Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  12:32

« Re: Co myslíš, Miku? Kolik kol potřebuješ,

Moc jim to nejde, tomu se říká přerušovaná soulož >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  12:30

Jo....nuda s nimi není. A oni mají taky pěkné zábavy![odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  12:13

Dobrou chut, ale to se taky neda jist furt ty cinani... Ja jsem myvala videl na Miami a prisel mi teda dost plachej a nespolecenskej >:D Jinak nuda s nim asi nebude [odkaz] Prosmejdi vsechno co vidi a videl jsem i nejaky video jak totalne rozebral a sezral sadrokarton kolem kuchynske linky a udelal si tam doupe ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  12:06

Tak dneska jsem si nachystal zajímavou směsici k obědu!!! Zbytek pečeného kuřete z úterý, na to jsem plácnul trochu kečupu a k tomu včerejší polívku co dům dal. Celé to zakusuji chlebem s játrovou paštikou a zapíjím colou-light. dobrou chuť! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.09.08  12:00

tak nic, zadnej myval.. ja uz jsem sedivej dost i bez medvidku..

me ti u nekterejch tech funny videí pripada, ze to neni prirozeny, ze jsou nahrany. U tohoto si taky nejsem nejak moc jistej. Ale je to taky mozna tim, ze jsem starej skeptik. Starej teda urcite..

Jestli se chystas na obed, preji dobrou chut. Ja se jdu odmenit gyrosem s nudlema od naseho lokalniho cinana. Toho tak mit doma!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  11:53

Já jsem o medvídcích mývalech taky jenom četl...ale je to hrozně aktivní zvíře a umí plavat, lézt na stromy, má šikovné pracky a je nejaktivnější po setmění a před svítáním. Takže když si to sečteš a máš ho doma jako miláčka, tak z něho asi fakt zešedivíš. Já jel tehdy s dcerou a nechtěl jsem být vrahem, ale jak píeu v recenzi, pak jsem se zařekl, že už se nevyhýbám a pak se mi už klidili z cesty, protože se to rozkřiklo. Já je za ty 4,5 roku viděl na živo jen dvakrát, ale přejetých u silnice jsem viděl aspoň padesát. Jo a z jiného soudku....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.09.08  11:47

tak to ja jsem neuspesne vyhybal divokymu praseti a auto pak vypadalo zhruba tak, jako Funny car of Russian street.. presneji Tragical Octavia of Prague-Brno highway..

ale to te slechti, zes bral ohled na to mile zviratko. Fakt. Vzal sis ho pak aspon domu? Ze by mi uz konecne nekdo dal kvalifikovanou odpoved na otazku, jestli se clovek doma s medvidkm myvalem opravdu nenudi, jak doporucoval Pepin v Postrizinach..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  11:41

Tak to máš daleko divočejší zážitky než já! Já se můžu pochlubit jen tím, že jsem s Hondou Odyssey nabral sousedovi kůl v plotě, když jsem se vyh´bal medvídkovi mývalovi! :-) A co tohle? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.09.08  11:32

to je na tom stáří bezva, ze je vzdycky k danymu tematu co rict, casto i z vlastni zkusenosti. Primo v Brne jsem potkal skodovku 105ku, ktera jela presne takto, cili si hrala na tříkolku.. akorat to bylo leve zadni kolo, ktere ji opustilo a vzhledem k tomu, ze motor je vzadu, to auto jelo jen po dvou kolech (PP zvednute), vzadu škrtalo po brzdovym bubnu a jiskrilo, jak kdyz v Rusku vypousti vysokou pec Pavka Korčagin..

mne se stalo to, ze v rychlosti kolem 200 jsem citil, ze na me Sierre neni neco v richtiku.. rizeni se klepalo. Radsi jsem zastavil a sel obhlidnout auto, nu a LP kolo bylo uchyceno na poslednim sroubu, presneji na poslednim zavitu toho sroubu.. a do tretice to samy na S110R - tam se mi ale na plechovym disku vylomil na zadnim kole stred.. asi proto, ze jsem mel kola vytunena podlozkami (ale jen pod srouby, ne na cele plose disku..)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  11:20

« Co myslíš, Miku? Kolik kol potřebuješ,

aby ses udržel na silnici??? >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 25.09.08  19:00

« Re: par detailu...

ahoj jedes 5.rijna do Mostu?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.08  18:46

Tak v tomto případě s tebou souhlasím! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 25.09.08  18:14

je nevim, jestli se muj postoj da oznacit jako ohrnovani nosu. Jsem liberal, kazdej ma pravo si utratit svoje penize zpusobem, jakym uzna za vhodne. Jediny, co nahlas rikam je, ze pokud chci opravdovy Porsche, mela by to bejt 911ka. Argumenty druhu, ze 996 uz neni klasika, protoze neni vzduchem chlazena, nepovazuju za relevantni. Navic se tito lide dostavaji se svym nazorem do podezreni, ze delaji z nouze ctnost, t.j. ze na novejsi auto nemaji. Ale ani jim jejich nazor neberu..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.08  17:58

U Mercedesu jsme si taky dávno zvykli, že vyrábí kombíky... :-!

Pro mě je směrodatný názor výrobce, a ne pár jedinců...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.08  17:46

pánové nehádejte se na toto téma, bylo to tady už mockrát...a stejně nikdy nic nevyřešilo.. má to znak na kapotě? Má! je to kupé? není!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.08  16:45

s-miku, to je ale zaujatost... Porsche není jen 911tka! Automobilka nemůže vyrábět jediný model. Až budu mít 911tku, rozhodně nebudu ohrnovat nos nad ostatními Porsche... :-!

Podle zapřísáhlých maniaků není Porsche ani 996!

A pozor, existenční argument lze snadno dokázat, Porsche bylo vážně na pokraji krachu...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 25.09.08  11:10

« Re: fotky

Svihaku, vezmu ucast na jakekoli party, krome te Afterovy >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 25.09.08  11:09

tomasheq

hned v uvodu bych rad opustil (nebo nenačínal) debatu o jinych, nez 911-kovych typech Porsche. Ten argument o existencnich potizich kupodivu vzdy vytahnou prave majitele tech ostatnich typu. Ja jim to nemam za zly. Ale je to nekonstruktivni debata, kdy si jedna i druha strana nema jak fakticky dokazat, ze ma pravdu. Jedinym argumentem je "kdyby", ale na to se nehraje. Moje tvrzeni je muj subjektivni nazor. Ale uz jsme to tady resili mockrat, tak to nechme plavat.. ;-)

ad. Porsche a Skodovky a tebou zminovanych 38kW.. asi jsi videl to moje retro video, ze? Vzdycky, kdyz jsem mel jeste embecko, a hooodne jsem privrel oci a jeste vic popustil uzdu svym predstavam, jsem v čumáku té tisicovky videl čumák 911ky. Takze emocionalne-designovy spojeni skoda - porsche (a dnes uz dokonce i vlastnicky - propojenim vedeni VW-Porche) v sobe mam i ja.

Pokud jde o kone, nejdriv jsem chtel napsat, ze mnou trýznena skodovka mela opravdu jen 38 a ze ti zbyvajici do vykonu 38kW holt odcvalali. Ale skutecnost je takova, ze jsem asi udelal chybicku nebo jsem chtel pro zvyseni dramaticnosti videa, kde je s narustem letopoctu videt narust vykonu aut, vychazet z co nejnizsich hodnot.. ;-)

laskavy divak jiste promine
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.08  10:42

« Re: fotky

A po motivačním tvoření to chce nějakou after party: [odkaz] ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.08  10:39

« par detailu...

miluju porsche a skodovky....takze si neodpustim neokomentovat tvoji vetu ze neuznavas ostatni porschata....vem si ze ty "ostatni" porschata vytahla firmu vzdycky z existencnich potizi....kdyby nebyly typy jako 924 nebo ted cayenne tak se v tvy 911 nevozis;-)
    a za druhy:tisicovka nema 38 koni ale 38kW >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…