Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 28.09.08 20:22
« Re: k aktuálnym problémom sveta
skdd
tak se domluv s nekym, kdo v Brne bydli na stud. kolejich. A je to, ne?
ronnyp
jasne, at je nas co nejvic. Vzdyt to zacal domlouvat uz pred delsi dobou Ricardo, tak co je v tom novyho?
Poustnik
mas pekny kolo. Idealni, pro daný stav řidičských schopnosti, resp. moznosti.. >:D -
borovička pivo ako je tu živo 28.09.08 20:02
mne je jedno, kto je členom, hlavne že ja som predseda :-) Ono tieto sacie komandá prešli svojim vývojom a to by bolo na dlho.
Ale principiálne mi je jedno kto sa pridá, z vlastnej skúsenosti viem, že do brna ísť na pár hodín a potom domov je strašná somarina. Verím, že za tie tri roky čo tam nechodím na weekendy sa "materiál" stále z brna nestratil. -
borovička pivo ako je tu živo 28.09.08 19:56
ospravedlňujem sa týmto súdruhovi allmightymu adminovičovi, že som si nevšimol jeho otázku. Na svoju obranu udávam, že som šiel v TLC 3 hodiny v kuse z tatier do BA, =v absolútnom svetovom rekorde pre dieselové auto - a tým pádom som drobne zdebilnel.
K ďalej uvedenému dodávam, že som v Brne relatívne často ale väčšinou iba nízko prelietavam smerom k znojmu, preto navrhujem trestné ťaženie SSK (slovenského sacieho komanda) na brno za účelom pokleslej zábavy v legedami opradenej zelenej kočke.
-
borovička pivo ako je tu živo 28.09.08 18:51
2ricardo. prežil ale LTT
Inak bol som v Tatrách a nie v Šatově, aj keď som pil tamojšiu produkciu. Keď som to viezol zo Šatova tak som mal wineback namiesto outbacku, ani by som neveril, že sa tam vôjde 300 fliaš vína úplne v pohode :-)