Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:09

« Re: Hodnoceni, recenze

Poustnik

kdybys tu polivku vcas vyfotil a dal do galerie, tak jsem se nemusel namahat s fotkama Turba!!! >:D

Svihak

no dyť to je prave ta Carrera 4S, kterou jsem ti doporucoval! Se spravnejma prednima svetlama :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:04

Teď mi dal do diskuse odkaz Burt, koukni tam. Je to černá 911tka z SK, ale interiér zdá se super. Automat, 4x4, hmmmmm!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  18:04

Tak já tady přispívám horem dolem, jpor vyhlásil soutěž, kdo si tipne, kdy mu opraví auto, Dadánek se vrátil z dovolené, jmurjr bude dneska žrebovat výherce čepiček a on si napíše, že je to nějaké paralyzované! Já jdu vařit polívku!!!!! 8-s :'-( ;-\ :-| :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:01

no v tech tvarech asi fakt neco bude. Jako prvni moje auto, ktery pouzivam prakticky denne, se mi ani po ctyrech letech "neočumělo".. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  17:59

A já se konečně můžu pokochat tvary svého budoucího(?) auta. Díky, že jsi tady! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  17:53

mne se to tu poslednich par dni jevilo jako nejaky paralyzovany, tak at je co řešit, ne? ;-)

ne, tak hlavne, vcera se mi podarilo uplne neuveritelne "trefit" jednu hodinu, kdy mezi dvema destivymi dny vykouklo asi letos naposledy slunicko. Tak jsem rychle neco novyho nafotil a jsem proste a jednoduse zvedavej, jestli se to bude nekomu libit..

pak mam jeste v planu konecne udelat vecerni fotky rozsvicenyho Porsche v jedne velmi atraktivni brnenske lokalite
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  17:47

« Hodnoceni, recenze

Ahoj Miku. Diky, ze jsi me sesadil ( to myslim vazne ):-). Mimochodem super fotka ta titulni. Jsem rad, ze nemusim byt nahore, at maji prostor jini :-) a s kvalitou tvych fotek je to opravneny. Nakonec jsi se rozhodl zverejnit recenzi, co te presvedcilo?
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.09.08  17:46

« zveřejnění

Jak si to teda představuješ jako??? Zveřejnit recenzi s novou fotkou na které kus auta chybí. Hmm.?? Pěkně skryj a utíkej vyfotit na novo >:D vtip ;-) Pěkná fotka, akorát škoda že chybí kus čumáku :-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  17:46

« Huš huš!

Co tu dělá to šedivé vousaté auto?????? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.09.08  22:28

« Re: sexi toyota

No co,co,si to popletl s maminou >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.09.08  22:27

« Re: pribeh na dobru noc

Dobrou, taky jdu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  22:26

jj. Ty uvozovky jsou velmi na místě.. ;-)

dobrou panove!!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.09.08  22:21

:-) "nové" auto? No těšíme se.....
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  22:17

Petic

vrati se jiste na nejakej sraz..!

Ted koukam, ze jsou na prvnich trech mistech tri auta s celkovou zamkou 10.. nemuzu si pomoct, ale prijde mi to takove nejake divne. Tesne pred spanim se dopustim kacirske myslenky. Jestli ono by to nechtelo do toho hodnoceni u nekterych aut kapičku kultivované Afterizace >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  22:12

tak, ja jsem to zverejneni spojil jen s volbou admina, cili, cas se naplnil..

jj, ted Ibiza a pozdeji se snad uz konecne dokopu k recenzi jeste jednoho auta, ktery ted slouzi v garazi pavoukum za ukryt.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.08  22:06

Hmm... to je škoda, že cúva späť, ale tiež je škoda, že auto ako Turbo vypadlo z top 10... no čo už, stáva sa :-(
    Dúfam, že nadíde ešte čas kedy sa turbo vráti. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.09.08  22:02

couváš? Kde pak budeme diskutovat? Ibiza? :-| :-( ....nebo Ibiza? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  22:00

to u me asi nehrozi. Ja se řídím příkladem z citátu z "Marecku podejte mi pero", kde mistr Kroupa napomina Hujera, kterej chodi do prace pres točnu pro lokomotivy..:"Hujere, u nas se chodi do prace hned na prvni pokus..!"

Spis by me zajimalo, kdy konci volba admina.. pondeli, utery?? Posilal jsem dotaz, odpoved samozrejme zadna.. zitra s Porschem couvam do garaze..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.09.08  21:50

s-miku, koukám, že asi budeš taky muset znovu nahrát svoji recenzi... Je to teď asi nová móda... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.09.08  20:20

ano, jiz delsi dobu kulham na obe nohy, ale bohuzel ropa nikde. Cast z Vasich prispevku tudiz zivotne potrebuji..!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…