Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 16.09.08  16:47

« Re: pribeh na dobru noc

tak uz som plnohodnotny clen tymu KOKO:T
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.09.08  15:41

Jasně Flammer, tímto tě jmenuji pokladníkem!!!! >:D Mika neposlouchej, ten by si dal pro pětník vrtat koleno, jestli nenarazí na ropu!!! >:D
    Ivanuška - fuj! Na co to koukáš??? Já čekal nějakou obligátní buchtu na kapotě a ono je to jen blééééééé´!!!!!!! 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.09.08  14:28

« sexi toyota

detom do 18 rokov nepristupne

[odkaz]

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  14:16

tak z te pokladny rovnou předisponuj nejakou částku na ucet Rib-scanners clubu za zprostredkovani vstupu do ko.kot teamu..

kdyby ti to Poustnik nechtel dovolit, tak sluvko "predisponuj" zamen za "zdefrauduj"
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 16.09.08  14:11

ja som este len polovicne v tyme koko..t takze zatial som len KOT, ale poustniku rozhodol som sa berem tu poziciu pokladnika :D:D:D:D odneska som uz koko..t tym :-! ovsem ked este mas zaujem
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  14:02

jak se liší ko.kot team(Poustnik) a kot team(Flammer)?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.09.08  13:59

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 16.09.08  13:35

Ten, kdo vymyslel práci by jí také měl naučit MASTURBOVAT , aby se sama udělala.

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  13:27

jo, to svyho casu, za bolsevika, se ptali Americana, Rusa a Cecha, jakej maji nazor na fronty na maso..

American: "co je to fronta?"
    Rus:"co je to maso?"
    Cech:"co je to nazor?"
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 16.09.08  12:31

no napadol ma este jeden ked sme uz pri tych americanoch >:D

stretnu sa na Eifellovke American, Francuz, Slovak a cigan.
    American zacne vyhadzovat dolare a krici: " my ich mame kvantum, mozem si to dovolit"
    francuz vytiahne flasu sampanskeho, zacne striekat a krici : " my ho mame kopu mozem si to dovolit"
    ked tu zrazu sa otoci cigan k Slovakovi " hej ty pocuj, nie ze Ta napadne nejaka somarina"
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  12:24

taky jsem to slysel drive v jemne obmene..

a podobnej: American a Rus v hospode se prou, v ci zemi je dokonalejsi demokracie. American rika: "ja si muzu u Bilyho domu rikat, co chci, i proti prezidentovi!". A Rus: "ja si klidne muzu u Kremelsky zdi čupnout, stahnout kalhoty, a vys.rat se tam!"

Druhej den vystrizlivi a American rika:" hele, ja to vcera prehnal. Ja si tam muzu rikat, co chci, ale policajti me za to seberou.." A Rus:" no, ja to taky trochu prehnal. Vis, ja si tam čupnout muzu a vys.rat se klidne taky, ale kalhoty, víš, ty si ale sundavat nemuzu.."
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.09.08  12:17

Tak tenhle vtip jsem slyšel naposledy za bolševika, jen hlavní postava byla vrána, která v lese vykřikovala Vyssserrrrem se na práci!!! A zvířátka se k ní postupně přidávala, až přišel myslivec a všechna zvířata až na tu vránu, která uletěla, zastřelil. A poučení bylo stejné, jen to sedělo na tehdejší papaláše. Cha! Jsem si vzpomněl!!! >:D
  • 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 15.09.08  21:32

« pribeh na dobru noc

ide si tak zajac po lese a vidi ako na konari sedi vevericka.
    pyta sa jej zajac: " vevericka co robis?"
    vevericka: " ho.vno a Teba do toho nic"
    Zajac: " tak aj ja si tu zjem svoju mrkvicku a budem ho.vno robit" a ostane zajac sediet pod veverickou
    Casom si tak ide vlk lesom zbada zajaca i pyta sa ho:
    "zajac co ty tu robis?!"
    zajac: " Hov.no a Teba do toho nic" odveti mu zajacik
    i tu nazlosti sa vlk a zozerie drzeho zajaca

ake s toho plynie ponaucenie mile deti??

" kto chce hov.no robit, musi sediet poriadne vysoko"
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  20:16

« Re: Tak

v tom pripade nemam rad redakci
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.09.08  20:13

Samozřejmě, musí to skončit jednou pro vždy. Hlasování tady bude ještě rok, než si na něj redakce vzpomene... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  20:09

svihak

jsem pro, pokud to bude naposledy a jednou provzdy. A propos, neni dnes uzaverka hlasovani o Adminovi?!

Jinak samozrejme gratuluji k potomkovi.. jak rika muj kamarad. Mne je jedno, co to bude.. hlavne at je to zdravy. Kluk.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.09.08  19:42

To bylo CD funky kompilace, co vyšla v Levných knihách, my to koupili kvůli kapele Vrtule1, ta je tam taky. Ale teď ti neřeknu, jak se to jmenuje....Já se jdu taky věnovat rodině.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.09.08  19:36

Ne, to je v pořádku, s-miku, musíme o tom psát, a jedničkářům to tady prostě a jasně znemožnit...
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 15.09.08  19:35

Tak promiň že dnes kvůli mě máš zdravou, lehkou večeři >:D . No jo, večeře......
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.09.08  19:32

poustnik

pekne, vsak jsem ti hned poslal rejtynk.. ;-)

to ja kdybych dnes mel v Brne volit, co vzit s sebou do auta za pristroj, kameru bych nechal doma. Zcela by stacil fotak! 8-s

chtel jsem napsat, ze prispevek 4500 je muj a odmenim se nejakou kaloricky vydatnou veceri. Tak nic, jdu si primichat votruby do jogurtu..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…