Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 24.09.08 18:04
« Re: Hodnoceni, recenze
Tak já tady přispívám horem dolem, jpor vyhlásil soutěž, kdo si tipne, kdy mu opraví auto, Dadánek se vrátil z dovolené, jmurjr bude dneska žrebovat výherce čepiček a on si napíše, že je to nějaké paralyzované! Já jdu vařit polívku!!!!! 8-s :'-( ;-\ :-| :-) >:D -
s-mike (RSKa) 24.09.08 17:53
« Re: Hodnoceni, recenze
mne se to tu poslednich par dni jevilo jako nejaky paralyzovany, tak at je co řešit, ne? ;-)
ne, tak hlavne, vcera se mi podarilo uplne neuveritelne "trefit" jednu hodinu, kdy mezi dvema destivymi dny vykouklo asi letos naposledy slunicko. Tak jsem rychle neco novyho nafotil a jsem proste a jednoduse zvedavej, jestli se to bude nekomu libit..
pak mam jeste v planu konecne udelat vecerni fotky rozsvicenyho Porsche v jedne velmi atraktivni brnenske lokalite -
"-- skrytý --" 24.09.08 17:47
« Hodnoceni, recenze
Ahoj Miku. Diky, ze jsi me sesadil ( to myslim vazne ):-). Mimochodem super fotka ta titulni. Jsem rad, ze nemusim byt nahore, at maji prostor jini :-) a s kvalitou tvych fotek je to opravneny. Nakonec jsi se rozhodl zverejnit recenzi, co te presvedcilo? -
s-mike (RSKa) 16.09.08 22:17
« Re: pribeh na dobru noc
Petic
vrati se jiste na nejakej sraz..!
Ted koukam, ze jsou na prvnich trech mistech tri auta s celkovou zamkou 10.. nemuzu si pomoct, ale prijde mi to takove nejake divne. Tesne pred spanim se dopustim kacirske myslenky. Jestli ono by to nechtelo do toho hodnoceni u nekterych aut kapičku kultivované Afterizace >:D >:D -
s-mike (RSKa) 16.09.08 22:00
« Re: pribeh na dobru noc
to u me asi nehrozi. Ja se řídím příkladem z citátu z "Marecku podejte mi pero", kde mistr Kroupa napomina Hujera, kterej chodi do prace pres točnu pro lokomotivy..:"Hujere, u nas se chodi do prace hned na prvni pokus..!"
Spis by me zajimalo, kdy konci volba admina.. pondeli, utery?? Posilal jsem dotaz, odpoved samozrejme zadna.. zitra s Porschem couvam do garaze..

kdybys tu polivku vcas vyfotil a dal do galerie, tak jsem se nemusel namahat s fotkama Turba!!! >:D
Svihak
no dyť to je prave ta Carrera 4S, kterou jsem ti doporucoval! Se spravnejma prednima svetlama :yes: