Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 25.09.08  09:05

« Re: fotky

no dik za snad az prilis lichotivy hodnoceni.. ale hlavne, to mam pak o motivaci do dalsiho "tvoření" postarano.

dik :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  22:48

« fotky

vsechno mas suer kara luxusni ale nektery ty fotky mi berou dech vazne huste fotky!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  22:01

« Re: Hodnoceni, recenze

cau Ondro

ja bych to radsi nijak casove nevymezoval.. ted jsem mel pocit, ze bych tady auto chtel mit, v jiny situaci to muze bejt naopak.. kazdopadne uz to ale neni a nebude zadna reakce na něčí popud. Bude to jen o tom, jak to sam budu citit.

A jinak to je Vankovka, mam to i v popisu u ostatnich fotek v galerii. :-) Doufam, ze se mas fajn a ze prechod z prazdnin na skolni povinnosti probehl hladce!

Mej se fajn, je deset, tak utikam do pelechu. Dobrou!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  21:53

zdravíčko šéfíku :-) už na trvalo? jo a ty poslední fotky - Vaňkovka vrchní parkoviště?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:57

Já jsem si takhle rozbil mobil. Sedl jsem do Smartu své kamarádky, mobil si položil vedle na sedačku. Odpálil jsem to, a přeřadil... Ano, místo spojky, která tam není jsem zahamtnul brzdu. Mobil vletěl do přístrojovky, a úplně se rozlít, taková to byla prda!
    Pak jsem jel až Muranem, a od té doby už ani chybička...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:53

tak to ja jsem na tom opacne. Kdyz jsem jel se svym prvnim a zatim i poslednim autem s automatem na uplne prvni jizdu a vzal kamose Frantiska na predvadeci svezeni, v jednu chvili jsem se zapomnel a seslapl spojku. Presneji to misto, kde v "normalnim" aute spojka je.. pak mi Frantisek musel vysvetlovat, proc tak vašnivě libal predni sklo..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:46

Jejda, tak to bych oddělal! Kluci už mi nechtějí půjčovat MOJE dodávky, že prý mají spojku! Co je to spojka? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:42

coz o to, editovani by mi az tak nevadilo. Horsi by bylo, kdybys mi s nim odjel.. ale ja ho mam nastesti v manualu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:40

To je tím, že jsi tu dlouho nebyl, a já nahoře vidím Porsche...
    Nějak jsem se tu zapoměl. Ještě že jsem ti to auto nechtěl editovat... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  18:34

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:33

jen si posluz, ja jsem liberál.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:29

Aha, Poustniku! Omluva! Nevšiml jsem si, že jsem já u s-mika v diskusi! >:D To já toho mám moc!
    S-miku, sebral jsem ti diskusi, promiň! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:27

Dadánku, to je třeba momentální haluz, ale po těch autech koukám leta letoucí, a teď bych si ho mohl konečně pořídit. Velké auto bude mít žena, Honda nemá zadní dveře, tak půjde taky pryč...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:24

Ono se něco naskytne. V sobotu jedu za Kanaďanem, od kterého mám Cayenne. Plánovali jsme nějaký ten dovoz aut, tak tu myšlenku trochu oživíme. Možná by to skočilo i na 997... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 24.09.08  18:24

Teda, co to tady čtu! švihák chce plížáka! Já myslel že chceš co největší a nejbezpečnější auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:22

Poustnik

to mi pripomina, jak chtel B. Polivka nekdy kratce po revoluci v te prvni vlne restituci zpatky vsechny benzinovy pumpy British Petroleum.. Rikal: "vsak BP, to je Bolek Polívka, tak co!?"
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:22

Tenhle příspěvek byl asi pod recenzi s-mika, Poustniku, jsi rozlítaný, máš toho hodně... ;-)
    Pro děti chci velké auto s černou kůží. A já bych nejraději jednomístné auto, abych nikoho nemusel vozit... ;-) Konečně!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.09.08  18:19

to je skoda, zes to nechtel cca pred pul rokem. Znamej prodaval Carreru4, rok 2004, prvni majitel, najeto 45.000, nakup a servis Porsche Praha, bezovej interier. Chvili to inzerovali za 1.500.000, pak ale potreboval prachy rychle a slo to za 1.000.000!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  18:19

Já polívky nefotím, jedině Polívky. Tak je dobře, žes ten křáp zase hodil na první místo. >:D Jak jsou tam ty stíny drátů, tak mě hned napadla fotka někde u věznice s ostnatým drátem. Mohla by mít popisku třeba ODSOUZEN K RYCHLOSTI. :-)
    Šviháku, ty máš rád tenhle odstín interiéru??? Ty v tom nechceš vozit děti, že jo?????? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.08  18:14

Akorát je předražená. Ale po něčem takovým půjdu. Určitě se do té doby objeví. Já mám rád takovou barvu interiéru...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…