Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.09.08  19:06

« vsem michalum na ma.cz vse nej ;-) :yes:

aha tak to promin to sem nevedel....samozrejme i tobe vse nej ;-) :yes: jak jsem napsal vsem michalum na ma.cz vse nej ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 29.09.08  18:22

« Re: Michal

inac aj ja som michal ale to ste asi pochopili >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.09.08  18:16

taky preji jak tobe majku,tak tobe mikosi tak vsetkym Michalum na ma.cz ;-) ;-) ;-) :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 29.09.08  18:14

« Re: majku

jo jo mel sem tuto akci na mysli!!!a kdy teda vyrazime aj s tebou???co takhle dnes jedno zdravotni???
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  18:13

jasne ze se pripojuji!! Xvatku preju vam kluci, vsem dalsim Michalum a snad i sam sobe.. >:D >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.08  18:10

Čujo: Díky Ti. :yes:

Miku i tobě vše nej svátku.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 29.09.08  18:09

« Michal

aj tebe prajem Všetko najlepšie :yes: a vlastne Všetko naj všetkým Michalom na MACZ :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  15:10

« Re: BORN TO GRILL

z nasich stanov vyplyva, ze my z naseho liberalniho klubu podporujeme obe varianty.. t.j. BORN TO GRIL (RIBS) stejne jako BORN TO GIRL (RIBS).

Zaroven jsme se usnesli, ze tezkopadnou deklaraci nasi myslenkove linie (ci doktríny), a sice rib-liberalitu, budeme napriste pro jednoduchost oznacovat jako riberalitu!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  14:56

« Re: Hmmmmm...rudá série je dobrá!

Poust-nick

uz delsi dobu jsem mel hotovou svou dalsi Photoshopovou metamorfózu. Do dalsi sve oblibene postavy, a to prave do mjr. Zemana. Ale rikal jsem si, ze to preci jen na tento web nepatri a ze by to spousta mladsich kluku ani nemusela znat.. Nu, ale ted jsi mi nahral na smeč. Koukni do dolni poloviny galerie Seatu Ibiza.. >:D

mimochodem, Studna a Mimikry byly nase nejoblibenejsi a tim padem nejcitovanejsi dily!! "Otec byl po ranu neklidny, divne se kyval.."
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.09.08  11:29

« BORN TO GRILL

Někdo si právě založil nick Zrozen pro grilování, ale já to četl BORN TO GIRL, zrozen pro ženu.....to se mi líbilo víc! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.09.08  11:22

Uf! Chapi! Co to sem píšete??? >:D 8-s Hned se mi vybaví Major Zeman, díl Studna....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.09.08  11:03

Tak to já mám příběhy 2.
    Obec Kryry- lidi z obce měli závažné střevní a žaludeční potíže, až po nějakém čase se zjistilo, že pijí vodu která teče od kopce na kterém je hřbitov...
    Jedna rodina trpěla neskutečnými zdravotními problémy, dokud jim ze studny nevyndali asi 2 měsíce zavražděnou ženu...

To raději vyvařeného netopýra, co? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  10:57

k tomu mam, jako obvykle, prihodu. Máti na sklonku kariery delala na referatu bezpecnostni prace. Jednou se dostali kamsi na dedinu, kde meli lidi na zahrade studnu. Par let predtim nahlasili pohresovani dedecka. Pri cisteni studny nasli pak v bahne jeho kostru.. pointa se dala celkem predpokladat. Ale rikam to skrz neco jinyho. Mati rikala, ze tam pak prislusnici rodiny diskutovali svoje drive nezname zdravotni problemy z poslednich let. Mátin kolega to glosoval lakonicky "cemu se divěj, kdyz vypili dědka?"
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.09.08  10:55

Kafe z netopéjra by mi asi moc nevadilo, hovězí vývar mám rád....ale nechápu, proč nezjistili tu vzteklinu???? Převařená krev už neobsahuje jasnou informaci? No... vlastně on nebyl převařenej, jen spařenej.... >:D
    A miku...přezbrojovat nebudu, na informační fotky pro macz to stačí a ambici vystavovat někde své fotografické umění nemám. Kdyby mi nějaký mecenáš řekl, že touží po mých fotogafiích a má pro mě 100 000 na ruku, to by byla jiná..... :-)...ale zrovna se nikdo takový v mé blízkosti nepotuluje a naše baráky stačí spolknout všechno co vyděláme, joj! Že nejsem indián s jedním teepee! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.09.08  10:46

Chlapi, nedáte si někdo kafe?: [odkaz]
    Výborné pro noční vidění a orientaci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  10:46

tak to, s cim jsem fotil, taky neni nejakej vykrik techniky.. digi zrcadlofka to neni.. a da se to dnes sehnat za nejakejch 7 tisic. Mel bys prezbrojit, jestli te to bavi. Ja si s tim a s Photoshopem hraju skoro furt.. teda kdyz mam cas. A ten vlastne moc nemam >:D takze nic, proc utracet.. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.09.08  10:42

Jó...se svý miláčkem Asahi Pentax s objektivem Super - Takumar jsem fotil noční fotky rád, ale klasiku jsem už minimálně rok nevzal do ruky. A digitál máme normální hloupoučký za nějakých 190 USD, nebo tak, takže ten má v manuálním modu mexpozici max. 2 vteřiny, s tím se moc hrát nedá.... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 29.09.08  10:34

jj mal som radsej ist za tymi liskami >:D >:D
    asi by to bolo lepsie... holt.. RS to nebolo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  10:31

Modrice? To ses tam byl na noc loucit s liškama?

Covece, jednou ti budu povidat o Bastile.. jakousi shodou nahod a okolnosti jsem pred par lety mohl byt jejim majitelem.. >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.09.08  10:29

pánům Poustnikovi a Svihakovi dekuji za uznani

nocni foceni nemam uplne zazity a je to samozrejme videt na (ne)nasviceni a kompozici. Chci tim rict, ze se chystam na dalsi pokus, technicky, doufam, dokonalejsi. Kuprikladu me prekvapila opravdu hodne velka tma, kdy jsem parametry fotaku nastavoval temer jen intuitivne a hned zpocatku si rozslapl na zemi lezici elektrickou spoust.. Problemem byla i omezena doba na foceni, barak se rozsvecuje jen na hodinu a pak postupne uhasina.. na dovrseni vseho jsem mel problem i s vykonem blesku, takze za aspon nejakej vysledek jsem vdecen. Taky jsem to chtel zverejnit rychle, aby me s tim napadem nafotit Moravsky zemsky archiv nekdo nepredbehl.. mam i dalsi obrazky z okoli Boby centra, zas uplne jina kompozice se svetly kolemjedoucich aut, ale tu zverejnim pozdeji

Stativ jsem pouzil samozrejme a chtel jsem i tu dalkouvou elektrickou spoust pro eliminaci jakehokoli otresu.. expozici jsem zkousel vselijakou, byla v rozmezi 15 az 60 sekund. U te nizsi doby neni auto skoro videt, jen silueta, u tech vyssich casu uz zase prilis oslnuji predni svetlomety, jsou-li soucasti kompozice
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…