Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  19:30

« Re: Tak

Poustník: 4495: Jestli oni se mu nezapalujou lejtka >:D >:D
    4499: Tak takhle podobně jsem dnes taky ne-jel

Mmch. cos to poslouchal? To bylo rádio? Jestli ne tak řekni co to je ať si rozšířím své jazzové obzory ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.09.08  19:17

Miku, viděl jsi už dnešní deštivé Vídeňské odpoledne? Abysme jen neházeli hrách....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  19:04

ale ja se fakt necilim. Kazdej ma kupu vselijakej problemů a jestli mu to pomohlo se alespon jednoho zbavit, melo to smysl.. >:D spis se bojim, aby me timto tempem nejak nevynuloval. Stykalo by se mi.. >:D >:D

ale dost jiz!!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  19:00

S-mike: To by bylo taky naprd protože by jsme všichni místo průměru 9-10 měli 1-2 >:D >:D Ale tak co se týče vyjedničkování tak se dá požádat redakce o zrušení.....a nejlépe i toho tipa(fakt mi dostal jak argumentoval na můj dotaz, to už je podle mě zjevná hloupost a záměrné dělání neplechy).
    Jenže to chce až bude dořešen admin. Teď nemá smysl se tu čílit.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:52

no jo no, kdyz on taky nekdo ten ohen prizivuje hazenim hrachu na zed, ze..? >:D

stejne by ten Svet byl krasnej, kdyby reseni kazdyho, sebeslozitejsiho a sebebolestivejsiho osobniho problemu, slo vyresit vyjednickovanim nekoho na MACZ.. >:D >:D

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.09.08  18:51

Možná jenom zahořel láskou???????? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  18:46

Poustník: A nejlepší je že furt hoří kabina. Asi nějaký nešikovný kuřák, už vidim jak mu to proplatí >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.09.08  18:40

A k těm objížďkám a k tomu, že prší, na titulní stránce MACZ furt něco hoří!!!! 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.09.08  18:36

mike: jasan tos jako ani nevim jesli bych tam vubec v patek spal vis ale chtel bych jet v ten ctvrtek!jinac ti posilam SZ s cislem a ve ctvrtek se asi domluvime jak to bude vypadat
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:33

ronnyp

jeste si to upresnime pozdeji, jo? Mam to tento tyden trochu zhusteny, ale snad jo. Ale spis ve ctvrtek, patek je zabitej stopro
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:31

v Plzni taky rekonstrukce? Co to? Ze by se blizily volby?? No ty predcasny se blizi urcite!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.09.08  18:31

mike-tak to nevim na tv sem se divla jen na prvni polocas fotbalu!!!no a kdyz bych jel ve ctvrtek co delas dame to pivo???nebo toho slibovanyho myslivca???
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:30

tak jestli ses masochista, zvol patek. To k tomu vsemu, co jsem psal jeste pribude patecni provoz, kdy kdo ma v zadku diru se snazi dostat z Brna na vikend..

fakt to dnes byla hruza, bylo to i v TV..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  18:28

No to ono v Plzni je taky střed města zavřen z důvodu kompletní rekonstrukce.....ale tak je fakt že oproti Brnu je to ještě docela vesnice.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.09.08  18:24

to si snad delas srandu miku ja mam jet do brna ve ctvrtek nebo v patek tak to tam budu pekne klickovat co??? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:23

chobote

v centru Brna je nekolik uzavirek s terminem dokonceni 2011 az 2012 a s precpanejma objizdnejma trasama. Dnes k tomu navic zacal strojirensky veletrh a vyuku zahajily vsechny vysoky skoly. Cili o neprujezdnosti bych dnes mohl pridat svou jednu kapitolu. A k tomu chcije a chcije..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:19

tak to ja jsem krizí v USA oškubanej sportovni fanatik..

ach jo.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  18:19

Lidi nějak začínam mít strach ze zimy. Byl jsem dnes v Plzni a byla absolutně neprůjezdná...nejspíš nějaká kolize a teď se nám setkali 2 auta přímo před chalupou. A to teprv prší. To chci vidět až zasněží......
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.09.08  18:17

>:D >:D No zeptám se ho......ale my jsme spíš ti sportovní fanatici, nám nějaká krize v USA nic moc neřekne, sorry ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  18:14

nemohl by me kamos poslat SZ, kde by me prozradil, kdy skonci hypotecni krize v USA? T.j. kdy ty zatraceny akcie mam zacit nakupovat??? 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…