Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Novic (Porsche team/GT-R team) 01.10.08 18:51
« Re: NEW OCTAVIA
a to A je co?
OII je nejlepsi ve sve tride i cena je prijatelna a pokud vas nekdy vyblikavala na D1 svetle modra OII Combi s dvoulitrem tdi tak to byl muj bracha >:D >:D >:D >:D >:D >:D pochopili ste ten vtip?pokud ne ja vam ho vysvetlim >:D OII Combi v te barve a s tim motorem je nejprodavanejsi OII Combi >:D >:D >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 01.10.08 16:46
No tak nějak, myslím že ten starý třeba z RS by tomu slušel více.......
A Octavka má na silnici RESPECT - ať si říká kdo chce co chce, tak služební kombík s dvoulitrovým tédéíčkem , to je prostě symbol ČR a jejich "majitelé" si to řádně vychutnávají...souhlas? Nebo vás na dálnici jestě nevyblikávala ve 170 Octávka? (PS: Tebe asi Miku, když jedeš s Porsche, ne >:D , já myslím "normální" auta) ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 01.10.08 16:07
¨no vis ja uz dva rok vim ze z 50% to mnelo ze predu vypadat jak Fabie a z 50% jak SupII ted ke konci uz to bylo 75% k SupoviII tak jsem to cekal trochu jine a stve mne ze fabia a room ikdyz room je fabia MPV takze to je prominutelne maji stejny design a kdyby mnely mit Octa a Sup II taky stejny to by mne stvalo ale takhle je to fakt hodne v pohode,kazdy model ma svuj osobity design a to se mi libi ;-) :yes: -
Ricardo 01.10.08 16:05
Předek je divnej - něco mezi Chevroletem a Mercedesem s tou divnou východoasijskou maskou chladiče. Ale zadek se jim podařilo pěkně doladit, tam je to jedoznačně :yes: jinak z fotek mě to přijde dost nesourodý (ale s tím má Škoda už zkušenosti- Roomster >:D ). Záleží jak to taky bude vypadat ve skutečnosti