Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
borovička pivo ako je tu živo 28.09.08 22:21
« Re: Re: ...
celý problém toho podniku je ten, že skoro všetky sú pekné, resp. nemusia sa Ti páčiť všetky, pretože určite tam bude Tvôj typ, teda z viacej exemplárov tvôjho typu = určite si vyberieš
No a potom sa stačí iba spýtať katóraja dévočka sivodnja rabótajet i katóraja net a máš vymalované.
A pokiaľ nevieš odolať tak tam ani nechoď, tam minieš kvantá rubľov raketovou rýchlosťou :-)
s-mike (RSKa) 28.09.08 21:56
« Re: k aktuálnym problémom sveta
ja jsem dokonce vitez olympiady v ruskem jazyce mezi strednimi skolami v roce 1984!! Vyjimecne si nedelam srandu. A dodnes si pamatuju perly typ šarikopodšípnikovyj zavód (závod kuličkovych lozisek) nebo elektríčeskyj utjůg (žehlička) >:D
trochu mi to pripomina peknej vtip, kterej ti dam na dobrou noc. Chlap, kterej strasne kokta, se odhodla absolvovat dvoumesicni kurs v logopedicke poradne. Po skonceni prijde do spolecnosti svych pratel, ukloni se a plynně rika:" tristatriatricet stribrnych strikacek prestriklo tristatriatricet stribrnych strech!" Nejlepsi kamarad k nemu bezi a rika mu:" to je naprosto uzasny, ja ti gratuluju, to znelo vyborne!" A ten prvni mu na to odpovi:" nnnooo joo, aaaale mmmmmaállokkkdy nnnnnnnnaa ttto přřřříííííjddde řřřřeč!"
a tak je to i s mymi znalostmi rustiny! ;-)
dobrou!

ja som nakoniec vcera skoncil analyzu v Bastile :-! a potom v Modricich