to bys zase vyhral Dadanku.. tolik aut se jeste nikdy neseslo.. nebo se pletu?
jak jsem psal, asi nebudete mit nejtepleji, ale prset by nemelo. Tak drzim palce, at se setkani a program podari a at je co nejvic ucastniku. T.j., at mame na Morave co prekonavat!! :yes: :-) -
"-- skrytý --" 13.09.08 22:10
« Re: AUDINKA
porsche ide pod plachtu? :-O a keď už to musí byť nechceš si precvičiť parkovanie radšej so seatom? :-!
admin na plný úväzok?to si asi redakce pochopiteľne nemôže dovoliť, uvedomme si, že ona je platená z reklamy, väčšinou platenej za konkrétny klik, a ruku na srdce kto z vás kliká na reklamu na MA.CZ?ja ju mám napr. blokovanú
skôr by som na vašom mieste navrhoval, aby uživateľ mohol hodnotiť, až v momente, keď má napr. 72 hodín zverejnené auto