Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 26.09.08 19:49
« Zdravím
Prídem po týždni späť a čo nevidím? Moje prianie sa naplnilo :-P Tak sa mi to páči, keď je turbo na svojom mieste :-)
Zhodou okolností som dnes videl krásnu 996 Gemballa.. ten zvuk bol nehorázny. Pri ekonomickej na dolnozemskej (pre tých čo to poznajú) šiel tak 100 a ešte stále mu to jaksi prešmykovalo >:D to auto má sily za 5 :-) -
s-mike (RSKa) 26.09.08 13:29
poustnik
vse na Svete ma svoje misto, definovane v prostoru a casu.. ten racek, ci co to bylo, se ocitl v tom pro nej nejnevhodnejsim casoprostorovem bodu o velikosti golfoveho micku.. co proti tomu je snizene hodnoceni na MACZ.. to by si mel kazdej uvedomit, nez nad tim zacne lamentovat!! >:D
Dave
klokani prej umi boxovat. Pokud bych potkal tohoto klokana, overil bych si to -
Poustnik 26.09.08 13:00
« Re: Co myslíš, Miku? Kolik kol potřebuješ,
Oběd jsem přežil....i když nechval dne před večerem.... >:D No ti mývali na střeše....Nic jsi neslyšel o masáži zad???? Mývalí rodinky v USA občas nakukují do pokojů, kde neustále běží puštěná televize a tam tu ulevující masáž shlédli! Jsou to učenlivá zvířátka, tak si ji navzájem poskytnou! A co tohle??? Dostal jsem ještě chuť na smaženého racka nebo holuba....[odkaz] -
s-mike (RSKa) 26.09.08 12:55
« Re: Co myslíš, Miku? Kolik kol potřebuješ,
s tou vodkou je to pekne, romanticke, uvolněné.. libi se mi to. Ale to predchozi video s myvaly na strese? Tomu věru nerozumim.. to ho nejak umejva zezadu? Nebo co? Pokud Poustnik prezije jeho zajimavy eintopf, muze mi to vysvetlit..?

soom za... :-) kedy kde?