Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 29.09.08  10:10

« Re: majku

ble ble ble ... ano predpokladam ze hovori o tej ....

ja som nakoniec vcera skoncil analyzu v Bastile :-! a potom v Modricich
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.09.08  10:07

« Re: Hmmmmm...rudá série je dobrá!

Zrovna jsem chtěl taky napsat- velice atraktivní! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.09.08  09:59

« Hmmmmm...rudá série je dobrá!

Kompozičně nejčistší je asi ta třetí, i když malinko by se jí dalo vytknout vycentrování, ale to je už opravdu puntičkaření....a nejzajímavější je asi šestá. Fotil jsi to všechno ze stativu? Jak dlouhou expozici?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  08:43

Ronnyp

to mluvis o te akci, jak ji nekteri z vas zakoncili, ač obleceni, koupelí v bazenku v two faces??! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  22:38

« Re: Re: ...

Halelujááááá!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 28.09.08  22:37

amen :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  22:25

Já vždycky odolám, já mám doma tři nejlepší ženy pod sluncem....ale ať se mládí vydovádí..... :-)
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 28.09.08  22:21

celý problém toho podniku je ten, že skoro všetky sú pekné, resp. nemusia sa Ti páčiť všetky, pretože určite tam bude Tvôj typ, teda z viacej exemplárov tvôjho typu = určite si vyberieš
    No a potom sa stačí iba spýtať katóraja dévočka sivodnja rabótajet i katóraja net a máš vymalované.
    A pokiaľ nevieš odolať tak tam ani nechoď, tam minieš kvantá rubľov raketovou rýchlosťou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  22:17

« Re: ...

Tak takové odkay jen po 22.té hodině, měls to jen tak tak! No.....Kira ta třetí fotografie není vůbec špatná..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  22:06

« Re: k aktuálnym problémom sveta

Vzhůru do postele nechat si zdát nesmlouvavé bitvy.....já si jdu pustit první díl nemocnice na kraji města třetí řada za 19 Kč po internetu.....cha cha! Jó, je to tak! :-)
  • 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 28.09.08  22:05

« ...

pre všetkých fanúšikov ruského jazyka si dovoľujem uviesť moju obľúbenú školu: [odkaz]
    extra rýchle kurzy sú tiež v ponuke. :-)
    Pravidelný návštevníci tohto mesta so zlatými zubami vedia svoje
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 28.09.08  22:04

tak jako my sme byli s matejem i s ricardem a tys chybel ses na nas vykvakl ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.09.08  22:03

presne, jak u nas v salovym fotbale kazdej patek.. taky nesmlouvava bitva cervenejch proti modrejm

hoj
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  22:00

No tak to já měl ruštinu vždycky za tři, jen na vejšce za dvě. A jen ji pozvolna zapomínám a zapomínám...naposledy jsem si ji oživil v Gruzii v r. 1997 a od té doby zase nic.....takže....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.09.08  21:56

ja jsem dokonce vitez olympiady v ruskem jazyce mezi strednimi skolami v roce 1984!! Vyjimecne si nedelam srandu. A dodnes si pamatuju perly typ šarikopodšípnikovyj zavód (závod kuličkovych lozisek) nebo elektríčeskyj utjůg (žehlička) >:D

trochu mi to pripomina peknej vtip, kterej ti dam na dobrou noc. Chlap, kterej strasne kokta, se odhodla absolvovat dvoumesicni kurs v logopedicke poradne. Po skonceni prijde do spolecnosti svych pratel, ukloni se a plynně rika:" tristatriatricet stribrnych strikacek prestriklo tristatriatricet stribrnych strech!" Nejlepsi kamarad k nemu bezi a rika mu:" to je naprosto uzasny, ja ti gratuluju, to znelo vyborne!" A ten prvni mu na to odpovi:" nnnooo joo, aaaale mmmmmaállokkkdy nnnnnnnnaa ttto přřřříííííjddde řřřřeč!"

a tak je to i s mymi znalostmi rustiny! ;-)

dobrou!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  21:47

No dobře, to jsem vás jen zkoušel....nejdrsnější podmínka RS je vydržet tohle video.....[odkaz] ty taky trochu umíš rusky a serfuješ po You Troubě, ne???? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.09.08  21:45

s ohledem na zamereni naseho klubu mame velkou spotrebu divcich a pecenych zeber. Tak nas v tomto smeru musis z vlastnich zdroju saturovat. Ale jsme libera-love, muzes si zvolit typ.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.09.08  21:41

ten vypada, ze vymenil motor za vodku, nebo co..?! Prosim te, kde to beres, ty viděá zo sojůzu??

mimochodem, RS podminky jsi teda netrefil..
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 28.09.08  21:39

a tie podmienky sú?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.09.08  21:37

Jasně.....RS podmínky jsou jednoduché...vydržet štulec do vypečeného žebra a pohled na tohle video....[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…