Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Poustnik 16.09.08 15:41
« Re: pribeh na dobru noc
Jasně Flammer, tímto tě jmenuji pokladníkem!!!! >:D Mika neposlouchej, ten by si dal pro pětník vrtat koleno, jestli nenarazí na ropu!!! >:D
Ivanuška - fuj! Na co to koukáš??? Já čekal nějakou obligátní buchtu na kapotě a ono je to jen blééééééé´!!!!!!! 8-s >:D -
Ivanuska_Matej ( RSka) 16.09.08 12:31
« Re: pribeh na dobru noc
no napadol ma este jeden ked sme uz pri tych americanoch >:D
stretnu sa na Eifellovke American, Francuz, Slovak a cigan.
American zacne vyhadzovat dolare a krici: " my ich mame kvantum, mozem si to dovolit"
francuz vytiahne flasu sampanskeho, zacne striekat a krici : " my ho mame kopu mozem si to dovolit"
ked tu zrazu sa otoci cigan k Slovakovi " hej ty pocuj, nie ze Ta napadne nejaka somarina" -
s-mike (RSKa) 16.09.08 12:24
« Re: pribeh na dobru noc
taky jsem to slysel drive v jemne obmene..
a podobnej: American a Rus v hospode se prou, v ci zemi je dokonalejsi demokracie. American rika: "ja si muzu u Bilyho domu rikat, co chci, i proti prezidentovi!". A Rus: "ja si klidne muzu u Kremelsky zdi čupnout, stahnout kalhoty, a vys.rat se tam!"
Druhej den vystrizlivi a American rika:" hele, ja to vcera prehnal. Ja si tam muzu rikat, co chci, ale policajti me za to seberou.." A Rus:" no, ja to taky trochu prehnal. Vis, ja si tam čupnout muzu a vys.rat se klidne taky, ale kalhoty, víš, ty si ale sundavat nemuzu.." -
Poustnik 16.09.08 12:17
« Re: pribeh na dobru noc
Tak tenhle vtip jsem slyšel naposledy za bolševika, jen hlavní postava byla vrána, která v lese vykřikovala Vyssserrrrem se na práci!!! A zvířátka se k ní postupně přidávala, až přišel myslivec a všechna zvířata až na tu vránu, která uletěla, zastřelil. A poučení bylo stejné, jen to sedělo na tehdejší papaláše. Cha! Jsem si vzpomněl!!! >:D -
Ivanuska_Matej ( RSka) 15.09.08 21:32
« pribeh na dobru noc
ide si tak zajac po lese a vidi ako na konari sedi vevericka.
pyta sa jej zajac: " vevericka co robis?"
vevericka: " ho.vno a Teba do toho nic"
Zajac: " tak aj ja si tu zjem svoju mrkvicku a budem ho.vno robit" a ostane zajac sediet pod veverickou
Casom si tak ide vlk lesom zbada zajaca i pyta sa ho:
"zajac co ty tu robis?!"
zajac: " Hov.no a Teba do toho nic" odveti mu zajacik
i tu nazlosti sa vlk a zozerie drzeho zajaca
ake s toho plynie ponaucenie mile deti??
" kto chce hov.no robit, musi sediet poriadne vysoko" -
s-mike (RSKa) 15.09.08 19:32
« Re: Tak
poustnik
pekne, vsak jsem ti hned poslal rejtynk.. ;-)
to ja kdybych dnes mel v Brne volit, co vzit s sebou do auta za pristroj, kameru bych nechal doma. Zcela by stacil fotak! 8-s
chtel jsem napsat, ze prispevek 4500 je muj a odmenim se nejakou kaloricky vydatnou veceri. Tak nic, jdu si primichat votruby do jogurtu..