Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  21:21

« Re: sraz

inu, zima byla dnes vsude. I ja natahl svetrik. Stejne je to neskutecny, jak se ty rocni doby vystridaji behem jednoho dvou dnu. Zena vcera jeste odpoledne lezela na slunku a opalovala se..
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 14.09.08  21:18

Tak krabicka sa vola Beltronics Vehicle Performance Computer Vector. Meri to veskera zrychleni, pretizeni, brzdny ucinek a po nastaveni mnoha parametru i vykon auta. Jinak skoda ze nesla zmerit motorka, odhadovane zrychleni 3s.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.09.08  21:17

Krabička byla v jednom kole, a švihák byl málo průbojný, ztrnulý zimou. Ale i tak jsem si krásně zajezdil...
    Cayenne má psáno 5,6...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  21:13

a proc jste do Cayenne krabicku nedali? Kolik ma vubec psany zrychleni? A R8, a Mateo? Taky zadna krabicka??
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 14.09.08  21:12

hmmm zajimave nekdy mi to musite pujcit zkusim to na filetce
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  21:12

hmmmm.. tak to je super. To je pak fakt skoro uplne objektivni mereni!! Doufam, ze se Asphalte semtam vyskytuje i na Morave! To by me zajimalo, rad bych to vyzkousel
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.09.08  21:11

Do Cayenne jsme krabičku nedali, ale tak nějak všechny hodnoty odpovídaly papírům.
    Ale s majitelem R8 jsme se shodli, že v případě čelního střetu bychom o sobě ani nevěděli- on by mě podjel... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 14.09.08  21:10

Ta krabička se přilípne na sklo a najde si ji satelit!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  21:08

ale stejne mi to neni jasny.. ta krabicka musi vychazet z udaju tachometru, ne? Takze zmeri ne 0 - 100 ale 0 - 100 na tachometru, coz je o neco min, nez je skutecnost..

zajimaji me samozrejme i dalsi, Cayenne, R8, A5.. co??
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.09.08  21:07

s-miku, zase provokuješ? ;-) >:D
    No to AMG bylo dělo, ale jeho majitel, Sram, mě hodně překvapil, milej kluk, rád jsem ho poznal.
    Nikdy bych nevěřil, že limuzína natrhne prďku R8čce... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 14.09.08  21:05

nemachri jo >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.09.08  21:04

CLS 63 AMG 4,5...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  21:02

jo taak, tak chytra krabicka.. no to mi prave nejak neslo pod fousy, jak to presne merit, pokud clovek ma jen stopky a ne chytrou krabicku..

takze tohleto je jasny. A vysledky? Staci mi jen napsat vsechny, kteri byli pod 4.2s, coz je muj papirovej cas.. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.09.08  20:59

Časy jsou 0-100kmh... Asphalte přivezl takovou chytrou krabičku, která to měřila.... jinak samozřejmě byly na programu sprinty. Sprintovalo se skoro pořád!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  20:57

« sraz

koukal jsem se na prispevky kolem dnesniho srazu a nikde jsem se nedocetl celkovy vysledky.

A taky, co ty casy znamenaji? Zrychleni 0-100? To asi ne, spis nejakej sprint na nejakou vzdalenost? Jakou?

ad Audinka .. no comment..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.09.08  20:52

« Re: AUDINKA

Měli jste pravdu, nick Audinka se vůbec neozval, asi nečte SZ nebo je prostě ignoruje. Každopádně je pěkně trapný, to co udělal...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.08  20:47

« Re: Gratulace

Neni zač ;-)
    Ja to mám v historii iba preto, že som to čítal fakt nedávno. Inak mne sa história maže tuším po deviatich dňoch (a tak je to nastavené aj defaultne) takže to, že ten odkaz mám je čistá náhoda.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  20:43

To bude vono. Ja si to sice taky cetl, ale je to uz dyl a starsi historii mam skrz nejaky preinstalovani NB uz smazanou..

jeste jednou dik. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.08  20:39

odpoveď je veľmi jednoduchá, pár dní dozadu som si tú recenziu čítal a tak som si v mozzile otvoril históriu (Ctrl+H) a našiel tam odkaz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.09.08  20:36

dik za info.. jen mi rekni, jak je to mozny, ze ty ten odkaz na Mustanga muzes odnekud zkopirovat ale ja ho nevidim, kdybych se rozkrajel??!! 8-s 8-s SAKRA!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…