Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 24.09.08 22:01
« Re: Hodnoceni, recenze
cau Ondro
ja bych to radsi nijak casove nevymezoval.. ted jsem mel pocit, ze bych tady auto chtel mit, v jiny situaci to muze bejt naopak.. kazdopadne uz to ale neni a nebude zadna reakce na něčí popud. Bude to jen o tom, jak to sam budu citit.
A jinak to je Vankovka, mam to i v popisu u ostatnich fotek v galerii. :-) Doufam, ze se mas fajn a ze prechod z prazdnin na skolni povinnosti probehl hladce!
Mej se fajn, je deset, tak utikam do pelechu. Dobrou!! -
Dylan McKay 24.09.08 18:57
Já jsem si takhle rozbil mobil. Sedl jsem do Smartu své kamarádky, mobil si položil vedle na sedačku. Odpálil jsem to, a přeřadil... Ano, místo spojky, která tam není jsem zahamtnul brzdu. Mobil vletěl do přístrojovky, a úplně se rozlít, taková to byla prda!
Pak jsem jel až Muranem, a od té doby už ani chybička... -
s-mike (RSKa) 24.09.08 18:53
tak to ja jsem na tom opacne. Kdyz jsem jel se svym prvnim a zatim i poslednim autem s automatem na uplne prvni jizdu a vzal kamose Frantiska na predvadeci svezeni, v jednu chvili jsem se zapomnel a seslapl spojku. Presneji to misto, kde v "normalnim" aute spojka je.. pak mi Frantisek musel vysvetlovat, proc tak vašnivě libal predni sklo.. -
s-mike (RSKa) 24.09.08 18:19
to je skoda, zes to nechtel cca pred pul rokem. Znamej prodaval Carreru4, rok 2004, prvni majitel, najeto 45.000, nakup a servis Porsche Praha, bezovej interier. Chvili to inzerovali za 1.500.000, pak ale potreboval prachy rychle a slo to za 1.000.000!!! -
Poustnik 24.09.08 18:19
Já polívky nefotím, jedině Polívky. Tak je dobře, žes ten křáp zase hodil na první místo. >:D Jak jsou tam ty stíny drátů, tak mě hned napadla fotka někde u věznice s ostnatým drátem. Mohla by mít popisku třeba ODSOUZEN K RYCHLOSTI. :-)
Šviháku, ty máš rád tenhle odstín interiéru??? Ty v tom nechceš vozit děti, že jo?????? 8-s >:D

dik :yes: